Име за момче, да си отива с Анастасия

• 529
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Владислав ми харесва, гласувах за него.
Но ми се струва добро предложението за Мирослав, на галено Миро и имен ден на 05. май.

# 16
Гласувах за Вихрен, но бих предположила и Константин, Кирил, Филип, Теодор, Тома, Калин.

# 17
  • Варна
Като прочетох заглавието и преди да отворя темата, първото име, което ми изникна беше Борис. Но пък видях, че не искате да е масово, така че вместо него ще предложа Борил.
Насочили сте се към хубави имена, от тях гласувах за Богдан и Владислав. Вихрен също ми харесва.
Успех и много здраве!

# 18
Определено Владислав, дори се състоят от еднакъв брой букви Grinning Стоят най-добре едно до друго двете имена.

Не мога да се сетя за по-подходящо име.

# 19
Николай и Теодор отговарят на почти всички критерии, без този да не е много разпространено името.

Предлагам Стефан - познато, добре прието, без да е масово сред децата сега, хубаво, с близък имен ден до този на каката, със заряд, с хубаво галено, лесно изписване, презимето от него също звучи добре...

В анкетата не мога да избера име.

# 20
От анкетата гласувах за Вихрен, страхотно име, но не мога да се сетя за галено - не че е нужно, де.
От предложените много ми допадат Филип и Тома, Томи е много сладко галено.
Иначе като прочетох, че Боги Ви харесва, се сетих веднага за Оги, та ще предложа Огнян.
Леко раждане! 🩵

# 21
  • над кукувичето гнездо
Димитър от мен.

# 22
  • София
Велислав, Велко, Велико, смислово се родее с Анастасия.

# 23
Аз бях забравила за името Богдан, определено ми харесва и не е често срещано

# 24
Теодосий

# 25
  • София
Още един глас за Борис.
Велизар.

# 26
Предлагам Християн.
Анастасия ще празнува имен ден на Великден, а Християн на Коледа.

# 27
Климент е името наше близко дете, вече почти млад мъж. Страхотен!❤ Като беше малък го наричахме Ким.

# 28
  • Sofia
Предлагам Християн.
Анастасия ще празнува имен ден на Великден, а Християн на Коледа.
От имената в анкетата нито едно не ми харесва как стои до Анастасия. Комбинацията с Християн ми звучи най-добре.

# 29
От анкетата избрах Благовест и Анастасия, видях хармония в съчетанието 'ст', което е налично в двете имена.

Общи условия

Активация на акаунт