Бъдете, живи, здрави, обичани, щастливи!

Голямо е сладурче 

И у нас протече още лятото, тъкмо бяхме измазали тавани и стени в очакване да се роди бебка.И сега таванът ни е целия в петна, при всеки дъжд стават все по-големи и жълти
Но при нас поне е под наем жилището и не ме е яд толкова.
(в случай, че не се включа пак)

Да не говорим, че Теа изобщо не може да засмуче от нея, ама айде то това вече е до детето.Явно моето не умее още, а как дърпа само горкото и се ядосва, че не пуска.
И хемоглобинът май му е ОК на сладура.Стискам палци за Турция 

най- накрая успявам и да прочета темата. Нещата започнаха да се нормализират- работата вече тече по- гладко, децата са добре. Като се върна в къщи и НЕда пищи от кеф като ме види- а ако не я взема веднага - плаче. Мама си е мама
Ран скътава от детската градина- гледат го бабите в къщи и е доволен. 
бил е малкия дявол и ГОЛЯМАТА МАМА!!! 

Ама нали пътувахме и реших да го отложим, а и много държа първата хапка да се заснеме, а сама няма как да го направя, така че живот и здраве идните почивни дни ще пробвам със Смолянските картофи, дето ги купихме.

- на който каквото му се услади.
!
Я кажи, да не сте били вие виновни с мъжа ти оня ден, като ти взеха децата, а?

не че преди не си била, ама сега още повече и си много свежа
А Ран много е пораснал - струва ми се издължен
Има ли нещо такова?!?
Ами на мен точно това ми е чуденката - от какво са пъпките....И аз мислех, че са от моркова, защото се случи, като прибавих морков към тиквата. Но после като дадох тиква и картоф, пак се появиха...От друга страна, като давах само тиква, нямаше никаква реакция
Засега спирам всякакви видове пюрета за седмица, пък да видим после какви ще ги мъдрим. Ще посетим и педи, да видим тя какво ще каже, макар че не очаквам да чуя нещо ново...
А аз трябва да се захвана да изчистя
А какъв мързел ме гонииии 
Мажех го с кремче, но се увеличава и постепенно й обваща вече цялата гушка. Освен това видях, че има такова и открая на гънките на крачетата. От две седмици се захранваме, но обрива беше отпреди това, та мисля, че не е алергия ... но пък знам ли
Случвало ли ви се е подобно нещо, как да го третирам това чудо
Pam, какво ще ги правим тез пъпки и обриви
, и аз почнах с разни тикви и моркови ...
, моренцето как блести
и Фтичките как чириликат