НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 097
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Привет мацики!
Оф,аз хич немога да ви смогна на писането и да ви изчета!
Пък и на моя мъж баба му от Охрид ни беше три дена на гости и аз хич не съм влизала след словесната ни борба с Карил преди няколко дена! Grinning #2gunfire Grinning Grinning

Попрочетох ви малко по диагонал и е ясно вече че на всички ни писна това дъждовно положение, а пък някои и покрива й е протекъл!  ooooh! Whistling

Аз успях най-сетне да ида на гинеколог след раждането и ми взеха всякакви секрети и секретчета, та ще чакам резултати!  Thinking

Ох, да ви се оплача, незнам какво да я правя тая моя лакомница - това Маги все е гладно!
Ралчева всеки път ме овиква , че е дебела и че аз съм виновна, ама разберете ме - тя огладнее ли по никакъв начин немога да я укротя и да отложа храненето!  #Crazy

Дайте ми някакъв съвет - реших да заместя повечето хранения,че поне да не я тъпча с АМ!Ама тя си ми е дундичка!
Да кажа пак колко са ни размерите - 8500гр. и 68см. на 6 месеца и половина!
Карил понеже прочетох, че сте на ваксина - стискам палци, ние бяхме преди няколко дена и нямаше никакви странични ефекти и дефекти!

прегръщам ви всички и се моля дъжда да спре и да се видим скоро!  baby_neutral baby_neutral Peace

# 256
След неколкодневно примерно поведение, днес Данни ми скъса нервите- мрънка цял предиобед за всичко, скуба ме доволно, гриза ми циците със зъби, и не заспа до обяд изобщо... сега вече спи, а аз влизам тука да се оплаквам от него... и аз като Карил, внимавам да не му викам, колкото и да ми напиня отвътре, защото после още по горко плаче и се дере, освен това го стресирам лошо по тоя начин и ме е страх да не го побъркам горкия, ама как ми се викашееееее  #Cussing out !!!!! Ох... не се имам за лоша майка, де...

Веднъж пак така, като киселееше на всичко, го бях оставила на баща му да се оправя с него, а аз отидох да се къпя... излизам и какво намирам- Двамата се разнасят гушнати- Данни доволен, баща му- с нажалена физиономия... а то какво станало- Данни продължил да скърца и бащицата го навикал, и Данни млъкнал, изгледал го уплашено и още по- силно заревал, а на татито му станало много кофти и се разстроил, че му е викал и сега не му се кара изобщо...

Джени, Сашето е изключително красив мъж!!! Нежен и със страшно изразителни очи... Предвиждам му бляскава кариера в актьорското поприще  Laughing!!!! Да го нацелуваш по бузките от мен!!!!!

Това е засега от мен... щях да готвя, но нямам сили и отивам да поспя, ако малкия ми позволи разбира се...
Целувки!!!!

# 257
Добръ вечеръ!
Вакисната\хепатитната\ мина добре. Дани нали все си мрънка, та не съм забелязала да мрънка повече от обикновено Mr. Green
МАМИ НАПРАВО СЪМ ВЪЗХИТЕНА! ходих в един детски \бебешки\ магазин на един булевард, чието име незнам. МИНАВА ПОКРАЙ ТРОЛЕЙНОТО ДЕПО тази отсечка...Ако идвате от Принцес към гарата и накрая...на голямото кръстовище пак наляво...покрай ДЕПО-то тази е нова асфалтирана отсечка. Има нови, СИВИ сгради, в които има МАРТИНЕЛИ и до МАРТИНЕЛИ е детския магазин ПИГИХАУС. ЛЕЛЕ просто кви неща има...всъщност има ВСИЧКО....Спалните комплекти дето се хвалих че са по 40 лв, а аз ги бях намерила по 24 лв, там са 22 - олекотено, калъфка за възглавница, възглавница и чаршаф. СТРАШНИ НЕЩА, казвам ви.... ooooh!Има храни, пурета, каши, дето не съм виждала такива фирми, некви френски, руски newsm78...абе кво ли не, колички, пампи, прахове, дрехи\има и за големи деца\Има кът за забавление, докато майките пазаруват...има кафе. ДАНО да съм го обяснила...Аз взех пурета на Гербер - едно, и на ОВКО - ябълка и круша. Взех и една играчка на ЧИКО, дето свири, гризе се, свети - за 13 лв.

# 258
Момичета, ще умра от кеф и не мога да не се похваля. Днес ми дойде най-после лятната количка. Супер много съм доволна, по-хубава е от очакванията ми. Не я бях виждала на живо и се притеснявах, но тя е просто прекрасна. Най-хубавата, удобна и лесна за ползване количка която съм виждала. Забави се много, защото исках точно червена, но си струва всеки ден чакане и всеки лев от цената си.
Ето ми я количката.  http://www.buggy.de/buggster.php?farbe=cr
Сега пера текстилната част в перанята и тия дни ще пусна и снимки с бебо вътре. Широка и удобна е, даже баткото ни се чуства добре вътре, сгъва се с поглед само и става страшно компактна. Лека като перце (6 кила) и супер леко се бута.
Не мога да я нахваля, ей!

# 259
Радвам се, че дечицата са ви харесали - наистина са ми сладки Simple Smile Карил, наистина ми е по- тъмна косата

Карил, а дерматоложката каза ли ти защо не може ДТК заради АД. НЕда няма, ама все пак се чудя- аз вече съм поръчала ТЕтраксима- съхраняват ми го в аптеката и на 30-ти сме предвидили боц- дано котка не ни мине път, че сме от малкото само с хепатитна. Не че ме притеснява нещо, но трябва да се направят - няма как . Също да ви кажа, че Нединка е записаа в яслата- от септември може да ходи, но няма- ще пишеме бележки, ще плащаме по половин такса  и тн- на ясла най- рано през март 2008

Мишенце, честита количка! Ние се сдобихчме непредвидено с Чиполино прима и съм доволна,у, а и Неда се чувства добре в нея

# 260
Момичета, ще умра от кеф и не мога да не се похваля. Днес ми дойде най-после лятната количка. Супер много съм доволна, по-хубава е от очакванията ми. Не я бях виждала на живо и се притеснявах, но тя е просто прекрасна. Най-хубавата, удобна и лесна за ползване количка която съм виждала. Забави се много, защото исках точно червена, но си струва всеки ден чакане и всеки лев от цената си.
Ето ми я количката.  http://www.buggy.de/buggster.php?farbe=cr
Сега пера текстилната част в перанята и тия дни ще пусна и снимки с бебо вътре. Широка и удобна е, даже баткото ни се чуства добре вътре, сгъва се с поглед само и става страшно компактна. Лека като перце (6 кила) и супер леко се бута.
Не мога да я нахваля, ей!
Еееееее, супер! Честито! Много се радвам, че е хубава и на живо. Хайде и аз другата седмица да се похваля със същото - днес я платих, чакам доставката. Мишенце така ме зариби за тази количка, в голяма чуденка бях, но се реших.

# 261
Цвети , не съм питала ,защо неможе дасе прави ДТК и полио при АД, но предполагам е заради това че се касае за отслабена имунна система, и в случая вкарвайки ваксината се създават предпоставки, както за алергичен шок, така и детето да се "зарази" един вид и да се разболее......ЗНАЧИ това че сте с Тетраксим е добре, по кофти е да сте купили Пентаксим, заради хемофилус инфлуенца - той е опасен. Аз затова се отказах от Пентаксима, и ще купя Инфанрикс. ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕ детето се подготвя против алергичен шок с Фенистил - два пъти дневно, три дни... и после се прави.
Това ми го каза Педито, с дерматоложката още не сме обсъждали кога ще я правим и как ще ни подготви. newsm78
МИШЕ честита придобивка!!! Много е хубава, добре е че си имала търпение...Наистина си заслужава! Егати.. newsm786  кила е направо нищо... newsm78

# 262
  • на странно място ......
Мишенце завиждам ти благородно Peace, и аз съм на мнение че тази количка е супер, изчетох доста за нея и мисля, че си направила отличен избор, би ли споделила каква и е цената??
Кaril аз не разбрах къде се намира въпросния магазин, но смятам в скоро време да го посетя Mr. Green, доста ме заинтригува
Vesseto s а ти защо смяташ че е реакция от ваксината и варицелата? Скоро след ваксинацията ли се разболяхте от варицелката? Стискам палци всичко да е наред след утрешния преглед!!! fingerscrossed

Искам да ви кажа че всички бебоци стват все по-големи сладури и се оформят като красиви малки младежи и девойки, не мога да им се нагледам, ОТ КЪДЕТО МИНЕ НОЕМВРИЙСКИЯТ ОТБОР ВСИЧКИ ХОРА ИЗПАДАТ ВЪВ ФУРОР  newsm03

Ние днес се разходихме доста добре, а навън спахме, не спахме, ревахме, бесняхме абе от всичко по-много!!! Joy
Вчера да ви се похваля от нашият татко, оставих ги двамата с беба и ходих на среща с моят любим клас от ученическите години, бебата изобщо не е слушала-плакала, мрънкала не искала да цока от шише, но таткото геройски е удържал фронта и е успял да я приспи, дори не се събуди до сутринта, което се случва адски рядко. Имам си най-страхотния мъж на Земята!! Фук, фук  newsm44

Хайде лека ви нощ и много цунки от Спящата Дилянка и мен!! newsm76

# 263
Мишенце завиждам ти благородно Peace, и аз съм на мнение че тази количка е супер, изчетох доста за нея и мисля, че си направила отличен избор, би ли споделила каква и е цената??

187 евро му е цената. Понеже си купих и дъждобран и зимен чувал към нея, ми направиха голяма отстъпка и ми излезе още по на сметка. Чак мъжа ми е супер доволен, а той е абсолютно незаинтересуван по тия въпроси по принцип.

# 264

187 евро му е цената. Понеже си купих и дъждобран и зимен чувал към нея, ми направиха голяма отстъпка и ми излезе още по на сметка. Чак мъжа ми е супер доволен, а той е абсолютно незаинтересуван по тия въпроси по принцип.

Да дам малко инфо и аз - най-добрата цена за количката, чувалчето и дъждобрана с доставка до БГ е 270 евро, иначе имаше оферти до 330 евро, а в Премама комплекта е над 800 лева за сравнение. Мишенце много ми помогна с различните оферти, специални благодарности публично!

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 22:32 от Анонимен

# 265
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190871.0

ако все пак някой не го е видял - заслужава си да се погледне..

# 266
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМИ Laughing
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С НОВИ КОЛИЧКИ И ДРУГИ ПРИДОБИВКИ Hug Hug Hug
МОЛЯ Praynig КАЖЕТЕ КАК ДА ПУСНА МАЛКО СНИМКИ НА ИНА И БАТЕ В САЙТА ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И МОЕТО МАЛКО И ПОСЛУШНО СЪКРОВИЩЕ.ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ 2 ДОЛНИ И ПОЧТИ ПРОБИЛИ 2 ГОРНИ ЗЪБА.ИНА Е 8000КГ И 72СМ НА 6МЕСЕЦА И ТРИ СЕДМИЦИ
СПОКОЙНИ НОЩИ И ЩЕ ЧАКАМ УКАЗАНИЯ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СНИМКИ И В ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА АКО МОЖЕ И НЕ Е КЪСНО.  bouquet

# 267
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190871.0

ако все пак някой не го е видял - заслужава си да се погледне..

Ох, видях го преди няколко дни, ама ми е малко /много/ .... бльок. И аз съм за дългото кърмене, но това ми идва ...

# 268
# 269
  • София
Аааа, Чайка Бележкова я знам Simple Smile Виден столичен нотариус!

Общи условия

Активация на акаунт