Оф,аз хич немога да ви смогна на писането и да ви изчета!
Пък и на моя мъж баба му от Охрид ни беше три дена на гости и аз хич не съм влизала след словесната ни борба с Карил преди няколко дена!

Попрочетох ви малко по диагонал и е ясно вече че на всички ни писна това дъждовно положение, а пък някои и покрива й е протекъл!

Аз успях най-сетне да ида на гинеколог след раждането и ми взеха всякакви секрети и секретчета, та ще чакам резултати!

Ох, да ви се оплача, незнам какво да я правя тая моя лакомница - това Маги все е гладно!
Ралчева всеки път ме овиква , че е дебела и че аз съм виновна, ама разберете ме - тя огладнее ли по никакъв начин немога да я укротя и да отложа храненето!

Дайте ми някакъв съвет - реших да заместя повечето хранения,че поне да не я тъпча с АМ!Ама тя си ми е дундичка!
Да кажа пак колко са ни размерите - 8500гр. и 68см. на 6 месеца и половина!
Карил понеже прочетох, че сте на ваксина - стискам палци, ние бяхме преди няколко дена и нямаше никакви странични ефекти и дефекти!
прегръщам ви всички и се моля дъжда да спре и да се видим скоро!
!!!!! Ох... не се имам за лоша майка, де...
...абе кво ли не, колички, пампи, прахове, дрехи\има и за големи деца\Има кът за забавление, докато майките пазаруват...има кафе. ДАНО да съм го обяснила...
Карил, наистина ми е по- тъмна косата 

КАЖЕТЕ КАК ДА ПУСНА МАЛКО СНИМКИ НА ИНА И БАТЕ В САЙТА ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И МОЕТО МАЛКО И ПОСЛУШНО СЪКРОВИЩЕ.ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ 2 ДОЛНИ И ПОЧТИ ПРОБИЛИ 2 ГОРНИ ЗЪБА.ИНА Е 8000КГ И 72СМ НА 6МЕСЕЦА И ТРИ СЕДМИЦИ