риванол...незнам пробвай!!!Благодаря ти, мила
Въпреки, че пробвах и нищо не стана ...
Аз успяс с Vanish да го изчистя мойто петно.
риванол...незнам пробвай!!!
Въпреки, че пробвах и нищо не стана ...

, въпреки, че не можахме да стигнем с Габи до урната за гласуване ... пфууу, така се ядосах снощи, за малко да се посрамим съвсем с това ДПС.
Препоръчвам на мамите, които захранват отскоро да не бързат да заемстват хранене, тъй като Габи след едноседмично ядене с голям апетит на пюренца от два дни ми ги отказва нещо ....

-май така се очертава и в идните дни

Надявам се скоро да не се налага. 
Гери е една игрива и сладка смехорана, в сините езерца на Марти пък човек може да се загуби, Данни е толкова весел, а в тази люлка прилича на голям мъж, сладкият Алекс пък го раздава бизнесмен в това голямо кресло.
Някоя от вас дава ли на бебчето си?
Както си пишех в темата, изведнъж нещо изгърмя и компютърът и мониторът ми изгаснаха. Веднага си помислих най-лошото, а то се оказа, че разклонителят е гръмнал. 

!
! Да са живи и здрави и много щастливи
!
!
!!! Говоря от личен опит
!
! Мога и след седмица да започна да му давам сокче от черешки! Предполагам че ще му хареса, като си спомня какви количества череши омитах миналата година докато бях бременна
! Дано до тогава всичко е наред! Хепатитната ще му я сложат чак на 2 години и то отново 3 приема, защото е минало много време вече от първата! Доки каза че от Акт Хиб има много деца при нея с отключена АБКМ и тя вече не препоръчва Пентаксим и доп. слагане на Акт Хиб!
, та за това нямало никой на Дом. потреби! Беше останала само 1 кутия, скрита от други работи, та за това не я бях видяла
!
!

я с
я с 

/тази година не ми вървят така
/,та и на бебка много й се усладиха-но аз ги давам под формата на сок-2-3 лъжички;иначе друг сок не съм й давала 

До колко пари?Вени е дала добри съвети