НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 128
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Изабела мисля, че риванол с нищо не се чисти, пробвай с ампула ВИТ С, ако е ЙОД и се капне ВЕДНАГА ВИТАМИН се чисти аламинут, ама  newsm78риванол...незнам пробвай!!!

Благодаря ти, мила  Hug Въпреки, че пробвах и нищо не стана ...Sad

Аз успяс с Vanish да го изчистя мойто петно.

# 181
Айде, добро утро от нас с Теди! Hug

Тази сутрин за разнообразие ме събуди в 5, играхме си до 6 и после си доспивахме почти до 7 Crazy
Бързо оздравяване на Андреа! Praynig

Спорна седмица и по вода да ви върви! Mr. Green
Надеееее, и аз извадих кануто, душа! hahaha

# 182
ДОБРО УТРО МАМИ!!  bouquet
И от мен спорна седмица! Здрави бебоци и само добри емоции!

НИе сме си ранобудни, от рано сме на линия.
и в нашия квартал доста валя, може лодка и за нас...

# 183
Дубрютру и от нас  Hug

И аз успях да махна риванол с препарата на DrBeckman - течния сапун с говежда жлъчка или каквото там има в него. Много съм щастлива  Joy

Радвам се за бат Бойко  Peace , въпреки, че не можахме да стигнем с Габи до урната за гласуване ... пфууу, така се ядосах снощи, за малко да се посрамим съвсем с това ДПС.

На мен пък тази принудителна почивка у дома ми се отрази много положително на млеконадоя  bombs Препоръчвам на мамите, които захранват отскоро да не бързат да заемстват хранене, тъй като Габи след едноседмично ядене с голям апетит на пюренца от два дни ми ги отказва нещо ....

Иви, радвам се за теб Heart Eyes

Желая на всички прекрасни мигове с бебчетата и хубава седмица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
  • София
Привет мили момичета Hug

Спорна седмица и по-малко валежи, че да мръднем от домовете.

Роси, Мирена, Мина, Руми, Софко - дечицата ви са страхотни. Пу-пу

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 10:18 от bubalina

# 185
 Разпис и от мен  bouquet
 Аз вече 2 дни изцеждам сока от няколко черешки и ги давам на моята маймунка-май й се нравят,защото голямо облизване пада LaughingИначе режима ни е железен/пу-пу,да не я урочасам/-яде и спи в едни и същи часове;и яденето ни е все същото-на мен ми писна,а на нея не знам Joy
  Днес и тук е дъжд,дъжд... ooooh!-май така се очертава и в идните дни Confused
  Pebble,аз мисля да поизчакам с киселото мляко Confused-нямам домашно,за да квася,а нещо,тези по магазините ме съмняват...не че няма да прояде по-късно,но ще отложа момента поне до годинка-засега АМ й осигурява необходимите витамини и минерали Thinking

# 186
  • София
Добро утро и от нас дами!  Hug

Черпя ви виртуално по случай втората ни годишнина семеен живот и послучай 6те месеца на Йоанка опреди два дни.

newsm38 Wine Glass cook

Опитах се да дам на малката буба картофче, но не го харесва... Мами дето правите домашни манджи, как правите картофчето освен с кърма или АМ? Аз смятам да опитам да сложа нерафинирана захар, ама не знам дали е добра идея...  newsm78

Този дъжд ще се отрази добре на темичката!

# 187
Привет момичета в тази мрачна сутрин!   bouquet
Направо полудявам вече във вкъщи! Зимата не сме стояли толко дълго затворени!   Twisted Evil
Следващия път и аз съм в скайпа, Верчето ми обеща  Crossing Arms
еlimira, не знам от кога се въвежда елда, но аз съм му давала на Вики почти всякакви каши и затова реших да дам вече и елда. Ето малко инфо за нея който иска: "Елдата е зърнена безглутенова култура. Отглежда се доста на териториите на бившите съветски републики. Богата на много витамини, минерали, лесно усвоими белтъци и има силен антиоксидантен ефект. Това е единственото растение, което не се влияе и не поглъща химикалите и радиацията. Засилва функциите на черния дроб."
Аз слагам и малко плодово пюренце вътре за да има някакъв вкус, че е малко безвкусна. Четох че може и сирнце да се добави ...
От както съм въвела попарата давам на Вики домашно козе сиренце /пра-баба му ни праща/ и изглежда му харесва  Hug
Рени, намери ли пликовете?
Фъстъчка, аз слагам на Вики малко кафява захар в попарката за да я яде. Иначе не иска ако не е сладичко ...
И аз мисля да купя днес черешки и да дам малко на ситния. Е, ако благоволи да спре гадния дъжд за да излезем за малко ...  Close
Пожелавам ви хубав ден момичета!  Hug

# 188
Защооооооо няма шнорхел за теб и за меееен?  hahaha

Ха, добро утру, мамета!  Hug

Благодаря за съветите, реших да ви послушам и изчаках със захранването. За щастие досега рецидив не се е получил и днес смятам да заменя едно от трите й папкания с лечебното мляко с нейното. Снощи в 12 ч. завършихме пълния седем дневен цикъл на АБ-то и от днес вече отрова няма да поема.  Party Надявам се скоро да не се налага.  Praynig

За пореден път се убеждавам, че ноемврийчетата са най-хубавите дечица на света!  Heart Eyes Гери е една игрива и сладка смехорана, в сините езерца на Марти пък човек може да се загуби, Данни е толкова весел, а в тази люлка прилича на голям мъж, сладкият Алекс пък го раздава бизнесмен в това голямо кресло.  Laughing

Момичета, какво мислите по въпроса за сокчетата?  newsm78 Някоя от вас дава ли на бебчето си?

Изкарах си акъла преди малко.  Close Както си пишех в темата, изведнъж нещо изгърмя и компютърът и мониторът ми изгаснаха. Веднага си помислих най-лошото, а то се оказа, че разклонителят е гръмнал.  ooooh!

Пожелавам ви изпълнен с усмивки ден!   bouquet

Ох, забравих да добавя, че съм нещастна.  Confused Вчера за първи път ми дойде цикълът .. бях забравила колко е гадно! Sick

Гледам, че мамите конферентки са писали в темата! Много ранобудни, ей!  Mr. Green

# 189
                       Здравейте, сладурани-мацорани   bouquet!
  Честит имен ден на всички именяци - Коцета и Елени   bouquet! Да са живи и здрави и много щастливи   bouquet!
  Иве и ние с татито така я изкарахме последната седмица, докато големия беше на зелено училище  Flutter!
  Пебъл, ти нали я кърмеше? Ако си спряла и си минала на АМ и малката не ти е направила алергия, тогава можеш да пробваш първо с малко масло или сирене в каша или попара, а накрая с малко домашно квасено мляко!!! Ако направо от кърма я натъпчеш с краве мляко и то купено имаш всички шансове да ти направи алергия  Peace!!! Говоря от личен опит  Peace!
  Мацки, сега се връщаме от консултация. Мерките са ни 8620 / 73см! Доки ми каза да му давам млечна каша като под млечна има предвид безмлечна, но направена с хипоалергенно АМ или кърма  Peace! Мога и след седмица да започна да му давам сокче от черешки! Предполагам че ще му хареса, като си спомня какви количества череши омитах миналата година докато бях бременна  Mr. Green!
  Пак не ни сложиха ваксина, защото баткото е болен / почти бронхит/ и се разбрахме чак през юли като се върнем  ooooh!! Дано до тогава всичко е наред! Хепатитната ще му я сложат чак на 2 години и то отново 3 приема, защото е минало много време вече от първата! Доки каза че от Акт Хиб има много деца при нея с отключена АБКМ и тя вече не препоръчва Пентаксим и доп. слагане на Акт Хиб!
  Соня, намерих ги, мацко! Накрая открих един пич, дето 20 мин. бил в стола, разбираш ли  #Cussing out, та за това нямало никой на Дом. потреби! Беше останала само 1 кутия, скрита от други работи, та за това не я бях видяла  ooooh!!
  За захарта в пюрето - аз в картофеното като сложа кърма и то става сладко и Бу го яде с голям апетит! Същото е и с оризовата каша на Милупа - безмлечната! Нямам намерение да му слагам захар! Като иска сладко - да яде цица  hahaha!
   Цунки на всички, аз тивам да закусвам

# 190
ДОбро утро мацки..уф, че ужасно времеее... И аз май ще изчезвам от София..
Честит празник на Еленките и Костадиновците!

Benighted, може ли повече инфо за Пентаксима. ТОй ли отключва АБКМ или Акт ХИб-а.
И аз много се чудя за ваксината. Доц. Маринова препоръча да слагаме само Полиомиелитната, а частната педи ми вика, че няма проблем да сложим и Пентаксим. Май ще съм по-предпазлива и ще сложим само полиото...
Хубав ден!

# 191
Момичета, дайте идея за подарък на абитуриент?  newsm78

# 192
Жени - портфейл, кожен колан, писалка (да се представи добре на кандидат-студентските изпити).

# 193
ОФФФФФФФФ,и при нас    Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella

Честит празник на всички именници-да са живи и здрави
AngelEyes,аз давам сокчета от 2 месеца и дребния много им се кефи.Днес изпи 90 гр. сок от череши иначе си пие от ябълка и морков.Ето и нашия режим
8.00-8.30 -180 мл АМ
10.00-около 100гр. сок
12.30-13.00-зел.пюре ако реши,ако не ще -мляко
15.00-плодово пюре
18.00-180 АМ+малко каша в шишето
22.00 баня и 180 АМ+бишкота Плазмон
Да се похваля-на края на седмицата си отиваме малко на Пловдив,да види дребния къде е живяла майка му и да ме оплюе и той как съм зарязала града и живея в Шумен newsm62 newsm62 smile3532 smile3532
Ще постоим поне 3 седмици,че така ми е домъчняло за близки и приятели smile3518 smile3518
Но пък там ще ми липсвате вие,щото аз може и да не пиша често,но чета редовно и се смея с вас и плача за всяко болно дребосъче и се радвам някой като се похвали я с    travel я с    luvbed  я с      party023
Ама то не може хем-хем newsm62 newsm62
Хубав ден от мен-отивам да менкам зимни с летни дрехи,че кое време стана   

# 194
  Фъстъчка,аз захар не слагам в нито едно от пюретата,а АМ;освен това почти на всяка комбинация добавям тиква/от запасите във фризера Mr. Green/,а тя нали е леко сладникава и беба ги яде Peace
 Аз,като бременна,омитах по кило-две череши на ден Blush/тази година не ми вървят така Wink/,та и на бебка много й се усладиха-но аз ги давам под формата на сок-2-3 лъжички;иначе друг сок не съм й давала Thinking
 Мисля като свърша купешката каша ,и аз да пробвам с елдата-ще добавям плодово пюре като Тали Peace
  Ейнджи,аз мнооого отдавна не съм ходила на абитуриентски бал....даже се опитвам да си спомня какво съм подарявала тогава  newsm78До колко пари?Вени е дала добри съвети Peace

Общи условия

Активация на акаунт