НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 117
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Честито на всички празнуващи днес!
Бъдете, живи, здрави, обичани, щастливи!

# 226
Честита половин годинка на  прекрасната Александра и видните варненски ергени Марти и Дарко! Да са здрави,    щастливи, весели и игриви!   bouquet
Честит празник на сем.Фъстъчкови!  bouquet
Честито на именниците!  bouquet

# 227
Привет отново   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЕЛИ, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА И МНОГО ЗДРАВА, ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАШ ПЪЛНОЦЕННО!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Ети, Ния направо ме разтопи с тази усмивка  Simple Smile Голямо е сладурче  Heart Eyes
МОНИ, аз вече втори месец давам каша и пюре смесено, всеки ден.Само каша май веднъж съм дала  newsm78
Роси, аз не съм от много ящните по принцип, а сега това време направо ме смазва от всякъде.Нито ми се яде, нито ми се спи, абе пълна апатия ме е обзела, е, с изключение на отношението ми към детето разбира се.Тя ме разведрява и весели душичката в това гадно време.Благодаря за загрижеността  Hug
Иве, съчувствам ти искрено  Sad И у нас протече още лятото, тъкмо бяхме измазали тавани и стени в очакване да се роди бебка.И сега таванът ни е целия в петна, при всеки дъжд стават все по-големи и жълти  Sick Но при нас поне е под наем жилището и не ме е яд толкова.

Ако знаете днес колко много ни хареса пасирания банан, в който сложих малко кърма  Mr. Green Направо трепереше за следващата лъжичка милото бебче Simple Smile

Желая ви приятна вечер   bouquet (в случай, че не се включа пак)

# 228
Честито на всички празнуващи днес и от мен Simple Smile

Честита половин годинка на Дарко и Марти!   Hug

Цял ден ви чета  Crazy

Бяхме четири дена в Асеновград, Бачково и Пловдив - еййййййй, че хубав град. Доста съм изморена но и освежена, а Лина е порастнала от преживяното  Flutter

Да кажа и аз за овеса, че е от съдържащите глутен зърнени храни - те са: овес, ръж, ечемик и пшеница.

Безглутенови и подходящи за захранване са каши от ориз, елда, просо и царевица.

Жени, радвам се че малката манДаринка е най-сетне на оправяне!
Клю, мъките през които сте минали ме натъжиха ужасно и най-вече защото знам горе долу как си се чувствала и какво безсилие си усещала. Ужасно е, когато болката и тревогата за близкия се усилва от нецивилизованите и неморалните условия в болницата. КАто че ли тези места в нашата страна са някакви изолатори или концлагери където липсва човещината  Cry

Дано всички дечица се оправят по-бързо!!!

Маша, бравос за хладнокръвието и дано няма повече такива инциденти!

Страхотни са бебоицте - Гери, Ния, Вилхелмина, Андреа... Grinning

# 229
Честито на празнуващите днес!!!  newsm51
Маша, какъв ужас сте преживяли. Наистина вече много трябва да внимаваме с бебоците и да си отваряме очите не на четири а незнам...
Ваяна и Ния са големи сладуранки   love001
 Ние днес бяхме на изследвания. Хемоглобина ни е 109. Майчета, това добре ли е?
И нещо друго да ви питам. Вашите бебчета изправят ли се на краката си самички? Каан вече се изправя и мен ме притеснява малко да не му се изкривят крачетата. Има ли такава опасност? Като чели малко му е рано.
И ние в средата на седмицата може би сряда или четвъртък пътуваме за наше село. Нямам търпение вече имам нужда от малко разнообразие. А живот и здраве след 18 юни може и в Турция да отидем. Стискайте палци това да се случи!!!
А да, последно. Какво ви е мнението за магическите чаши на Авент? Някой ползва ли такава чаша?
Лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 22:26 от mamaminion

# 230
Мамаминьон, тези чаши наистина са "магически", като с магия се изливат върху детето  Thinking Да не говорим, че Теа изобщо не може да засмуче от нея, ама айде то това вече е до детето.Явно моето не умее още, а как дърпа само горкото и се ядосва, че не пуска.
Не се тревожи, мисля, че вече могат да се поотпускат на крачката си бебоците, както каза Драганов, "Щом едно нещо детето само го прави, без да е подтиквано, не е опасно за него".Така че, нека дерзае малкия  Wink И хемоглобинът май му е ОК на сладура.Стискам палци  за Турция Peace

Честита половин годинка на малките "морски вълци" Дарин и Мартин  Wink

Роня, започнахте ли захранването или още сте само на цица  Wink

# 231
Здравейте и от мен Simple Smile най- накрая успявам и да прочета темата. Нещата започнаха да се нормализират- работата вече тече по- гладко, децата са добре. Като се върна в къщи и НЕда пищи от кеф като ме види- а ако не я взема веднага - плаче. Мама си е мама Simple Smile Ран скътава от детската градина- гледат го бабите в къщи и е доволен.

Аз най- накрая качих няколко снимки на дечурлигата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135169
и мои с новата прическа    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135169&photo=10

те всъщност повечето са мои... ама хич не обичам да снимам децата на светлбина на лампа- а пък гадния дъжд ме съботира!!!!

# 232
макар и късно, ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!
Маша, казвала съм ти че ми се е случвало същото нещо и на мен! Реагирала си адекватно, бързо и точно както трябва. Запазила си самообладание, и си употребила на сто процента майчинския си инстинкт Peace
Господ е бил с вас!
Бъди сигурна, че е невъзможно да се аспирира \още едно\ парче от ...нещо и това да остане незабелязано и да е безсимптомно! така че Мишо не е вдишал със сигурност частици от стика. А съм сигурна, че НЕ Е ИМАЛО ДРУГО парче, КОЕТО ДА ГО Е ГЛЪТНАЛ. Обикновено децата плюят твърди частици и предмети...Просто малшанс..че е попаднало до него.. Stopбил е малкия дявол и ГОЛЯМАТА МАМА!!! Peace

Пам, неколкократно споменавам впечатленията си от прословутия морков, според мен този зеленчук е голям алерген...мое мнение...При нас действа жестоко...четох че не сме единствени. Не стига че запича...Аз въобще не давам на Дани. От слива дето е по-алергизираща нищо му няма, а от моркова...пъпчасва ooooh!

Блазе на тези от вас на които предстои пътуване и на тези, които вече са го осъществили Hug

Лека нощ на всички!

# 233
mamaminion, браво на младежа, много пъргав. вече се изправя.
мисля, че нищо няма да му стане, щом само си усеща детето, не го насилваш ти в крайна сметка.
Peace

# 234
Хемоглобина ни е 109. Майчета, това добре ли е?
И нещо друго да ви питам. Вашите бебчета изправят ли се на краката си самички? Каан вече се изправя и мен ме притеснява...Лека вечер на всички!

Според мен хемоглобинът е ок, нали е над 100. За ранното стоене и прохождане и изкривяването на крачетата - Доктор Райков при когото водих Лина на профилактичен преглед каза, че двете неща неоснователно се свързват, т.е. нямат нищо общо  Peace

lightblue, още не сме се захранили  Blush Ама нали пътувахме и реших да го отложим, а и много държа първата хапка да се заснеме, а сама няма как да го направя, така че живот и здраве идните почивни дни ще пробвам със Смолянските картофи, дето ги купихме.

Цвети, Лина пищи по подобен начин от радост, като види баща си след края на работния му ден - тотално ме отписва в момента, който го види Simple Smile

# 235
Мамета, благодаря за честитките за нашта месечинка! На мама сладура днес беше на разходка с две мадамки (Мина, не се притеснявай - Роня постоянно казва на Дарко "Марто" - все едно и вие сте били с нас ).
Ох, много съм щастлива, научих че едни приятели чакат бебе към Коледа, то много време има още.. ама е такова щастие Simple Smile

# 236
  • София - Дианабад
Привет и от нас! Grinning
Да почерпим и за нашата половин годинка:  beer3 newsm64  party023 newsm38 Misc Baby Bottle - на който каквото му се услади.
Честита годишнина, Меги - много здраве, любов и още поне едно сладко фъстъче  bouquet!
Честито на Елимира и на всички именици - Константиновци и Елени!
Честито на вчерашните месечинки - да растат здрави, весели, жизнерадостни, късметлии и да радват мама и тати!  bouquet

Маша, изтръпнах като ви четох - ей, майчинският инстинкт е голяма работа.
Иве, Роси, Ети, Миленче - страшни бебчета значи, не мога да им се нарадвам.
Мони, на всяко пюре пише дали съдържа глутен. Аз лично като купувам пюрета първо това проверявам, после датата. На Ганчев на София съм давала картофи и моркови и го хареса. Иначе си похапва на Хип, Ам-Ам също ги харесва. Но Хаме май не я кефи хич. То всяко дете си показва предпочитанията.
Следобяд засега й давам каша на Хип с круша - много е вкусна и чак на себе си правя Mr. Green.
Пам, щом на Моника от тиквата й няма нищо, а от моркова й избиват пъпчици, го остави. Пробвай тиква с картоф например.
Иве, наистина е кофти да ти протече след ремонт. Sick Я кажи, да не сте били вие виновни с мъжа ти оня ден, като ти взеха децата, а? Mr. Green
Рени, на Триград бяхме в "Триградски скали" - хижа, масивна сграда, с по 3 и 4 легла в стая, съвсем мъъъъъничка баня, направо вряла вода и мноооого гостоприемни хора. На сутринта даже развеждаха София из кухнята докато си пиех чая и така я занимаваха хубаво - аз рядко не ревнувам когато други се занимават с нея и това беше  един от тези пъти.
Преди малко гледахме филм за Ягодина - има добри къщи за гости, само цените не знам как са. Но и селото като че ли е по-добро отколкото Триград.
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 01:19 от goris

# 237
Добро утро на ноемврийският отбор! Hug

Времето оказва влияние върху настроението ми и затова ще съм кратка, за да не почна да се оплаквам Tired
Цвети, с новата визия си много секси 4470 не че преди не си била, ама сега още повече и си много свежа Peace А Ран много е пораснал - струва ми се издължен newsm78 Има ли нещо такова?!?

Хубав ден, въпреки мрачното време навън! Simple Smile

# 238
Добрютро и от мен!
Благодаря на всички за отговорите относно нашето опъпчване  Hug Ами на мен точно това ми е чуденката - от какво са пъпките....И аз мислех, че са от моркова, защото се случи, като прибавих морков към тиквата. Но после като дадох тиква и картоф, пак се появиха...От друга страна, като давах само тиква, нямаше никаква реакция  newsm78  Засега спирам всякакви видове пюрета за седмица, пък да видим после какви ще ги мъдрим. Ще посетим и педи, да видим тя какво ще каже, макар че не очаквам да чуя нещо ново...
Днес тук е слънчево. може и да ни огрее да поизлезем. То и вчера печеше, ама какъв вятър духаше  ooooh! А аз трябва да се захвана да изчистя  clean А какъв мързел ме гонииии  Embarassed

# 239
Дубрютру и от нас  Hug

Може да ме впишете и мен към майчета на бебенца, завърнали към "любимото" нощно хранене. Наистина е много кофти, когато си свикнал да спиш през нощта и да те върнат в първи клас ... но тъй ще е тя  Mr. Green Поне се кръмим легнали и Габи веднага отнася след това.

Мамета, да ви питам - Габи имаше едно обривче на гушката, тъй като спинка все наляво и отдолу й се зачерви   helpuu Мажех го с кремче, но се увеличава и постепенно й обваща вече цялата гушка. Освен това видях, че има такова и открая на гънките на крачетата. От две седмици се захранваме, но обрива беше отпреди това, та мисля, че не е алергия ... но пък знам ли  newsm78 Случвало ли ви се е подобно нещо, как да го третирам това чудо  newsm78 Pam, какво ще ги правим тез пъпки и обриви   33uu , и аз почнах с разни тикви и моркови ...

Дени, горе главата, Елате ни на гости във Варна с малкия убавец да видите какво слънчице е напекло тука   Nature Sunny , моренцето как блести   grinning039 и Фтичките как чириликат  newsm57  Joy

Общи условия

Активация на акаунт