Съмнявам се че мъжът ми ми изневерява-как бихте постъпили?

• 823
  • 30
  •   8
Отговори
# 15
Друго ми направи впечатление... съпругът ти излиза всяка вечер??? Не, че държа моя под ключ, но има деца и задължения в къщи и сам може да прецени, че повече от 1-2 в месеца с приятели, няма как да му се случи. Не сме имали и спорове на тази тема.
Проверяваш телефона и приключваш с чуденката.

# 16
Не мисля, че да притискаш някого, да му ровиш в телефона, да го следиш и да го дебнеш може да се отрази добре на връзката между двама души. Не зависимо дали притесненията се оправдаят или са напразни. Ако този мъж всяка вечер предпочита до късно чужда компания е без значение с кого точно и как я прекарва.
Успех на авторката и дано да няма нищо притеснително,

# 17
  • Paris, France
Деца имате ли? Преди да се съберете, излизаше ли всяка вечер с приятели? Поискала ли си някога да отидеш с него и как реагира? Когато би трябвало да е с приятелите, вдига ли си телефона като му звъннеш и какво се чува наоколо?

Аз по едно време почнах да излизам всяка вечер след като приспях децата. Преди да се съберем редовно ходех по дискотеки и партита, но след първото дете всичко секна. Мъжът ми искаше да ходим по екскурзии, театър, опера и кино, които ми бяха скучни. Не съм се крила и знаеше къде отивам. Той не можеше да разбере тази ми потребност, но я прие. Идвал е даже да ме прибира с колата, а като ги нямаше децата е идвал с мене, но искаше да си тръгваме рано и понякога мрънкаше. Виждах, че не му е интересно и затова не го канех. Той също имаше периоди, в които излизаше с приятели всяка вечер. Канеше ме с него и ако му звънна, показваше къде и с кого е.

На мене ми е под достойнството да ровя в телефони и не го правя. Зная паролите на мъжа ми и той знае моите. Всеки човек може някога да изпита нужда да излиза с други хора. Унизително ми е да моля някого да седи с мене виждайки, че иска да е с други.

# 18
  • София
Тъй. Какво бих направила аз.
Един разговор. Втори разговор. Може би и трети разговор, че съм тъпа и упорита. На четвъртия път човекът ще се прибере в празна къща. 🤪

# 19
Всеки ден!!!
Много съмнително.
А ако имате и деца.
Още по-съмнително.
Ама добра идея да вземеш децата ако имате и да отидеш с него.
С усмивка и казваш, тати сега някъде ще ни води, ще видим къде ходи тати всеки ден.

А ако няма дечурулига, просто се качи в колата с него, усмихни си и кажи - аре де, нема ли да тръгваш. Искам да видя къде ходиш всяка вечер.

Ако имате деца и излиза, значи много му тежите, нещо ни харесва тебе, ни децата.
Ако няма деца. Тебе не те харесва.

# 20
Как така женен мъж ще излиза всяка вечер? Не работи ли, задължения след работа няма ли, не е ли уморен, децата не им ли обръща внимание?
Много си изпуснала нещата, сега се сещаш. Ми припомни  му, че има семейство, да не би да е забравил.

# 21
Е, къв' е проблема? Горе описаха как се ходи на дискотеки, вместо на опера, и това е ок, без следене, без сърдене. И как е унизително ти да искаш да си с някого, а той/ тя да не иска, затова непукизъм и всичко е наред Simple Smile)

Какво да прави, да го следи и контролира ли? Да му изследва телефона ли?

# 22
Семейните хора не излизат всяка вечер, еле пък сами.
То нямат и нужната енергия и време за това.

# 23
Ще кажа как постъпих, но бяха няколко стъпки по-напред, когато нещата бяха стигнали до "ти си луда, ние сме просто приятели и се виждаме и чуваме само на работа". Хакнах му профила в мтел и дръпнах разпечатка за два месеца назад. Принтирах и с жълт маркер (изхабих половината) подчертах всички изходящи разговори и смс-и на един конкретен номер, който естествено се набиваше на очи, и то как се набиваше... Следващият път, когато бях обявена за луда, тръснах листовете пред него и сладко попитах: "Ако сега звънна на този номер, кой ще вдигне - Гошо водопроводчикът ли?"

# 24
Сигурно човекът ходи да бачка някъде втора работа вечер, но го е срам жена му да не разбере, че само с една заплата не може да върже двата края.
Имаше един филм с Кърт Ръсел с подобен сюжет. А почти всички филми са по действителен случай.
Гледайте положително на ситуацията. С чужда жена не се излиза всяка вечер. Освен, ако не е някоя като Моника Белучи преди 30 години.

# 25
  • Paris, France
Семейните хора не излизат всяка вечер, еле пък сами.
То нямат и нужната енергия и време за това.
Моят мъж може да се прибере в 3ч сутринта, да скочи в 6ч, да иде на работа и след работа да ме пита искам ли да идем на кино или на музей и после на вечеря. Това дори след децата, докато ги бавеше майка му или моята.

Много семейни хора с малки деца излизат сами, защото няма как да оставят децата и да излязат. Единият остава с децата. На следващата вечер се сменят.

# 26
Така и не каза имате ли деца. Със сигурност нещо крие, но тук никой не може да гадае какво е. Само в твои ръце е да седнете и честно да си поговорите. Ако той не иска да говори, някоя вечер, чакаш го да излезе и тръгваш тайно след него да видиш къде отива. Но трябва да си готова да приемеш това, което ще видиш. Ако не си, по-добре нищо не прави, но и спри да се самотерзаеш.

# 27
Екскурзии, театър, опера и кино са моите неща. Не мога да си представя да съм с човек, който не иска това, а дискотеки. 😂 Невена.
Аз и като не семейна не обичах всяка вечер излизане, не мога да си представя...
Авторке, организирай нещо ти всяка вечер да видим ще има ли енергията. Има нещо 100 %

# 28
Да кажем, че 1 на 1000 наистина излиза с приятели. Провериш го някак, там е, с приятелите. Ще си отдъхнеш ли?

Не мислиш ли, че пак имате проблем - предпочита да е другаде, а не с теб. Докато ти си с него. Ако се прибере някоя вечер и каже излез ти малко, сега аз ще пазя къщата, тогава чак ще значи, че мисли И за теб.

А дали искаш да си с човек, за когото не си първия избор...

# 29
Може да не в друга жена, а хазарт. Моя позната в момента е в развод по тази причина, с дългове. Сподели, че като е разбрала истината само се е ядосвала, че не е любовница.
Интуицията обикновено не лъже.

Общи условия

Активация на акаунт