Съмнявам се че мъжът ми ми изневерява-как бихте постъпили?

• 3 496
  • 84
  •   3
Отговори
# 60
Ако двама души истински се обичат нямат нужда от нормативи помежду им. Те живеят един за друг, искат да са заедно, планират го и го постигат. Външни натрапници отпадат не защото някой е казал, че така трябва, а защото това е естественото развитие  - да си изсъхнат сами като не ги поливаш с внимание.
Пък ако не се обичат и са съквартиранти само, никакви норми и правила не могат да ги сближат.
Всичко си е толкова естествено, че все едно господ го е измислил докато е бил зает да джитка кенди краш.

# 61
Поредната тема, в която  жената няма и минимално самоуважение.
Ами виждаш проблем в тоя до теб,явно нещата не вървят, за какво си губиш времето и енергията, и буквално "висиш" в тези безперспективни отношения....
Причината вечер да излиза са : жени,алкохол,хазарт или и 3-те заедно. Ако толкова ти харесва такова дъно - търпи го.

# 62
  • Пловдив
.Причината вечер да излиза са : жени,алкохол,хазарт или и 3-те заедно

Аз знам случаи и да са мъже 🤭🤭

# 63
Нашите телефони са "открити", но никой не занича в телефона на другия.

# 64
Ох, Базила, безброй ухажори, верно ли? Да не си някоя Николета Лозанова?

# 65
Ако двама души истински се обичат нямат нужда от нормативи помежду им. Те живеят един за друг, искат да са заедно, планират го и го постигат. Външни натрапници отпадат не защото някой е казал, че така трябва, а защото това е естественото развитие  - да си изсъхнат сами като не ги поливаш с внимание.
Пък ако не се обичат и са съквартиранти само, никакви норми и правила не могат да ги сближат.
Всичко си е толкова естествено, че все едно господ го е измислил докато е бил зает да джитка кенди краш.

Много харесах мнениеот друга тема, крада го Simple Smile

Забравил съм си инсулина в колатата!

# 66
Ако разбера, че на някоя приятелка мъжът и хвърля по едно око на чатовете и, познайте дали повече ще и пиша нещо. Та ако искате да останете без приятели, лепнати за половинката, давайте.

# 67
Ако разбера, че на някоя приятелка мъжът и хвърля по едно око на чатовете и, познайте дали повече ще и пиша нещо. Та ако искате да останете без приятели, лепнати за половинката, давайте.

Ти може да не си разбрала, но можеш да имаш такива приятелки.
Или я си представи, че уж споделяш нещо, което се очаква да е само между вас и тя веднага го споделя на мъжа си.
Същата работа.
Ако искаш нещо да е тайна, не го казвай на никого.

# 68
А тези, които сте против това споделяне имате ли мъж до себе си? С научна цел питам.
Аз си слагам ръка на сърцето и казвам, че има много неща, които приятелки са ми споделяли и аз съм ги казвала на мъжа ми. Него в повечето случаи не го интересува и   никога няма да покаже, че знае. Аз му казвам, а той ми изслушва, защото ми е най-близкия човек в тоя живот. На друга приятелка няма да споделя, но на него в повечето случаи да.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 19:52 от Di Soleil

# 69
Имам приятелка, която се оказа, че често коментара с гаджетата си, които периодично сменя, неща много лични за мен, че даже един път се изпусна и ми каза какъв съвет е дал един от тях. Твърде късно разбрах и ми стана страшно неприятно да знам, че сума народ знае мои тайни. Приключих със споделянето на каквото и да е и разговорите ни вече се свеждат около общи приказки.
Di Soleil, с каква цел казваш неща на мъжа ти, които най-малкото не го засягат и интересуват? А твоите приятелки знаят ли, че нещата, които ти доверяват отиват и при трети човек?

# 70
Di Soleil, с каква цел казваш неща на мъжа ти, които най-малкото не го засягат и интересуват? А твоите приятелки знаят ли, че нещата, които ти доверяват отиват и при трети човек?
Не, приятелките ми не знаят.
Споделям му ги, защото нещата, които те казват, много често обясняват защо те са такива, защо в този ден са реагирали така или защо по принцип имат такива виждания за някои неща от живота.
Ще се изненадаш, но нещата, които доверяваш на другите обясняват много неща за теб. Те дават на мен и партньора ми разбиране и яснота, която много помага на общуването.
Ще дам някои примери: приятелка споделя, че мъжът ѝ не иска да купят съдомиялна, защото нямало смисъл. Той обаче никога нищо не мие в този дом. С мъжа ми вече си отговаряме на въпроса защо в този дом няма ни сушилня, ни съдомиялна, ни робот прахосмукачка. Вече знаем какво да очакваме когато се подхване темата.
Приятелка ми споделя, че има лоши кръвни изследвания и започва да търси причината. Ние вече знаем защо не пие алкохол напоследък и се храни много здравословно. Следващия път мъжът ми хич не настоява да ѝ сипва още вино.
Ей такива неща. Ако някоя ми спорели, че има вагинална инфекция естествено, че няма да му кажа. Споделянето с човека до теб е част от отношенията ти с него.

# 71

Ти може да не си разбрала, но можеш да имаш такива приятелки.
Или я си представи, че уж споделяш нещо, което се очаква да е само между вас и тя веднага го споделя на мъжа си.
Същата работа.
Ако искаш нещо да е тайна, не го казвай на никого.

Нали това казвам - ако разбера, сме дотук. Преценила съм да споделя с нея, не с цялото и домочадие.

# 72
А тези, които сте против това споделяне имате ли мъж до себе си? С научна цел питам.
Аз си слагам ръка на сърцето и казвам, че има много неща, които приятелки са ми споделяли и аз съм ги казвала на мъжа ми. Него в повечето случаи не го интересува  никога няма да покаже, че знае. Аз му казвам, а той ми изслушва, защото ми е най-близкия човек в тоя живот. На друга приятелка няма да споделя, но на него в повечето случаи да.
А на приятелката си защо не кажеш, че си казала нейните лични неща на мъжа и Wink
Я пробвай да видиш ефекта.

# 73
А защо да ѝ казвам?
Мисля, че няма човек, който да поставя приятелството пред мъжа/жена си.

# 74
А защо да ѝ казвам?
Мисля, че няма човек, който да поставя приятелството пред мъжа/жена си.
Това поведение е съвсем нормално. Проблемът е на приятелките, които решават, че вашата близост може да бие близостта ти с твоя мъж.

Общи условия

Активация на акаунт