Какво мислите за свирките и практика ли са за вас?

• 70 309
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • София
да подхващам ли сега спора пречи ли дебелия, плетящ се из гърлото косъм на хубавото фелацио
много ясно, че разваля романтиката

# 181
  • Русе
ехеее,
сега след това ограмотяване,
всички ще се юрнат да правят  Whistling
и ще има регистриран бум на забременели от това  Laughing

# 182
Не била развратна жена му,ми научи си я,явно не я предразполагаш както трябва,там никой вина няма.  33uu

Напълно подкрепям. Peace Peace PeaceИ аз не съм развратна,но мъжо ме научи на много неща за което съм му благодарна.Не бъдете консерви -щом правя свирки,значи съм развратна.От къде да знаем какво са правили бабите и майките ни.Откриите човека до себе си и по този начин и тогава блаженството е по-голямо.От друга страна хората са го казали-от всяко дърво ,свирка не става Whistling,но щом и от мен стана значи  има голяма надежда и за вас:35:.

# 183
  • в Низината
Леле, колко страници съм пропуснала...

# 184
А сега да ви питам аз вас.Поза 96 знаете ли какво представлява а,А?

Като сме се хванали да образоваме,поне да го направим качествено...

# 185
  • София
крайно необразовано си признавам, че не знам. Да не е поза за след секс и при липса на обща тема за разговор?

# 186
Мне. Отговора ще дам след определен брой незнаещи. Сори,мими.

# 187
  • София
аз си чакам прилежно и с бележник в ръка.

# 188
А сега да ви питам аз вас.Поза 96 знаете ли какво представлява а,А? ...

Една от любимите ми  Wink
Но не ща бан в това дъждовно време, че няма какво да правя по цял ден, ако искаш може да ме изпиташ на ЛС  Mr. Green

# 189
  • Linz
Мне. Отговора ще дам след определен брой незнаещи. Сори,мими.
Брой ме.

# 190
  • София
ади дееее, то щом е с научна цел няма бан
нали

# 191
  • София
А сега да ви питам аз вас.Поза 96 знаете ли какво представлява а,А?

Като сме се хванали да образоваме,поне да го направим качествено...

Проверих в нета
Готова съм да записвам

Предавам се

# 192
Какъв пропуск! Каква грешка!  ooooh! Самобичувам се, че не намерих тази тема по-рано  tantrum

# 193
Добре де,няма да ви тормозя до 10... Значи за нея поза четох в последния брой на списание "JOY". Цитирам почти дословно...(ще редактирам някои думички да не ме баннат за тях)  Praynig Peace Praynig

"ПОЗА 96. Подходяща за спортни натури,склонни към експерименти. Той е прав. Тя е с гръб към него и се навежда напред,докато опре с длани земята. Той я хваща за бедрата и вдига краката й така,че малката ТЯ да е пред лицето му и да може да й прави френска любов. Тя опира краката си на раменете му и с едната ръка хваща мъжествеността му и също почва френска."

Ами това е. На мен ми звучи доста акробатично,но на някои може да им хареса...

# 194
Една от любимите ми  Wink ...

Да кажа само, че това не се отнася за описаното по-горе. Явно има дублиране на номерата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт