Какво мислите за свирките и практика ли са за вас?

• 68 894
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • София
стига бе, са вече за глупости ше си мисля като ям дюнери. всичко опошлихте!
Е, ти не знаеш ли за соса на дюнерите ... Shocked
Joy Joy а стига бе... това е измишльотина.

Да, да
Ама на Руска мАжо и е рус, рус, та бел,
а я глей кви са и църнички чаветата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 151
стига бе, са вече за глупости ше си мисля като ям дюнери. всичко опошлихте!
Е, ти не знаеш ли за соса на дюнерите ... Shocked
Joy Joy а стига бе... това е измишльотина.

Да, да
Е те аз поради тая причина си взех црън мъж Mr. Green

# 152
Да, да
Нищо не смея да кажа... И аз съм на тоя хал ooooh!. Ние с мъжа ми сме църни, а се роди русоляво отроче.

# 153
Здравейте всички.
Аз съм мъжът на Dandy, дето се забавлявате вече толкова време на мой гръб (...) Случайно попаднах на веселбата в history-то на браузера и наистина е голям купон, само дето като се сетя че става въпрос за мене и ми се просълзяват очите. Дайте, сега който е по- компетентен някави съвети как да направим жена ми по- развратна, щото това не е живот. Каквото се очаква от мене- с най- голямо удоволствие.
Мерси

# 154
  • нейде там, където ....
Аз друго се чудя, щом свирките са жизненоважни за задържане на мъжа, що от малки ни карат да се учим да готвим?  Thinking

Joy Joy Joy

Здравейте всички.
Аз съм мъжът на Dandy, дето се забавлявате вече толкова време на мой гръб (...) Случайно попаднах на веселбата в history-то на браузера и наистина е голям купон, само дето като се сетя че става въпрос за мене и ми се просълзяват очите. Дайте, сега който е по- компетентен някави съвети как да направим жена ми по- развратна, щото това не е живот. Каквото се очаква от мене- с най- голямо удоволствие.
Мерси

някой беше споменал по-рано нещо за чаша вино . . . не пробвахте ли?

# 155
  • Варна
Здравейте всички.
Аз съм мъжът на Dandy, дето се забавлявате вече толкова време на мой гръб (...) Случайно попаднах на веселбата в history-то на браузера ....

Да бе, да! Почва второ действие  Laughing

# 156
  • София
само да изясним, какво и е на жената, че не сме много наясно. Разбрах само, че не знае, какво е 69 и не прави свирки с удоволствие.

# 157
Да бе, да! Почва второ действие  Laughing

Чакаме и свеки да дойде да ожали сина си   Whistling Whistling

Кой каза дюнер?  Mr. Green

# 158
Здравейте всички.
Мерси
Аз показвам на теория само WinkОбяснявам го нагледно, иначе не може да се научи.

Цитат
как да направим жена ми по- развратна, щото това не е живот

Ти па ако мислиш, че това мойто е живот Rolling Eyes

# 159
  • София
ади са не било живот
По-скоро е алтернативен живот. И алтернативата е скуууука и секс нъц. Или пък скучен секс, което пак си е нъц.

И следващиата не е свекървата, а са децата.

А видяхте ли какво прави history-то с хората, а. Да си ги триете прилежно, ей.

# 160
  • Ямбол
Здравейте всички.
Мерси
А свирките ли са най-важното за теб? А ти правиш ли й на нея?

# 161
  • Русе
как да направим жена ми по- развратна, щото това не е живот....
какво според теб е "по-развратна"... свирките "разврат" ли са?  Rolling Eyes

# 162
Здравейте всички.
Аз съм мъжът на Dandy ...

Не се ли позабавлявахте достатъчно  smile3507

# 163
  • Там където е семейството ми
Здравейте всички.
Мерси
Гледай,гледай и мъжката половина се появи.
Хайде холан, избърши си насълзените очи,че ми домъчня и на мен за тебе. Cry
Всички жени сме развратни. Twisted EvilЦаката му е да хванеш чалъма на жената,дето се вика.
Явно нещо ти понакуцва,вземи помисли,обиколи секс шоповете,може някоя идейка да откриеш вътре. Mr. Green

# 164
  • Там където е семейството ми
Здравейте всички.
Аз съм мъжът на Dandy ...

Не се ли позабавлявахте достатъчно  smile3507
Нищо бе Никол,нищо.
Нека се забавлява народа, и нека си мисли,че вярваме.
Виж каква хубава тема стана,и знаеш ли колко идеи преписах във черното си тефтерче. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт