Какво мислите за свирките и практика ли са за вас?

• 70 298
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Добре де,няма да ви тормозя до 10... Значи за нея поза четох в последния брой на списание "JOY". Цитирам почти дословно...(ще редактирам някои думички да не ме баннат за тях)  Praynig Peace Praynig

"ПОЗА 96. Подходяща за спортни натури,склонни към експерименти. Той е прав. Тя е с гръб към него и се навежда напред,докато опре с длани земята. Той я хваща за бедрата и вдига краката й така,че малката ТЯ да е пред лицето му и да може да й прави френска любов. Тя опира краката си на раменете му и с едната ръка хваща мъжествеността му и също почва френска."

Ами това е. На мен ми звучи доста акробатично,но на някои може да им хареса...
момент сега, дали съм разбрала правилно - голямата ТЯ виси с главата надолу  Thinking newsm78 ?
лелееее... аз на това няма да издържа и 2 минути Crazy Crazy Crazy

Да,точно така.Правилно си разбрала.
Е,и аз не се виждам как бих направила подобно изпълнение,ама някоя гимнастичка може и да успее...

# 211
  • София
Браво за хубавата тема, направо си е паснала с дните на просветата! Благодаря и за 96 , и за виното , и за ментата! Тревожа се  да не омногодетим семейството , че сега като се почнат със свирките ще забременеят от раз...А винцето не действа ли като контрацептив>?  Благодаря за  репликата на Ню за задника, представих си нагледно как протича разследването по установяване на източника на миризмата newsm20 newsm20 newsm20

# 212
  • Русе
ииииии,
любимата ми тема пак е на челна позиция  Joy

# 213
така не съм се смяла със сълзи отдавна. страхотна тема.
какво става със семейството. хайде пишете де...........

# 214
Оралната любов или както се казва свирката за мен е задължителна част от сексуалната игра ! Просто не ми е хубаво без да я правя ! newsm03

# 215
Оная акробатичната поза ми е таман. Ще се чувствам екстра, вервайте ми Mr. Green

# 216
Бравос ,Конче ! smile3501

# 217
Да, бравос! Поне да си призная, срамежливки! Иначе- много ценна информация, еваларката на жената, дето пусна темата и двойна евалрка за мъжа й Mr. Green

# 218
Да, бравос! Поне да си призная, срамежливки! Иначе- много ценна информация, еваларката на жената, дето пусна темата и двойна евалрка за мъжа й Mr. Green
дададада.
аз си мислех, че няма какво да уча вече, ама ето, че научих нови неща. да не говорим, че мъжът ми също падна от смях. МИНЕТУ-ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА. страхотно  bouquet
позата 96 също е полезна. обаче, ако си навехна нещо или получа инсулт от високо кръвно, ще ви съдя колективнооооооооооо hahaha
за мен темата просто е култова. предлагам да я номинираме за тема номер едно. и да се присъди награда.

# 219
Тази поза 96 изглежда да е нещо такова:
http://www.sexinfo101.com/sp_standingsixtynine.shtml
може би с опора на 1 или 2 ръце на жената.
Много акробатично за коя вкус Simple Smile аз обичам да ми е удобно и да няма опасност някой да си падне на главата  Laughing

# 220
Оооо,аз няма да мога да я изпробвам.С ниско кръвно съм,ще ми стане лошо и ще повърна.

# 221
Оооо,аз няма да мога да я изпробвам.С ниско кръвно съм,ще ми стане лошо и ще повърна.
Не си е работа.
Пробвала съм  Mr. Green

# 222
Ако искаш един мъж да е вечно твой, не го лишавай от това удоволствие  Mr. Green
Peace
Нямам какво да добавя.

# 223
  • София
да ама позанемарихте въпроса с косъма и практическото приложение на обезкосмяването в практикуването на свирки

# 224
Ако искаш един мъж да е вечно твой, не го лишавай от това удоволствие  Mr. Green

#Crazy
Пълни глупости!Ако мислиш,че  една свирка е достатъчна, мъжа да е вечно твой,жестоко се лъжеш.Това не е нещо с което си неотразима и незаменима в очите на мъжа..Напротив!
Аз не вярвам,че има двойки които не правят френска любов.Това в днешно време е толкова нормално,че ...

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 11:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт