Мъжът в черно

• 62
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Реших да споделя една случка от детството ми, която и до днес не мога да си обясня. Била съм около 6–8-годишна, някъде около 2007–2009г. Един ден, в сравнително пуст район близо до дома ми, видях непознат мъж. Изглеждаше на около 30-40 години. Беше с черен костюм и носеше черен куфар. Имаше много гладка и бледа кожа, черна коса и тъмни очи. Най-странното беше, че изглеждаше някак прекалено гладък и подреден, трудно ми е да го обясня. Заговори ме и започна да ми задава въпроси къде ходя да играя, къде работят родителите ми, в колко часа са на работа, кога не са вкъщи и как се казват. Помня, че докато говореше с мен, записваше нещо, но не знам какво. В един момент ми стана много неприятно и му казах, че мога да го заведа при майка ми, защото тя беше наблизо. Той стана сериозен и ми каза: „Не, в никакъв случай. Сега говорим с теб.“ Това много ме уплаши. Имах усещането, че не иска да говори с възрастен и че не трябва да съм сама с него. Избягах при майка ми и ѝ разказах. Тя излезе веднага, но човекът вече го нямаше. Няколко дни по-късно го видях отново, този път докато бях с баба ми. Беше на около 5 метра от мен и стоеше напълно неподвижно, гледайки към хората. Беше облечен по същия начин и аз нямах никакво съмнение, че е същият човек. Когато ме видя, веднага погледна към мен. Аз се обърнах от страх. След няколко секунди погледнах отново и вече го нямаше. Не си спомням да е имало очевидно място, където да може да се скрие толкова бързо. Преди да изчезне обаче ми махна с ръка. Жестът беше странен – не точно приятелски, но и не заплашителен. Оттогава никога не съм го виждала. Не твърдя, че човекът е бил нещо свръхестествено. Напълно възможно е да е бил просто странен човек с неизвестна причина да ме разпитва. Но въпросите му за родителите ми, отказът да говори с майка ми и второто му появяване винаги са ми останали в главата. Някой преживявал ли е нещо подобно като дете или чувал ли е за човек/легенда, която да отговаря на това описание? Ще ми е интересно да чуя както рационални обяснения, така и ако някой е чувал подобна история.

# 1
Май някой е прекалил с конспиративните книжки.

# 2
Повечето такива истории завършват с отвличане ,не съм чувала за някой да разказва история подобна на вашата .но е ако било нещо паранормално също е възмпжно

# 3
Нещо като началната сцена на хоръра "Knock at the cabin" от 2023?

Общи условия

Активация на акаунт