7 г.с. – вижда се само плоден сак, има ли надежда?

• 97
  • 5
  •   5
Отговори
Здравейте, момичета! ❤️
Извинявам се, знам, че има много подобни теми, но от вчера непрекъснато ровя из форумите и просто нямах търпение – трябваше да споделя и моята ситуация.
Цикълът ми е нередовен и не знам точно кога е била овулацията.
На 18 август тестът за бременност беше отрицателен. На 29 август вече беше положителен, като втората черта беше ярко червена. На 31 август бях на ехограф и се видя плоден сак с размер около 4,5 мм. Прилагам снимката от този преглед.
На 10 септември бях отново на преглед. Плодният сак вече се вижда, но докторът каза, че все още не се виждат жълтъчно мехурче и ембрионче. По изчисления излиза, че съм около 7 г.с., но докторът каза, че тези изчисления вероятно не са точни заради нередовния ми цикъл и е възможно овулацията да е била по-късно.
На 17 септември съм отново на преглед. Ако и тогава не се види ембрионче, докторът каза, че ще се наложи кюртаж.
Много ми е мъчно и съм страшно притеснена. 😔 Надявам се все пак всичко да се окаже просто по-късна овулация и на следващия преглед да има хубава новина. 🙏❤️
Има ли някой с подобен случай – с нередовен цикъл, отрицателен тест, който след това става положителен, и първоначално да се вижда само плоден сак, а на следващ преглед да се появи ембрионче и пулс?
Ще съм много благодарна, ако споделите личния си опит. ❤️

# 1
  • Sofia
Има ли някой с подобен случай – с нередовен цикъл, отрицателен тест, който след това става положителен, и първоначално да се вижда само плоден сак, а на следващ преглед да се появи ембрионче и пулс?
Абсолютно всички бременности започват по този начин.
Но от тук нататък вече трябва да се види дали се развива - поява на жълтъчно мехурче, ембрион, пулс. Само времето ще покаже.

# 2
При мен беше така. Аз бях с късна овулация.

# 3
При мен беше така. Аз бях с късна овулация.
Дано и при мен да е така, благодаря ти ❤️

# 4
Стискам палци всичко да е наред!

# 5
Аз също бях с късна овулация 9 дни от стандартната и беше закъснението.

Общи условия

Активация на акаунт