Как да постъпя?

• 1 154
  • 24
  •   3
Отговори
# 15
Слагаш един лист хартия или табелка на вратата с надпис "дрискам, не влизай" и готово. Аз в унито не бях свикнал тоалетните да са тихи на светнато и що пишки видях, докато се науча...

# 16
За мен не е нормално поведение това.
Това си е направо психично отклонение.

# 17
Fridaneve, а ти да не би да си от хората, които прекарват по половин час на седалката с телефона в ръка, без да мислиш, че има и други хора с нужди в този дом? Щото такъв човек и аз ще го дебна кога ще излезе.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 12:41 от Ghibli

# 18
Хм, и това е вариант.
И отново опираме до комуникация.

# 19
Кое е психично отклонение, Елора? Да си мислиш, че тоалетната е празна, а да се окаже заета? Simple Smile
Ами, случва се, когато живееш с други хора.

Като казахте листчета – има табелки за врата, които се обръщат. Например:

или пък:

# 20
Кое е психично отклонение, Елора? Да си мислиш, че тоалетната е празна, а да се окаже заета? Simple Smile
Ами, случва се, когато живееш с други хора.

Апартамента едва ли е 300 квадрата, че да не се усети, че има някой в тоалетната.
Така ми прозвуча, че знае и пак влиза.

От друга страна като прочетох втори път, може и  Ghibli да е права.
Да виси твърде много и да чака бързо да влезе и тя.

Табелка е добра идея, ако не им се слага райбер, но какъв е проблем един райбер да се сложи.
Ако и тогава не стопли, значи има проблем.

# 21
Моят баща имаше проблеми с простатата в края на живота си. Беше ми омръзнало, в момента в който вляза в тоалетната, той застава пред вратата и ми казва веднага да излизам, защото не може да чака. Какво ли не опитвах, питах го ще ползва ли тоалетната преди да вляза. Отговаря отрицателно и в следващия момент е пред вратата. Бях започнала да се прибирам съвсем тихо, на пръсти, за да мога да ползвам тоалетната преди да разбере, че съм вкъщи. Та, има и по-тежки случаи, твоето е бял кахър.

# 22
Ние вкъщи винаги разбираме кога другия е в тоалетната.
Трябва да изградите някакви конкретни правила, иначе нещата ще си продължат по един и същи начин.
И да, трябва да говориш с нея, защо си мълчиш?

# 23
Какви са тия някакви неща, дето те притесняват? Нищо не се разбира. За заетата тоалетна изамърсвна тоалетна чиния чак тема да се пуска е също притеснително.

Ако ще казваш нещо, казвай направо.

# 24
От тази тема направо ми се при@ира.

Общи условия

Активация на акаунт