💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 3 (14.09 - 21.09)

• 48 644
  • 1 234
  •   2
Отговори
# 15
Време е сините да идат малко на резиденцията
Благодаря за новата тема

# 16
Учудващо как голям мъж, който се държи, като малко дете от детската градина и се лигави така е с толкова фенове. По скоро всъщност не еучудващо предвид преобладаващата женска аудитория. Едва ли има мъж който да му симпатизира предвид поведението и цялостното излъчване, това подскачане и викане преди да излязат на племенните битки, е излагация и срам, то племето му ги е срам от това. Ако беше жена, тук щеше да има нула фенове от женската аудитория.

# 17
Малко вдетинен, малко льольо, малко луд… всеки може да определя Боян както си иска. На мен ми харесва, че на него хииич не му пука какво мислят другите за него Simple Smile
Изложи се само като искаше да рита варелите като “батковците” но пък с този танц на Трилър ми е вече топ!

# 18
Танцът му не ми хареса. Изглеждаше арогантно, невъзпитано,не на място. Голямо перчене!
Виждам в него  жаждата за слава,да е постоянно  център на внимание.
Иначе е позитивно налудничев.Ще видя ,рано е за кардинални изводи.

Дяволче,нямаш равен!👍

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 00:08 от Модератор Никол

# 19
Не съм баш фен, ама и аз нямам нищо против Боян, предпочитам го пред големите"мъжаги" близнаците, дето толкова са се взели насериозно ,че ще се пръснат от надуване. Определено е мит,че българина е толерантен ,българина не харесва различните, нарушават му рахатлъка 😏

# 20
Дяволо, страхотни са ти темите. Благодаря! Искам зелени на резиденция и червени в изолатора. Според мен Иван е най-комплексният участник на този етап от играта.

# 21
Искам сини на резиденция, зелени на изолатор

# 22
Благодаря за темата! Дяволо, изпитвам голяма симпатия към това как правиш и поддържаш теми тук във форума. Но никога не съм те разбирала за Ръждавичка... Ще мине, и това ще мине...

# 23
Благодаря за темата! Дяволо, изпитвам голяма симпатия към това как правиш и поддържаш теми тук във форума. Но никога не съм те разбирала за Ръждавичка... Ще мине, и това ще мине...
И за Ванчето не го разбирах аз.

За Мирела го разбирах Joy

Този сезон не знам коя му е любимката, да си каже.

# 24
Преди Ръждето да се появи, Дяволо беше голям фен на Ванчето. Grinning

И традицията повелява...сега му е любимка Симона. Grinning

# 25
Едва ли има мъж който да му симпатизира предвид поведението и цялостното излъчване

Аз се чудя въобще как има някой да му симпатизира... толкова е досаден и неприятен. Като Елмо, изпил 10 Редбула... Не намирам нищо забавно или очарователно в това налудничево поведение. Ето и Пепи е странна птица, мрънка и ме напряга на моменти, ама на него повече му се получава и даже ми е симпатичен. То май и за това Боян толкова не го долюбва Пепито, защото му открадна звездния миг и не е той център на вниманието. Въобще съм безкрайно изненадана, че Боян си има приятелКА. Въобще коя нормална жена би го търпяла този да й е любовник и партньор в живота... Grinning

# 26
  • Bayern
Сегашната Симона на терен няма грешка, но много мразя груби и нетактични хора... От времето на Крамарска не си бях харесвала жена в Игрите и сега много се ядосвам на Симона, че ме разочарова с грозното си поведение... Но все още ще стискам палци за нея и Мария от жените

# 27
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата!
На този етап още нямам любим участник, залагам зелени на резиденция и червени на изолатор, имат нужда да разтоварят малко😀.

# 28
Благодаря за темата Hug

Колко е по спокойно и приятно като нямаш фаворити и любимо племе и ти е все тая и гледаш само за кеф Sweat SmileТе така съм и аз Smiley
Дано сините отидат на резиденцията.

# 29
Благодаря за темата Hug

Колко е по спокойно и приятно като нямаш фаворити и любимо племе и ти е все тая и гледаш само за кеф Sweat SmileТе така съм и аз Smiley
Дано сините отидат на резиденцията.

Вярно е, и аз така. В сезона на Алекса се вкарах във филма, бях за Жорката и Фейгин ,много ме дразниха другите, и най-вече Алекса. Но го преболедувах ,изградих имунитет🙂 и вече не влизам в тази схема.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 20:15 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт