Music Idol-11

• 12 312
  • 342
  •   1
Отговори
# 105
Да, сега стана. Simple Smile

# 106
      smile3501Това въобще не беше зле!
      Осмелявам се да кажа,че момчета останали в  българския Айдъл са много по-слаби певци от това,  френското момче.За съжаление, до финала у нас не са стигнали най-добрите(говоря за момчета  Naughty).
      Да ме прощават феновете на Теодор и Стефан  Praynig

# 107
Харесвам Преслава и Теодор Peace

# 108
  • UK
Аз исках оня Васко със стърчащата коса... Дето свири на пиано в една от рекламите на МА. Той и Пламен, и Невена и онази... Все и забравям името... Кръстина.

# 109
  • Сливен
Това е по-добото от французина според мен Wink

Ян Бибиян, с ТОВА успокой малко страстите и престани да се заяждаш с хората  Peace

Да ти кажа под секрет, тази музика ми действа изнервящо Wink
Едно и също, едно и също ...
Предпочитам да си успокоявам страстите с това или с това, а когато прекаля с четенето на глупости  това Wink ми действа пречистващо Wink

# 110
Надин, влюбих се  Blush И в гласа и във визията  Embarassed Само да не пее на английски  Laughing че то французите ги знаем, че са скарани с този език.
но на любимия френски тази Лолита как звучи простооооо ..... се размечтах. Исках разходка с него в Монмартр и да ми направи серенада от Нотр дам  Sunglasses
Добре, че мъжа ми не чете тук  Crazy

# 111
  • СОФИЯ

Ян Бибиян, с ТОВА успокой малко страстите и престани да се заяждаш с хората  Peace

Предпочитам да си успокоявам страстите с това или с това, а когато прекаля с четенето на глупости  това Wink ми действа пречистващо Wink

Успокоявай се както искаш и с каквото искаш , важното е да не си го изкарваш на хората около теб

# 112
  • Сливен

Успокоявай се както искаш и с каквото искаш , важното е да не си го изкарваш на хората около теб

ooooh!
Пак останах неразбрана.
Исках тънко да ти кажа да си гледаш работата и да не ръсиш акъл,
щото не ти се отдава, но явно в прав текст си е по-добре.

# 113
  • СОФИЯ
Пак останах неразбрана.
Цитат

Щом оставаш толкова често неразбрана означава само едно и ти сама за себе си си го цитирала а именно "Мисленето е труден процес..." И не ме занимавай повече с твоите истерии , ами вземи един валериан и отиди да спиш

# 114
Подкрепям Теодор с две ръце! Peace
Чудя се тоя Стефан как така още не си е заминал! Явно майка му е създала предизборен щаб в негова подкрепа!  Sick

# 115
Надин, би ли ми казала къде мога да гледам френския Мюзик айдъл.
Разгледах линковете, на официалния сайт има меню с видео, но там са показани само моментите, в които ги гонят  Rolling Eyes
Няма ли някъде качени и самите изпълнения?
Сега в момента на същия етап като нашите ли са? 5 изпълнители?

# 116
  • Canada
Този Жулиен е страхотен, какъв глас само....изглежда страхотно...
наистина няма сравнение с мъжките гласове в нашия айдъл Confused

# 117
Клеопатра, и аз така като теб  Heart Eyes

Та за френската емисия ( да не ни бият на края че разводняваме темата) и тук останаха 5, а на този сайт има и изпълнения http://www.nouvellestar.fr/videos/?id=ns2_14829, а също и на http://www.youtube.com, като пуснеш търсене на nouvelle star 5 ще намериш доста клипове.

Успех с гледането и лека нощ!

# 118
  • Сливен
като казах неразбрана, имах в предвид, че съм била твърде деликатна
за твоето ниво на възприятие

толкоз

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 03:21 от Ян Бибиян

# 119
  • СОФИЯ
като казах неразбрана, имах в предвид, че съм била твърде деликатна
за твоето ниво на възприятие

толкоз

Виждайки огромното ти самочувствие ,  ще ти предложа да отидеш в друга тема за да  спориш с хора на твоето "Високо ниво на възприятие" Така няма да се отегчаваш с нас а пък и ние ще си отдъхнем от грубия ти и саркастичен език  Hug

Общи условия

Активация на акаунт