маргинална пъпна връв и киста на бъбрека на детето

• 80
  • 6
  •   4
Отговори
Здравейте ,мами. Моля да споделите дали някоя от вас е имала маргинална пъпна връв (  близо до пацентарния ръб ) и успяла ли е да роди доносено бебе? Лекарката от феталната морфология малко ме шашна ,защото каза,че трябва да се следи дали храни добре бебето.Другото което видя е киста 12 мм на бъбрека,уточни обаче ,че не е сигурна дали е точно там заради лошия образ.Има ли и такива,които са имали този проблем и какво е станало след раждането ? Сама се махна,увеличи ли се и или какво? Иначе другия бъбрек работи добре.

# 1
Здравейте, не съм минавала през това, но съм ходила общо на 6 ФМ с двете ми деца и като прочетох “киста на бъбрека, но не е сигурна дали е ТАМ заради образа”… 🤦 Отидете на второ мнение при сертифициран специалист по фетална медицина. Тук майките масово ходят в Марковс и Оскар, в Надежда също са добри, аз и с двете бременности ходих при Галева в Щейново, специализирала е при Николаидис в Лондон. Успех, всичко ще бъде наред! 💔

# 2
Киста има ,просто бебето не седеше подходящо за да се огледа добре мястото.Мисли,че е на бъбрека,но може и да е на друго място по бебето.Благодаря Ви за насоката ,ще Ви послушам.Иначе ме вика след 2 седмици да видим дали е същия размер,смалява се и въобще какво се случва

# 3
При всички положения отидете на второ мнение. Когато някое от бебетата не е било в добра позиция, докторката ме е карала да се поразходя даже. Никога не са оставали висящи и непотвърдени неща. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред, наистина, пишете какво е развитието. Успех още веднъж!

# 4
Благодаря още веднъж.Аз ще полудея направо.И за капак съм качила доста килограми

# 5
С първата бременност и аз много се притеснявах, нормално е. Килограмите ще ги мислите после, гледайте да се движите и да се храните с хубава храна. Разположението на пъпната връв едва ли ще е проблем, ако бебето си расте нормално. А кистата е сакче с течност, все пак, ако няма други находки, едва ли ще е нещо сериозно или непоправимо. Цял живот вече ще го мислите това дете, опитайте да сте спокойна.

# 6
Килограмите не ги мисля като естетичен проблем ,а като проблем при бременност.Цял живот съм била пълна ,просто много ми дойдоха емоциите днес ,а до събота докато говоря с моята докторка ще се побъркам .Благодаря Ви за подкрепата и извинявайте ако ви натоварих

Общи условия

Активация на акаунт