Мнение за адвокат Пламен Борисов

• 95
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, препоръчаха ми адвокат Пламен Борисов за бракоразводно дело и попечителство над деца. Но никъде не откривам отзиви свързани с работата му Sad . Всяко мнение би ми било от полза, благодаря предварително.

# 1
Хич не го слуша главата. Доста е неадекватен, неорганизиран и хаотичен.
Спестете си парите. Със същия резултат може да се защитавате и сами.
С него - просто ще изхарчите едни излишни пари на вятъра.

# 2
Подкрепям горното мнение! Освен че вкара в огромна интрига мен и бившата ми партньорка, изостри отношенията допълнително между нас, имаше гръмки обещания и напразни надежди. Стратегията му беше да образуваме дело след дело - родителски права, домашно насилие, изпълнително дело, наказателни дела, а аз сляпо му се доверявах, защото вярвах, че е взел казусът ми на сериозно. Уви…хонорарите му са високи, но изобщо не са оправдани. Не искам да говоря и за съмнителните начини, по които си уреждахме финансовите отношения, защото нищо не беше регламентирано при него. Повдигнах въпроса за издаване на фактура, за съжаление господинът отказа. Ако мога да Ви предпазя, най-добре потърсете друг специалист, защото Борисов ще ви приеме с охота като нов клиент и в момента, в който изпитате някакво финансово затруднение с плащанията (защото хонорарът му към момента, в който аз му бях клиент възлизаше на 1800 лева за х часове, само за едно дело, които след изчерпването се заплащаха допълнително други - изчислени незнайно как и незнайно на каква база), адвокатът губи интерес към случая Ви и Ви прехвърля към някой от другите служители в кантората. Не искам да навлизам в детайли за бързината, с която се пишеха документите ми, пълни с излишна и обемна информация, с която се целеше натрупване на въпросната часова ставка за плащане, като неграмотността, с която бяха написани, бе най-малкият проблем.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 22:39 от mizzle_

Общи условия

Активация на акаунт