Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 125
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте момичета,

Значи ще има среща все пак днес? Че като гледах колко много от вас казват, че няма да могат, а пък другите не пишеха реших, че ще се отмени...
Ще взема Мартин - silverarrow разреши  Heart Eyes

За килограмите - аз последния месец качих 4  Sad Както бях на +2 за цели 4 месеца, сега съм +6... По таблицата съм в нормата, ама  newsm78 Не съм си променила храненето ни най - малко, въобще не може да се каже, че ям много. И сега се убеждавам, както и първият път, че и да гладувам, все ще докарам килата отгоре поне 15 - 16. Дано поне тоя път не стигна 21+, че предните почти ги свалих (е, без 3 - 4, т.е. свалих всичко, ама после ги вдигнах), ама сега съм на възраст +6 и не знам .... Както и да е, все си казвам, че ще му мисля после  Mr. Green

Аз още с покупките не съм почнала - има мнооого време Simple Smile 45 дни преди термина мисля това да правя  Heart Eyes Сега предпочитам свободното си време да инвестирам с баткото, че е станал един ревнив и капризен .... не мога да си позная детето ...

Хайде до следобяд в 15 ч. на срещичката, на тези, които няма да дойдат, до утре  Simple Smile

# 136
ДОБРО УТРО МАЦКИ,АЗ СЪМ СЕПТЕМРИЙКА,НО СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ ПОМОГНА С НЕЩО.НЕ ЗА ДРУГО,А ЗА НАШИТЕ ПРАВА И ПО-СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕЗИ ОТ НАС ДЕТО СА ВЗЕЛИ ИМЕТО НА МЪЖЕТЕ СИ И ОЩЕ НЕ СА СМЕНИЛИ ЛИЧНИ КАРТИ.
ТЪЙ КАТО В4ЕРА ОТКРИХ В ГРАО,ЧЕ ТАМ СЪМ С НОВОТО СИ ИМЕ,А ПО ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ СЪМ С МОЕТО СИ,БЯХ СЕ ОТКАЗАЛА ПОЧТИ ДА ГЛАСУВАМ,КОЕТО ТРУДНО МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ,ПОТЪРСИХ ИНФОРМАЦИЯ,И НИКЪДЕ НЯМАШЕ,ДАЖЕ ПИТАХ В ГРАО-ТО,А ТАМ МИ КАЗАХА,ЧЕ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ИДЕНТИЧНОСТ НА ИМЕНАТА СЕ ВАДЕЛИ В ОПРЕДЕЛЕН СРОК И ТОЙ Е МИНАЛ- И ДА СЕ ПРОБВАМ (АКО МИНЕ НОМЕРА СЛУЧАЙНО).ДА ИМ КАЖА ,ЧЕ ЕГН-то ИМАЛО ПО-ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ,НО СИГУРНОСТ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НИКАКВА.ТАААА -РЕШИХ САМА ДА  ПРОВЕРЯ И ПРОЧЕТОХ ЗАКОНА ЗА ИЗБОР НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ-ОКАЗА СЕ ЧЕ ПО ЧЛ86 АЛ2 ИМАМЕ ПРАВО ДА ГЛАСУВАМЕ,А ТЕ В СПИСЪКА В ГРАФА ЗАБЕЛЕЖКИ СИ ЗАПИСВАТ ЕВЕНТУАЛНОТО РАЗМИНАВАНЕ В ИМЕНАТА МЕЖДУ СПИСЪКА И ЛИЧНИТЕ НИ КАРТИ.
ТА СПОКОЙНО ОТИВАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ:)
ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДЕ:)АЗ ИСКАМ
Simple Smile  bouquet
ДАНО СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА ПОНЕ НА ЕДИН-ДВАМА

# 137
... днес си взех от IKEA една надуваема подложка, която е точно за повиване, като се надуе и има ограничител от 2те страни, може лесно да се почиства със спирт, а и е непромокаема Joy, като я надуем, мога да я местя от стая в стая и дори на леглото да повивам или на маса примерно, на мен ми се стори доста удобно без да заема място и само за около 10лв... мисля че предложението е добро Peace

Me_and_baby, и аз така съм решила, същата подложка я видях в IKEA и съм решила да я купя. И аз съм на мнение, че не ми трябва шкаф за повиване, тази подложка ще свърши добра работа  newsm10

О, Alyona, сега ти разгледах покупките, страхотни нещица, а колко обувчици сте купили- много са ви сладки, да си ги носи със здраве  Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 10:16 от ligla

# 138
добро утро на всички мами.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА СРЕЩАТА ДНЕС.УБЕДЕНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ МНОГО ОБЩИ ТЕМИ.Аз не съм от София  но в началото на другия месец ще идвам на гости на мами и много ми се ще да мина на фм в София но не знам нито къде нито телефони нищо затова МОЛЯ ВИ помогнете с инфо. Благодаря предварително

# 139
  • някъде там
Здравейте и добро утро!
Забелязахте ли ,че на 11.10 ще имаме само момченца?
Покупките на всички са много хубави Peace По късно ще ви покажа,какво си имам аз Wink

# 140
Здравейте и добро утро!
Забелязахте ли ,че на 11.10 ще имаме само момченца?
Покупките на всички са много хубави Peace По късно ще ви покажа,какво си имам аз Wink
това и аз го гледах и ми стана много страноооо.

# 141
Здравейте и от мен Simple Smile
Понеже днес ни е първата годишнина от сватбата, черпя всички с по едно парче от тази торта Simple Smile

На момичетата, които ще ходят на срещата, пожелавам много приятно изкарване и после задължително да покажете снимки и да разкажете как е минало  Peace

# 142
добро утро на всички мами.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА СРЕЩАТА ДНЕС.УБЕДЕНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ МНОГО ОБЩИ ТЕМИ.Аз не съм от София  но в началото на другия месец ще идвам на гости на мами и много ми се ще да мина на фм в София но не знам нито къде нито телефони нищо затова МОЛЯ ВИ помогнете с инфо. Благодаря предварително
http://mcfemina.com/
Тук има информация за всички доктори, включително и телефони.
Обаждаш се на регистратурата и си запазваш час.
Успех  Peace

# 143
  • някъде там
Обещах,че ще ви покажа нещо. Веднъж, преди  около 2-3 седмици, отиваме с мъжлето в един магазин втора употреба. Купувахме му тениски за работа и на излизане гледаме на касата,едни момичешки сандалки. Супер мънички. Освен това нови с етикет, от естествена кожа абе.... страхотни. Чудих се ,чудих се, накрая викам вземам ги пък ако не е момиченце (макар,че имах шесто чувство), ще ги подаря на някого. Много се радвам,че няма да ги подарявам. От вчера съм в страшна еуфория Embarassed
Ето ги:

Струват 2.00 лв.

# 144
  • София
Карина Честита годишнина, да сте винаги влюбени и много да се обичате   bouquet   bouquet

rally защо питаш изобщо, естественно го взимаш, той горкичкия от сега май почва да ревнува.  Hug

МАМИТААА много хубаво е че взимате подложки, но по-важно е да имате къде да я сложите, а не да се превивате на леглото. Сестра ми кази че това е важно, да има скрин или малка масичка на която да се преповива бебка и да има място и за пудрите е тем подобните, иначе ще останете без кръст. Аз имам един стар скрин още от квартирата и само заради това съм го запазила. На него има място за три бебета и не е нито висок, нито нисък. Само трябва да намеря дърводелец някъде наблизо и да видя дали може да направи чекмеджетата да се отварят лесно, че той наистина е стар горкия.

Да 11.10 е момчешки ден, още в миналата тема го писах, ама никой не ми обърна внимание, бърборани такива  Hug  Hug. Сега да видим дали нямя да имаме и изцяло момически ден.

Alyona страхотни покупки - много обувки и всичките са страхотни. Я кажи това розово прасе в устата какво държи, на мен ми прилича на презерватив  Joy  Joy  Joy  Joy

SUSONCHO Аз ходих при Мазнейкова, има много противоречиви мнения за нея. Прегледът беше около 30 мин, струваше 70 лв. Ако таткото е с теб би било супер ще ти отдели повече време и ще обяснява повече. В самото начало се казва че искаш запис, може да си носиш СД и да и го дадеш. Отиди с някой обезателно - имам чувството че тогава обръща повече внимание и ако решиш при нея да ходиш, изключете си звука на телефоните, че ако се раззвънни телефон тя се цупела- така ме предупредиха мен. Аз останах много доволна

http://www.mbal-sofia.com/index.php

Телефон за връзка: +3592 8184600        +3592 8184608   
Другите момичета да дадат координати на Фемина, но побързай да си запишеш час. Че се чака.

# 145
  • някъде там
Всички ли се изнесоха към срещата?? newsm78
Днес хич никой неще да пише. Crossing Arms

# 146
Мами, моля ви да ме извините за срещичката, но съм с адско главоболие и отивам да полегна  smile3524
Някой да хапне една "Цезар" салатка за мен, любима ми е Simple Smile Цункам ви.

# 147
Всички ли се изнесоха към срещата?? newsm78
Днес хич никой неще да пише. Crossing Arms

Аз не съм, няма как просто.  Simple Smile
Не съм от София.  Simple Smile

# 148
Здравейте на всички.  Simple Smile
Насочила съм се към купуването на анатомична вана и засега от това, което видях в Нета има две възможности.
Едната е на Чиполино - Онда еволюшън за 91лв, а другата е на Кам за 48лв.
Ето и снимки на ваничките.

# 149

Alyona страхотни покупки - много обувки и всичките са страхотни. Я кажи това розово прасе в устата какво държи, на мен ми прилича на презерватив  Joy  Joy  Joy  Joy
#Crazy #Crazy #Crazy    Laughing  Не, нищо не държи в устата!   Grinning Това е етикета виси.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт