Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 096
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София, Павлово
Я, колко много сме Близнаците!!  Wink И аз съм в тази група.. Много ви благодаря за идеите за име, но имам още няколко месеца да го измисля Rolling Eyes Поздравявам всички нови мами с добре дошли и се надявам да успея да дойда в неделя на срещата във Виктория.
Хайде чао, че мъжа ми ме чака да си ходим от работа. Приятна вечер на всички ви.

# 61
Здравейте на всички! newsm03 Да ви се представя - моят термин е определен за 4 октомври, така че бебчо (лекарката каза, че е момченце stork-boy) ще бъде везни, а аз съм стрелец. Ние сме от Бургас.
Бих искала да ми дадете повече информация за ФМ - какво точно представлява.

# 62
Здравейте бърборани, нямам много време напоследък, но винаги си намирам да ви почета. Страхотни сте. Аз съм стрелец и много си обичам зодията. Имам си и  2 приятелки стрелки. Тази неделя беше сватбата ни, мина много добре. Жалко, че медената седмица се отлага за юни месец, но няма как, някой трябва  да работи. Ще прикача снимки, че са ми на домашния комп. Получих резултата от БХС по пощата, пише, че изчисления риск е 1:4669, което май е добър резултат, но в понеделник съм при доки и ще го коментираме. За срещата много ще се радвам да се запозная с някой от вас, но сте ми малко далече, а и от 4 месеца имам шофьорска книжка и не ми се пътува сама. travel. Ако някоя мама реши да си почива в Сандански да ми пише , времето вече е за плаж sun.

Браво на кръстницата на темичката, много е оригинална  smile3521

Лека вечер!

# 63
 Hug Овен съм аз

# 64
Иренка, преди да забравя

Авент - ръчна помпа с две шишета - 82лв.
Електрически Стерлизатор за шишета/помпа - 152.90лв  -  Shocked
Стерилизатор за микровълнова - 52лв (не съм сигурна дали става за помпа)

Няма комплект стерилизатор и ръчна помпа каза продавачката и съм склонна да и вярвам, защото гледах на британската страница на Авент и нямаше такъв комплект.

Дано намериш нещо по-евтино, че този стерилизатор ми се вижда малко скъпичък...

# 65
  • София
Aaa...вие писали, писали..... #Crazy Mr. Green 6 страници от последния път, когато четох старата тема.... Joy

Аз пак ще се хваля сега - със моето зайче взехме книжка днес... Mr. Green  newsm44 Което не значи, че може да караме де....ще си вземем още малко допълнителни часове с инструктура, ще караме с таткото в началото и така. Внимателно.Simple Smile

За протокола - дева съм аз. И майка ми е дева и винаги съм искала и момиченце дева. Така че, ако бебка се роди с 10 дни по-рано има шанс да влезем в тази схема.  Mr. Green

За помпите да кажа - доста изчетох преди време и наистина най-добрите са Avent ISIS. Има няколко комплекта - с повече шишета, с чантичка, с чашки за кърма. Съответно и на различни цени. Доста са скъпи де от 80лв до 152лв. мисля, че е най-скъпия комплект, но аз ще трябва да отсъствам по няколко часа за лекции и ще трябва да се цедя с кърма, защото искам колкото може по-дълго бебка да е на кърма. Така че смятам да ги дам тези пари. Но мисля, че мамите, които ще са си в къщи и няма да се налага да отсъстват може и без помпа да минат или да пробват от онези евтините от 4-5лв. при необходимост.

А относно стерилизатора - най-добре е такъв за микровълнова. Аз съм се спряла на стерилизатор Чико, струва 28 лв. и може всичко да се стерилизира, не е нужно шишетата да са също Чико примерно.  Мисля, че е и на много добра цена, авентският е по-скъп Peace

# 66
  • някъде там
Попаднах на един интересен сайт
 http://family-bg.com/catX_36_38_208.htm?osCsid=d5bd4cb191e9b3d3ed85a7b61a1566da
 може и да го знаете де.......

# 67
  • La casa de Mickey Mouse
silverarrow кажи ми моля те има ли на4ин и ако има какъв е той да си поръ4ам стока от Щатите но да ми я доставят тук в Испания или в бг нямам претенции къде, става въпрос за неЩо малко не тежко около 3кг
и вие мами ако имате идея или опит помогнете моля Ще бъда много благодарна
хиляди прегръдки и целувки по корем4етата

# 68
Малииииииии какво правите бе бъбривки.  Mr. Green Като гледам май днес само аз съм работила като луда. Нямат грам жалост към мен. И за малкото време, което трябва да ходя на работа ще ме използват до край. Но както и да. Мими браво на тебе. Справила си се чудесно и ти! И заглавийцето е супер!   bouquet
От толкова много четене забравих какво щях да пиша  doh
ЧЕСТИТО и ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мами! Леко бременеене с нас!  newsm10
ЧЕСТИТО и на мамите на разкрилите се бебоци!  newsm51 smile3525
Да се отчета и аз със зодята. Ще открия групичката на Раците.
 newsm47

# 69
Впишете ме и мен- козичка съм (Козирог), все с рогата напред, добре, че си имам една Девичка -душичка за мъж, че да ме трае. То затова си направихме и бебка по план- или Дева, или Везни, но в никакъв случай коза като майка си. По една в къща стига.

Днес докато миех чиниите ме прониза една мисъл- идея за нова тема:

"Октомврийската дружина не се предава и вече над сто мами наброява"

Е, като гледам сме още 99, но до тогава ще ударим стотака.

Аз купувам розови нещица в несвяст, дано ми остане време да ги наснимам и да ви ги пусна.

Приятно изкарване на срещичката, аз нали съм в Дойчландия, не мога да долетя, но мислено съм с вас.

Между другото имам чувството, че коремът ми порастна за една нощ, така де, като гъба след дъжд, изведнъж започнаха да ме питат бременна ли съм и дали съм вече в четвъртия месец... Joy

Весел уикенд

# 70

Между другото имам чувството, че коремът ми порастна за една нощ, така де, като гъба след дъжд, изведнъж започнаха да ме питат бременна ли съм и дали съм вече в четвъртия месец... Joy

Весел уикенд

И аз имам такова чувство. Че и в маршрутката вчера място ми направиха. Чак ми стана неудобно ама и хубаво. Имало все още хора дето стават на бременни жени. Да не повярва човек.  Mr. Green

# 71
Здравейте на всички...
искам да ви попитам, вие започнахте ли вече да използвате някакви продукти против стрии и др. подобни. Аз все още нищо не съм си купувала. По принцип се мажа с лосион за тяло доста мазен, тъй като кожата ми е много суха, но все още нищо друго не съм си купила.
Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате марка или продукт.

# 72
аз ползвам mamma donna на chico за корем и гърди комплекта струва 45 лв и го редувам с бебешко олио на jonson ама е рано да се каже има ли ефект, то сега почва да расте тумбака.

# 73
  • София
klaudiq,  d_aleksandrova добре дошли  Hug  Hug
На първа страница си имаме линк към албумче - слагайте снимки, че сме и страшно любопитни освен и бърборани.
 lalalala
При ФМ се измерва бебокът, гледат се кости и органи за малоформации.
Фетална Морфология прави се от специалист

Ивон честита книжка - мама герой.  travel

илонита благодаря ти - обичам да гледам такива сайтове.

madnez ЧЕСТИТО госпожо - пожелавам ти много да се обичате и много да те слуша мъжът ти.  ДАВАЙ СНИМКИИИИИИИ. Резултатите са ти страхотни и за тях честито.

Ей близнаците, аз кво самичка а? то бива бива, ама толкова много .
Ивон, аз съм заобиколена от деви и везни и като гледам това ще продължава  Mr. Green

АЙДЕ да идва неделяяяяяяяя  baloni baloni

Брей четри нови отговора  newsm78

Mirama аз ползвам Мустела, за сега съм доволна. струва около 35 лв. има го в аптеките, много го хвалят в Форумът.

ligla мен още ме е шубе да купувам розови работи, да не стане момата пишльо, та да се чудя кво да ги правя после розовите работи, сигурно ще започна и аз скоро.

# 74
Сложих едно линкче на първа страничка да видите как се движите в теглото, ама не му се предоверявайте много много. Слагам го и тук да ви е по-удобно
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Браво Ивон честита книжка и без аварийно каране.

Общи условия

Активация на акаунт