Перник-4

• 18 062
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, Светлето я няма днес. Дали има нещо, а?

# 241
Може вече да не е 2 в 1 ами 1+1 Party

# 242
Светлето спомена, че ще ходи на лекар в Тина Киркова - май за днес ставаше въпрос  newsm78.

Билка, с Роса сме много гъсти, както и с Жана, Лорка, Йоана. А аз май се сещам коя си. Ама ти за мен едва ли ще се сетиш, преди да си ме видяла.

# 243
Пак ви няма. Спите ли?

# 244
  • Перник
Тука съм, тука съм. И още съм 2в1  Mr. Green
Бобе, звънят познати - ту на мен, ту на мъжа - да питат как сме, разбираш ли  Wink Всички искат да знаят дали не съм родила. Е, още не съм  Wink

А фотьоила верно ли е отплувал? Аз исках да го снимааааааааам.

# 245
Не тъгувай Светле spoko Моят мъж като ходи за риба по Струма ще му дам бойната задача да следи за фотьойлчето. Ходихте ли на преглед? Как са нещата?

# 246
  • Перник
Ходихме, утре пак ще ходим, че нещо доктора не хареса тоновете  Sad

# 247
Ееееее верно ли Sad Не се тревожи. Щом още си в термин не би трябвало да има проблеми.
Мърда ли бебчето, усещаш ли го.

# 248
  • Перник
Ооо, мърда и още как! Само по време на записа кротуваше. Може и да е спяло.

# 249
Е, тогава всичко е о.к. Скоро ще се появи Laughing Да кажеш на мъжът ти да ни пише като се роди бебо, че ти няма да можеш веднага да се включиш. Пожелавам ти много, ама много леко раждане.

# 250
  • Вече в моята си приказка...
Ходихме, утре пак ще ходим, че нещо доктора не хареса тоновете  Sad

Не му се притеснявай!
Ти в София ли реши да раждаш?

# 251
Бобе, звънят познати - ту на мен, ту на мъжа - да питат как сме, разбираш ли  Wink Всички искат да знаят дали не съм родила. Е, още не съм  Wink

Познато, познато! Grinning И двамата ги преносих с по 10 дни. Пълна лудница, непрекъснато ме проверяваха и обяснявах по телефона.

# 252
Момичета, лека вечер от мен Hug Утре ще щъкам из кварталО и ща наобиколя градинките да ви видя. Дано само времето е хубаво.
Свтле, споко Hug С теб сме и ти пращаме само позитивна енергия. Няма да се плашиш  bouquet

# 253
Привет!
Ама какво е това уживление? =^._.^= няма да успее за следващата тема да направи заглавна страничка. Много сте изписали. Само така! Peace Абе, какъв е тоя футьойл дето го обсъждате, много странно  Thinking
  Аз и двете деца преносих по 5 дни.Като звъннеше телефона, откачах. Майка ми чакаше само да вдигна и без поздрав директно пита "роди ли", "кво го стискаш" ooooh!
  Светлак, изключвай телефоните и ги дръж в напрежение  Mr. Green Joy Ако досаждаме и нас ни отрежи Crossing Arms Ама, ха!  Mr. Green Heart Eyes Hug
  Надя, добре дошла сред нас! Hug  Дано така се пише името ти  Grinning

# 254
Светле, желая ти леко и безпроблемно!Стискам ти палци!Аз преносих щерката 2 седмици и ми беше писнало всеки ден да ме питат още ли не съм родила.
На новите момичета - добре дошли при нас!Дано Ви е приятно!

Общи условия

Активация на акаунт