Перник-4

• 18 067
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро Hug
Ма много сте се разписали бе, малии ooooh! Само така, да живнем малко Peace

# 256
Добро утро!
Как сте днес? Аз пия чайче и ровя из нета. Нещо ми е тъпо  Rolling Eyes

# 257
Здравейте, съгражданки!

Временцето навън изглежда екстра, обаче мен ме е хванал един мързел... и нищо не ми се прави. Седя си тук и се ровя в обявите за работа.

Вчера купих от Т-маркета на Деян един голям жираф и сега пада голяма борба, разнася го нагоре-надолу, сяда върху него, абе въобще забавлението е на макс  Laughing.

Коте, ей сега ще ти пусна инфо за кухнята, ако вече някой не го е направил.

# 258
Роксет, преглеждаш темата, а не пишеш! Shocked Ааа, не така  Naughty Я кажи как си, има ли много работа?

# 259
Наистина от сутринта само надничам. Нали все още съм нова тук. Работа днес има, защото правят някакви промени в начина ни на работа.
Иначе съм добре. Почивах 5 дни и от днес съм отново на плантацията. hit
Вие как сте?

# 260
Нали все още съм нова тук.
Ама какво значи нова! Една от нас си. Видя ни на срещата. Готини сме, нали?

# 261
Готини сте, разбира се newsm10
Аз винаги съм малко мълчалива като не познавам някого. След това не може да ми се затвори устата - поне така казват моите приятелки.

# 262
Споко, другия път ще се наприказваме! Peace

# 263
Само Милена отново да организира среща Grinning

# 264
СРЕЩА, СРЕЩА, СРЕЩА  Peace!

Трябва Миленка пак да организира, за да се запознаем и с другите момета, а и с бебчето на Светлето  Wink.

# 265
 Mr. Green Ще организирам аз ама сигурно няма да сте съгласни с деня Crazy Мога само в неделя или понеделник Whistling Тази събота беше изключение Naughty

# 266
Тъй като двете работим заедно с Милена, и аз мога само в тези дни - неделя и понеделник.

# 267
  • Вече в моята си приказка...
Тъй като двете работим заедно с Милена, и аз мога само в тези дни - неделя и понеделник.

И понеже Милена знае къде аз работя и съответно работното ми време, остава в понеделник преди обяд... Искам този път и аз да присъствам, искам да се запозная с всички вас!

# 268

И понеже Милена знае къде аз работя и съответно работното ми време, остава в понеделник преди обяд... Искам този път и аз да присъствам, искам да се запозная с всички вас!
А защо не присъства на срещата ни в събота?!?
Тогава Градски вестник не работи newsm78
Или просто те е домързяло да дойдеш при нас smile3502

# 269
По-добре в неделя  Peace Светлето днес не е писала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт