💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 4 (20.09 - 02.10)

• 27 921
  • 670
  •   103
Отговори
# 615
  • Буркина Фасо
Аз пък се чудя защо на Велизар не предложиха да замени грошовете и да нахрани сините както нааправиха с Красимир? Нещо ми се струва, че си го подпират Велизар.
защото няма смисъл да им се помага. сините са все зле.
някак си не върви все другите племена да изхранват сините. дори те имаха възможност да са победители на териториалната, но ...пак останаха последни.

# 616
Изненадана съм от това как говори Велизар - с един такъв изкуствен и клиширан тон. Очаквах повече дар слово предвид, че е успешен брокер по недвижими имоти. На терен се справя добре, но не ми е уау.
Колебаех се между Стиван и Юлка в капитанската битка. Стиван - да си нахрани племето, а Юлка - да натрие носовете на Иван и Тома. И с неохота признавам, че жилетките за мъжете бяха излишни.
Радвам се много за Елена. С визитката си дава заявка за прозорливост, дано разджурка интересно Червените, което в моите представи включва запазване на Мария. Принципно Мира е много по-ценна от Елица и Кони, но нейното изгонване е варианта да се разбие триото. Краси има своите моменти ("Какви баха саламите? Опиши ми ги?"), но схемите в главата му са повече от уменията му на терен и отделно - струва ми се, че няма доверие на Велизар.  Изобщо, само Мария и Матео са ми симпатични от Червените.
Притеснявам се много за Сините. Очаквам Ивайло да бъде върнат при тях и с негова помощ да минат на по-добра локация. Остана ли време за такова нещо или по-скоро ще разпределят Сините между другите две племена? При всички положения, аз вярвам, че Ивайло ще бъде върнат, най-малкото за да има индивидуален двубой между него и Иван.

# 617
В този епизод официално започна разгологъзването и от промото накрая виждаме, че ще продължи.

Павката:
-- Оо ръбче, малшанс на френски!         
-- Лара Крофт мачка Капитан Планета
-- Тайната е в техниката, замятането, китката, фалца

За стопанството предлагат 10кг луканка, а за изолатора по 3 кюфтета на човек???

На стопанството им ставало лошо от глад.

Краси говори глупости - щели да следват Велко ако ги нахрани. Никога благодарни от хранене не са се отблагодарявали.

Ръждата изяждала шлаката и оставала само чиста стомана - пълни глупости!

На изометрията действително първи отпаднаха най-слабите.
Жалко за Йоана, при нея беше грешен захват.
Тончо - нулев усет за хоризонтал

Жаси: Боби държи цялата конверсация да спре!

Стиван отдавна стопли, че трябваше да остане втори и да иде на резиденция. Учудващо е че го излъчиха.

Елена се бухва в леглото с мръсния анцуг с който се е търкаляла в прахта на блатото.

# 618
  • София
Така исках Стиван да победи. Да се нахрани и да си вдигне самочувствието. Гадните интриганти го скапаха и психически. А Пепи е нормално му се дразни, той срещу него да тича не може да го стигне, нито по възпитание, нито по интелект или хубост, а за доброта дори да не говорим. Симона също има много да учи от него. Вече откровено не мога да ги гледам тези двамата.

# 619
  • Bayern
Симона с визитката си ми заприлича на Калин Sparkling Heart - екстремна и натурлална! Като човек обаче е мнооого кофти и подозирам, че тази вечер ще надгради Frowning1  Имайки предвид , че това е най-комплексната и адаптивна жена, която някога се е появявала в Игрите, ако беше и готин Човек можеше да излезе с ореола на Калин... 
Мария много я харесвам и ми е противно да гледам как цялото й племе е срещу нея и все я хапят директно или по синхрони ...

# 620
Новото знаме на блатните

Никой не ме дразни! Сини и зелени са ми даже много забавни. 💙💚 Само вулканите са ми... скучни . 😶
Безумно е да отпаднеш от блатото чрез съвет! Безумно!😡 Похабяват играчите.

Няма да ми закачате Пепи, ей! Мачкай ,Пепи!💪

# 621
Симона с визитката си ми заприлича на Калин Sparkling Heart - екстремна и натурална! Като човек обаче е мнооого кофти и подозирам, че тази вечер ще надгради Frowning1  Имайки предвид , че това е най-комплексната и адаптивна жена, която някога се е появявала в Игрите, ако беше и готин Човек можеше да излезе с ореола на Калин... 

Едно към едно мислите ми. Все тая ми е дали и какво ще направи Симона вече (или друг) - свикнала съм на несправедливости, а вече нямам любимци. Но е жалко как ми се срина точно Симона в очите - да бъдеш човек с морал за мен е необходимо условие да си победител - в моите очи. Не че й пука, разбира се. На Продукцията хептен.

Затова Калин е един. Защото е можещ. Защото е чист. Blue Heart

# 622
В този епизод официално започна разгологъзването и от промото накрая виждаме, че ще продължи.

Павката:
-- Оо ръбче, малшанс на френски!         
-- Лара Крофт мачка Капитан Планета
-- Тайната е в техниката, замятането, китката, фалца

За стопанството предлагат 10кг луканка, а за изолатора по 3 кюфтета на човек???

На стопанството им ставало лошо от глад.

Краси говори глупости - щели да следват Велко ако ги нахрани. Никога благодарни от хранене не са се отблагодарявали.

Ръждата изяждала шлаката и оставала само чиста стомана - пълни глупости!

На изометрията действително първи отпаднаха най-слабите.
Жалко за Йоана, при нея беше грешен захват.
Тончо - нулев усет за хоризонтал

Жаси: Боби държи цялата конверсация да спре!

Стиван отдавна стопли, че трябваше да остане втори и да иде на резиденция. Учудващо е че го излъчиха.

Елена се бухва в леглото с мръсния анцуг с който се е търкаляла в прахта на блатото.

Мисля, че Стиван и да беше втори нямаше да има значение и пак щеше да е пратен там. Продукцията си ги наглася, както си пожелае и й е удобно - за съжаление те са най-активните участници в играта...

# 623
Това ПСЖ е способно да отчая и най-големия оптимист. Като се имат за толкова големи специалисти, да измислят те стратегия как да спечелят битка. То е най-лесно да мърмориш и все другите да са ти виновни. Боян се опита да им каже нещо конструктивно вчера, макар и по неговия си детски начин - че трябва да се изслушват. Ама, те пак го нападнаха.

# 624
Следя този сезон почти от началото и прави впечатление, че няма нови, оригинални предизвикателства, повтарят се едни и същи от миналите сезони. Може би така е по-евтино и лесно на продукцията?

Би ми харесало да има битка с шаради, четене по устните, готвене или куиз с няколко кръга от обща култура. Нещо изненадващо, за което участниците не са се готвили.

Единствените ми симпатични персонажи досега са:

Боян - свеж, забавен, оригинален, като персонаж от аниме
Симона - много добра на арената, затварям си очи за социалната и игра

# 625
А, не е така. Нямаме гъбки! Къде са гъбите ,питам? Ехо,продукцията!

Марто Императора летеше по тях. Очаквах да са му ги монтирали.
Иначе нямам нищо против Марто 😀

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 13:05 от Lili Roze 748420

# 626
  • Bayern
Коалицията на Емо, Боян, Стиван и Антония в момента е по-голямата и численото превъзходство би трябвало да им дава повече увереност и спокойствие. Обаче тримата злобари не спират да ги нападат и обиждат , направо не мога да гледам как побъркват Емо, Боян също им се връзва, Стиван взе да гледа стреснато... Като за капак и зловещия смях на Жаси Grin.... А колко беше забавен Пепи в началото. Странното при него е че всичките му конфликти са с мъже, държи се като мъжемразец

# 627
Жаси е ужасна като започне да говори. Жалко за сладуранския ѝ вид. Не разбирам защо Симона се сдуши с нея.

# 628
Поведението на Жани е толкова нелепо, че все си мисля, че е сценарий. От друга страна кой знае какво се случва, когато ги няма камерите. Може наистина да я унижават по някакъв начин и тя затова да е изперкала така.

Според мен е страшно комплексирана и ревнива. Много държи тя да бъда най-харесвана в племето, без значение дали ще е най-силната или най-красивата.

# 629
За Жани имам усещането, че е имала нужда от някаква терапия, но не е случила на терапевт или гуру и вместо да лекува травми, тя ги задълбочава. На трасе я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт