💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 4 (20.09 - 02.10)

• 41 257
  • 963
  •   38
Отговори
# 690
  • София
Хахаха, ох нее, Боян с тези капачки влиза във фолклора.
Сините съвсем са изтрещели. Grinning
Големи скици са.

# 691
Аз ПСЖ не ги понасям , ама тука рязко се съгласих с тях ,какви са тия глупости Волан нагоре Joy

# 692
  • В Града на липите
Пепчо си влезе объркан и такъв ще си излезе Grinning
Той все още не знае къде се намира.
Боби в момента с тия капачки, волани и топки все едно им преподава висша математика.

# 693
Малко този избор ми изглежда редакторски. Добромира извън арената е натърпима, но в действителност им е 3тия най-полезен играч, а Елена не може да я замести от към група сила, а те имат нужда от това. Като цяло Вулканите ми изглеждат доста отслабени.
Според мен видяха, че Теодора и Марио не може да ги върнат двамата и решиха да изпратят Добромира, за да може цирка да се премести на блатото.

# 694
  • Някъде в Матрицата
Боян много ги обуначи с тези волани и капачки. 🤣🤣🤣

# 695
И на мен сините са ми скучни....дори като се карат, няма интрига ...хаха

Добрата Добра на блатото, милата, с нейната контузия дето беше тайна ...силна е, но характера уау...е, тя вече е изтрезняла, на стопанство също няма алкохол.

# 696
Сините са някакъв странен психологичен експеримент

# 697
  • В Града на липите
Стиван сигурно вече съжалява, че е излязъл от блатото.

# 698
  • София
Май само Рибарите бяха по-шантави от това синьо племе. Grinning

# 699
Ох, смешно ми е. На сините сигурно не им е. Боби им разби фундаменталната концепция за навигация и ориентация в пространството.

# 700
Малко този избор ми изглежда редакторски. Добромира извън арената е натърпима, но в действителност им е 3тия най-полезен играч, а Елена не може да я замести от към група сила, а те имат нужда от това. Като цяло Вулканите ми изглеждат доста отслабени.
Според мен видяха, че Теодора и Марио не може да ги върнат двамата и решиха да изпратят Добромира, за да може цирка да се премести на блатото.

Време им е за едно изолаторче и като цяло ми стават много скучни. Нека видим как ще повлияе това разместване. Социално нещата бяха статични

# 701
  • София
Добромира започна да ги командори и на блатото.
Ти, ти и ти, елате тука. Grinning

# 702
Кога частите на пъзел са били топка?! Joy и тези ако не могат да запомнят 5 команди са много тъпи. Сложно било, обърквали се... Joy

# 703
  • София
Сините от ламарините ли им се изпари мозъка, така ли си бяха... Боян хубаво се е сетил да им обясни и да упражнят нещо (ползва думите от предишни сезони), те възмутени тропат с краче и не го разбирали, та не го разбирали.

# 704
"Всички сме изтрещели, но ние тримата сме приемливи ,другите -не " Жаси
И аз така мисля за себе си ,че съм приемлива,другите не 😂

Общи условия

Активация на акаунт