💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 4 (20.09 - 02.10)

• 50 266
  • 1 236
  •   16
Отговори
# 975
Ох това днес ще е тежко за гледане. Още от сега ми е нервно. Дано няма тежко контузени от тази глупост.

# 976
Дори и да е имало две скрити парчета, все пак има други 20. Логично е да се разсъждава, че тези две парчета биха имали някакво значение едва накрая когатро пъзела е почти нареден. В случая обаче видяхме изключително бавно редене още при първите 5-6 парчета. Комично е някой да смята, че точно в този момент изоставящият отбор се е опитвал да навакса.
това на този пъзел не е вярно. той виси и има посока на редена така че ако им скрият 2 горни парчета особено от рамката няма никакъв шанс да го наредят

# 977
Продукцията не пропуска да ни покаже разговорите за пестене на сили или саботаж, освен, ако не е нейна идея. Може с извадят кадри след няколко епизода, когато им е удобно и да чуем.
Довечера съм за сини.

# 978
  • София
Ама днес ще има ли, нали и тази седмица са 3 епизода?

# 979
  • Буркина Фасо
Ама днес ще има ли, нали и тази седмица са 3 епизода?
днес ще има според програмата на НОВА. това не променя да се излъчат 3 епизода за седмицата.

# 980
Аз не съм гледала последните 5-6 епизоди само ви чета тук. И сега си пуснах промото за да видя за какво става въпрос - ами аз съм напълно потресена и не няма да гледам довечера а и по-нататък. Незнам кой измислил тази игра и как въобще му е хрумнало такова нещо. Как въобще участниците се съгласяват на такова нещо наречено игра?

Последните 3 години не гледам ИВ. Почвам от начало и след няколко седмици спирам. Мислех и тази година ще е по добре, но това е просто безумие. Не съм гледала чуждестранни сезони но сигурно там не е толкова зле положението. Отказвам да повярвам че това нещо е в праймтайма което гледат и деца!

# 981
По програма:
Днес 28.09
29.09
30.09

# 982
  • София
Ясно, благодаря.
Не че държа да гледам изпълненията на Испанската инквизиция.

# 983
Добромира дори не им е нужна като вот,защото 4:3 + капитански глас.
Комична тема
Комичното да се продължава да се правят сметки без разбиране. 4:3 дори и с капитански глас вече не дава никакво предимство на съвет (гласовете стават 5:3 и няма как да номират двама от по-малката коалиция - без допълнителни гласова винаги ще отива един от едната и един от другата). Ако обаче станат 4:2, тогава всички ще е наред. Също така се навлиза във етап когато ще има интензивно отпадане на участници (все пак са снимали ограничен брой седмици) и няма шанс задълго да си стоят в този състав. Затова тактически е оправдано да се потърси начин по който да изпревариш събитията (и да се опиташ да контролираш наратива) вместо да чакаш да те удари челно влака (който вече тръгва с висока скорост - за 3 седмици се очаква да изхвърчат на 10 човека), така че един саботаж точно в този момент е напълно оправдан стратегически. Да, носи си своите рискове (един от които е загуба на контрола във племето), но от друга страна да стоиш и да чакаш нещо да се случи е с много по-лоши шансове. В крайна сметка събитията вече са задвижени: на битката си избраха да паднат и сега чакаме да видим дали този риск е бил оправдан или не.

да де, ама сам знаеш, че това е така, ако има строги правила, а не плаващи. Защото тя и Пекин беше надцакала мъжете (Калин и Алекс) и продуцентите груббо промениха правилата на съвета и прецакаха цялата и стратегия ... за жалост. Така, че тия сметки не винаги излизат.

# 984
Ох, тая къса памет на зрителите, как само разчита продукцията на нея Sob...
 Моят спомен е друг - промениха правилата за гласуване и прецакаха стратегията на Калин и Ивайло Blush Така че никаква стратегия на Пекин не са прецакали. Напротив - продукцията сменяше правилата така, че стратегиите на Пекин и сие да са винаги печеливши JoyJoyJoy

Добромира дори не им е нужна като вот,защото 4:3 + капитански глас.
Комична тема
Комичното да се продължава да се правят сметки без разбиране. 4:3 дори и с капитански глас вече не дава никакво предимство на съвет (гласовете стават 5:3 и няма как да номират двама от по-малката коалиция - без допълнителни гласова винаги ще отива един от едната и един от другата). Ако обаче станат 4:2, тогава всички ще е наред. Също така се навлиза във етап когато ще има интензивно отпадане на участници (все пак са снимали ограничен брой седмици) и няма шанс задълго да си стоят в този състав. Затова тактически е оправдано да се потърси начин по който да изпревариш събитията (и да се опиташ да контролираш наратива) вместо да чакаш да те удари челно влака (който вече тръгва с висока скорост - за 3 седмици се очаква да изхвърчат на 10 човека), така че един саботаж точно в този момент е напълно оправдан стратегически. Да, носи си своите рискове (един от които е загуба на контрола във племето), но от друга страна да стоиш и да чакаш нещо да се случи е с много по-лоши шансове. В крайна сметка събитията вече са задвижени: на битката си избраха да паднат и сега чакаме да видим дали този риск е бил оправдан или не.

да де, ама сам знаеш, че това е така, ако има строги правила, а не плаващи. Защото тя и Пекин беше надцакала мъжете (Калин и Алекс) и продуцентите груббо промениха правилата на съвета и прецакаха цялата и стратегия ... за жалост. Така, че тия сметки не винаги излизат.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 17:37 от MikasaA

# 985
Отброявам минутите до изтезанията Grinning Мъчете ги, мъчете ги!

# 986
  • София
Битката довечера май няма да е чак толкова страшна колкото ни я показаха на промото.
Най-лошото в нея били крясъците на неврастеничката (пардон калистеничката), дано все пак монтажно да са се смилили над тъпанчетата ни и да са и намалили децибелите (или орязали кадрите с тях).

# 987
Още едно нещо се набива на очи. Без значение коя е водещата на съветите, репликите са едни и същи. Да, при Ивет я няма злобата, но в сценария/слушалката са абсолютно едни и същи.

# 988
  • София
Краси пак дрънка глупости.

# 989
  • В Града на липите
Ако съм на Марио няма да мигна цяла нощ. Добромира, като нищо може да го изпапка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт