💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 4 (20.09 - 02.10)

• 78 788
  • 1 838
  •   8
Отговори
# 1 770
На мен Мартин снощи ми хареса. Или някак успях да не мисля за интригите му с Добрин и да се фокусирам само върху играта му на терен. Може би и факта, че все пак не следях редовно шести сезон ми помогна. Бърз и силен, спокоен, без излишни приказки и надъхвания...

Аз чак днес изгледах епизода от вчера и имам само един въпрос към всички които твърдяха, че тази година женският каст бил "най-силният на всички времена". ..........
Ей, ама си се вкопчил в женския каст, та женския каст... Не мога да повярвам, че искаш жена да спечели, друго се усеща между редовете.
Нищо не питам.

# 1 771
Анджи е ниска, набита, с концентрирана сила и дотам. На много игри би се забавила изключително заради спецификата на физиката си, а на някои от настоящите - като изкачването на стената, изобщо не я виждам.

# 1 772
Крис в момента при Гала. Няма много богат изказ, но…

# 1 773
  • Някъде в Матрицата
Аз харесах Мартин в началото на неговия сезон. После, като започнаха "хитринките" и толеранса към тях на фона на обратното отношение към "хитринки" от предишни сезони го натиках в списъка с не-любимци. Но не мога да отрека, че момчето има качества.

# 1 774
Аз не съм фен на близнаците но в случая не виждам нищо лошо че Иван избра да спаси себеси. Продукцията ги постави в такова положение и не е ничия вината. Според мен и двамата искаха да се спасят, просто Крис първи се отдръпна. Все пак всичките са там за победа, а не да спасяват непознати. Както се е видяло през годините това не означава че трябва на всяка битка да участваш, ако имаш възможност да си спестиш битка защо да не. Всеки си гледа за себеси.

# 1 775
Тончо в “На кафе” разказва за блатото. Ива от ИВ5 му била гадже?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 11:05 от diziler

# 1 776
  • София
Снощната лактофлор битката беше най-качествената от старта на сезона.
Имаше само едно сериозно пропадане - първото минаване на змейката от страна на Николета и че беше затворена с 1 обиколка, но когато има елементи стрелба + пъзел (цели два препъни камъка за всеки, особено стрелбата) нищо не се знае. Който и да водеше от двата отбора, винаги може да има обрат.
Бях сигурен, че Мартин и Николета ще победят, така и стана. Дано Ураганите спечелят този път пустата резиденция,
Мартин беше блестящ на Арената. Как тичаше само по змейката не е истина.
Андрей и Анджела страхотен синхрон, въпреки разликата в ръста.
Изобщо тази битка може да се дава за пример как се играе тази игра с лекота. Единственият елемент в който нямаше лекота беше змейката за Ники и стрелбата за Анджи, но и се справиха и с това. За пъзела вече нямаха шанс, то беше ясно, Мартин реди пъзели, а и този не е сложен. А в бързането си да наваксат Андрей и Анджи имаха и не малко грешки, но то все тая.

Дидо,
Тази година женският каст е най-силният в историята и то с разлика, пък ти и до утре да пишеш противното все тая.
И цялостно каста е много добър, защото издънките в битките са много по-малко отколкото в миналите сезони. Просто няма изпъкващи образи. Не че няма, но няма един или двама топ любимци, няма и някакви много дразнещи злодеи. Но е интересно като цяло.

# 1 777
Крис в "На кафе".. Ама голяма пудра е този Крис, много метросексуалност, много нещо...

# 1 778
  • София
Дяволче, вместо да ми пращаш така стрелички, просто добави един въпрос в следващата анкета, и да премерим отговорите. (И после отново в края на сезона) Deal?

# 1 779
  • София
Вчерашната битка беше много интересна. Имаше си всичко - добре подготвени участници, обрати, премерени и не чак толкова рискове и един страхотен Мартин. Ако се беше паднал с по-силна партньорка мисля, че никой нямаше да може да го победи до края.
И Анджи беше страхотна. Как водеше Андрей по ластиците.
А Пепи или е много тъп или се прави. Как било само тото? Разбира се, че трябва да се вземе решение, за да си повишиш шансовете. От зор да очерни Стиван сам се излага и то вече много. На промото се вижда, че Стиван пада на стената. Сега пак ще го разкостят противните ПСЖ.

# 1 780
  • София
Аз тъй като останах имунизирана към чара на Крис и подозирах, че ако си отвори устата по-скоро ще разочарова, не тъжа особено за отпадането му (дали по негово желание или не). Даже смятам, че е по-добре за него да отпадне по-рано, но да не е имал възможност да се изложи, защото с това здравословно състояние, и то основно на добрите локации (как го виждате на Изолатор примерно), не вярвам да е имал шанс за финал.

Снощната битка се разви според очакванията ми, даже се оказа по-оспорвано отколкото предполагах. Впечатлена съм как Андрей, като най-стар победител, успя да се адаптира към новите елементи, в които няма опит.

Мартин си е добър физически, моите забележки и антипатия към него винаги са били основани на характер/социална игра.

# 1 781
  • София
Крис беше много зле в подкаста на Ръждавичка.
Говореше като 7 годишно момченце. Не знам как е завършил образованието си. Симона и Мария едвам го издържаха. А той с досада стоеше в това студио. Разсъжденията му беше потресаващи. 🤐
Мария беше страхотна.
Жако, че не видяхме огромния и потенциал на Арената.

# 1 782
Скрит текст:
Аз тъй като останах имунизирана към чара на Крис и подозирах, че ако си отвори устата по-скоро ще разочарова, не тъжа особено за отпадането му (дали по негово желание или не). Даже смятам, че е по-добре за него да отпадне по-рано, но да не е имал възможност да се изложи, защото с това здравословно състояние, и то основно на добрите локации (как го виждате на Изолатор примерно), не вярвам да е имал шанс за финал.

Снощната битка се разви според очакванията ми, даже се оказа по-оспорвано отколкото предполагах. Впечатлена съм как Андрей, като най-стар победител, успя да се адаптира към новите елементи, в които няма опит.

Мартин си е добър физически, моите забележки и антипатия към него винаги са били основани на характер/социална игра.
+1
Още през лятото бях включила М-р Крис към Фрийк шоу ИВ 8. Липсата на синхрони го изкара (почти) адекватен, но подкастът с него разби тази илюзия.

Андрей беше невероятен снощи. Изключително адаптивен към непозната за него арена. Едно минаване му беше нужно, за да лети после по трасето все едно цял сезон е играл на него. Страхотен атлет! Беше се привел във форма (нямаше го коремчето от кастинг битката). ☺️
И да не забравяме, че той е победител отпреди 5 сезона. 😎

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 17:49 от Bilyana14.

# 1 783

Не знам дали стоп кадъра не е манипулиран , но се твърди , че е реален и Йоана пази куфара си от дъжда на блатото .)

# 1 784
Първо, това е Теодора и второ ... какъв куфар, това си е раница. Раница каквато имат всички участници.

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 14:31 от pepi_r

Общи условия

Активация на акаунт