ЛЮЛИН чудесен тук ни събра - форумски майки засмяни с деца!

• 21 731
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета! Grinning

Влизам във вашата темичка с молба за съдействие. Интересува ме знае ли някой какви детски клубове за рожден ден има в Люлин, съответно местонахождение, условия, цени и т.н.? Като конкретно име чух само за такъв с име "Мечо пух", но нищо повече като информация.
Благодаря предварително за всякакво инфо по въпроса!   bouquet

Поздрави и успешен ден от мен! Hug

# 241
Аз бих ти препоръчала Парти-ленд на ко-оп пазар до банките. Пиши ми ако искаш по-точни координати,че в момента ги нямам под ръка. По-евтино е от Мечо Пух и го разглеждах, когато имаха детско парти за РД там, изглеждаше приказно!

# 242
МЕЧО ПУХ- бл. 519. http://www.mechopuh.sat1977.com/ - добра база, добър кетъринг ,ли4ни впе4ателения- не особено добри.
БАМБИ - бл. 743 http://www.bambi-center.com- много добро, най- 4есто ходим там
ПАТИЛАНДИЯ - бл. 158 - малък, не ми хареса особено- сайт нямам но тел е :0889576218;
Сладкарница "ПИПИ" ж.к. Люлин 1, бл. 033 - нямам телефон
Има един нов голям клуб ПАРТИЛЕНД в блок 444 до ЦКБ на кооперативния пазар -изглежда добре,  но нямам ли4ни впе4атления.
Има и един детски клуб в Люлин 9, в къщите около ул Беравица , но не съм го посещавала и не знам пове4е- май беше нещо като " Бам - бам ", както и някакъв друг в новите блок4ета около Билата , за който пък съвсем нямам информация.
За тези се сещам на прима виста, дано някой ме допълни.

# 243
Страхотни сте! Много благодаря!  bouquet
 Hug Hug Hug

# 244
Мечо пух не го препоръчвам, хубаво е, луксозно, но никакво забавление за децата. пускат малко музика и ги оставят сами да се забавляват. От последния рожден ден на големия ми син не сме ходили, много се бях разочаровала. Какичките само се мотаха около бара, и никакво внимание на децата. Ако са сменили персонала от тогава, може и да са станали по- интересни партитата.  Цените мисля са по- високи от на другите клубове.
За Бамби съм чувала много добри отзиви!
Познавам и един клоун, който забавлява чудесно децата, с програма към 2 часа  - за около 70лв. Но е подходящ за деца над 3г, по- малките не разбират и се плашат.

# 245
Я, каква огромна темичка! Здравейте и от мен! Търсейки отзиви и препоръки за Люлинските училища, попаднах на тази тема. И така и така съм вече тук, мили мами, ще ми помогнете ли с инфо или някой линк към такава тема - за училищата в Люлин? По-специално се интересувам от 137, 97, 96 и 56-то СОУ. Благодаря Ви предварително!

# 246
  • 1st floor
Я, каква огромна темичка! Здравейте и от мен! Търсейки отзиви и препоръки за Люлинските училища, попаднах на тази тема. И така и така съм вече тук, мили мами, ще ми помогнете ли с инфо или някой линк към такава тема - за училищата в Люлин? По-специално се интересувам от 137, 97, 96 и 56-то СОУ. Благодаря Ви предварително!
http://schools.pomagalo.com/1/?page=1
разгледай , пък  колко е достоверно и дали ще ти помогне, незнам... Thinking
има и опция за мненията, за всеки учител....мисля , че в първите класове , не е толкова важно самото у-ще , а учителката , на която попаднеш...

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 08:59 от НеПоКоРнА

# 247
Люлинки сладки Grinning, днес ще идвам на ваша територия да пазарувам за първокласничката ми. Обръщам се към вас с молба и предложение - да ме ориентирате къде има свестни магазини за дрешки и обувки, и да пием кафе. Hug

# 248
Честит Рожден Ден, мила Марго!!!

Да си все така лючезарна, винаги усмихната, прекрасна, здрава, мила приятелко!!!

Желая ти всичкото здраве и щастие на света!!!

# 249
Честит  рожден ден Марго . Бъди жива и здрава и много щаслива. newsm51 newsm59

# 250
Здравейте,люлинкиииииии  Hug

Как сте?Вече са на ясла на малките сладури и ние вече по-рядко се включваме.

Хайде да се надяваме събота и неделя да се видим с повечко от вас  Peace

Лек ден   bouquet

# 251
  • София
Ами как да сме Deysi  - кой на училище, кой на работа  Mr. Green

Почна се - септември дойде
и училището пак ни зове  Laughing

Лек ден на всички люлинки от мен  Heart Eyes

# 252
привет на всички

моля ви някой ако знае къде в Люлин и/или околните квартали (Красна поляна, Гевгелийски, Западен парк, Зона Б5 и т.н.) има стъклар да сподели. става въпрос за стъкло за прозорец на апартамент, не за автомобил.

предварително благодаря на всички отзовали се   

# 253
стъклар - люлин 6 -до блок 634 след мебелен магазин витоша
стъклар люлин 9  до блок 985-986
стъклар красна поляна- бул възкресение бл. 235 вх.в от задната страна

# 254
  • 1st floor
в тоя ред на мисли и аз да попитам - знаете ли , някъде в Люлин , да се провеждат фризьорски курсове? Ще ми се да се развихря с ножицата Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт