Отговори
# 60
СНИМКА НА ДЕНЯ. Hands Ok Hand

https://www.instagram.com/p/DeLq7LdoKI0/?hl=bg

1

Керем сподели това прекрасно видео от Ню Йорк в сторито си в Instagram.
И точно така си те представям, Керем: гледаш през прозореца на хотела, любувайки се – и позволявайки ни да мечтаем заедно с теб – на тази фантастична, невероятна гледка към Ню Йорк 🗽🕺🏻💃🏻🕺🏻
Благодарим ти, че сподели тази невероятна панорама с нас ❤️

Kerem Bürsin & Farah Zeynep Abdullah "13th Stars of the Year Awards Ceremony" 💫
January 2015

💖💖💖💖💖💖

# 61
# 62
Снощи и тук в темата влязох и изгледах няколко серии на Сърцебиенето вкл. последната , за да я видя тази Лизге, мисля, че е добра като актриса,, даже толкова млада, но визуално не ми кареса, никак - сори, ако има нейни фенки. Но понеже гледах с мишката , не схванах точно родството в имението. Кой и къде е съпругът на майката и защо са и осиновили дете на мястото на нейното ? Изненада ме, че матриархът на семейството е знаела и е приела чуждото дете. Майката на героя на Кервм и е свекърва? В началото ми хареса, заинтригува ме, после все едно зациклиха, явно за това са го свалили от екран на 13 серия. Керем както винаги е страхотен в роля, отиват му драматичните роли. Макар световната слава да дойде от  комедия- не на световно ниво, но пък много красива като цяло и с много химичната двойка с Ханде. Впрочем тя никога не е с впечатляваща с игра, но във Вратата се справи много добре. Понякога  партньорът или режисьорът, или и двамата заедно могат да  направят чудеса.Винаги се сещам за един  мой любим сериен филм, украински се води, но актьорите са от няколко бивши републики на СССР и за мен си е руски. Главната героиня направи впечатлваща роля или  скоро 2 роли, а в няколко сериала, в кпито съм я гледала - средна хубост. Отдавам го на режисьорката Оксана Байрак, номинирана за Оскар, че е измъкнала най доброто от нея, а и партньорът бе на висота. Така и с Ханде.

---—------—-----------------
Знам, че съм вещица, снощи до 2 часа ледам Сърцебиене, а сега се оказва, че ще го дават в БГ  😁😉

Привет, Phillipine,
Ще се опитам да отговоря на въпросите ти. Майката на героя на Керем е и майка на съпруга на Рейхан, а също и на Метин. Кои са обаче бащите им е въпрос отделен и с неясен отговор. Съпругът на Рейхан вече не е жив - защо и как пак не е ясно. Но пък е ясно, че е бил от онези "мъжкари", които се себедоказват чрез насилие над близките. Новороденото на Рейхан се ражда недоносено и с малки шансове да оживее и... умира. Майката на Аслъ ражда близначки, както си разбрала, но няма подкрепа от семейството си и средства, за да се справи и с лечението на Аслъ. В същото време безнадеждно влюбеният в Рейхан Метин, заедно с майка си стъкмяват план за осигуряване на дете за Рейхан - не без дейното участие на лекуващия лекар на Аслъ. Притисната от обстоятелствата Хюлия решава да даде едното дете за осиновяване, като има предвид осиновена да бъде болната Аслъ. Обаче, видиш ли, богатото фемили иска "качествена стока". и така близначката на Аслъ се оказва осиновена. Впоследствие и донор на сърце за Аслъ.
Идеята на филма засяга много дълбока тема. Обаче... в един момент сериалът се превърна в ода за душевните проблеми на Рейхан и това опорочи основния замисъл - поне моето мнение е такова.
Що се касае до играта на актьорите.... ами какво да кажа, принудени са да изиграят това, което са им дали. Права си, на Керем драматичните роли му лепнат като ръкавица. За мен Лизге също се справи повече от добре - като изключа прекомерните и крякания на моменти. Млада актриса, учи се. Сега особено боде в очи след ширещите се писания има ли връзка, няма ли... Сбъркан свят - като че ли някой на някого от най-възмутените им е казал с кого да си... бъркат в носовете.

И за да не е спам да турна...

Скрит текст:

Благодаря за разясненията. Значи всичко съм разбрала правилно с изкл. на мъжът насилник. Аз винаги съм на ти със сценариите, даже мога и подобрения да им направя Stuck Out Tongue Winking Eye и  ми направи впечатление, че нещо липсва, малко измислено това семейство. Един по добър СЦ би направил по добър сериал, особено с такива добри актьори. За последващите серии - предизвестена смърт направо.
Четох при рускините, че излязъл филм с Ханде и бил хубав, даже някои я хвалеха колко добре играела, стана ми любопитно. Тя ми е много симпатична, наистина е красавица с много чар, но никога не ми в харесвала като актриса. За това, ако нямой нещо знае - кажете ми, моля - партньор, заглавие, мерси предварително.

# 63
Кой филм даже сефте чувам че има нов филм последно я гледах с Баръш в сериала им който нямаше успех смея да твърдя че тя играе по добре от него даже в филма им ги бях гледала и ми харесаха но аз него най-много го харесвам с Бурджу Бириджик де. Не съм запозната при мамашите все ще има нещо.

# 64
Розичке, не знам говореха за филм. А може така да са коментирали сериал. Да, в мини сериала и на мен ми кареса, макар да не го изгледах докрай, бях забравила, кой е партньорът. Стоп, май нещо се обърквам - аз говоря за сериал по интврнет платформа. Сега се сетих за сериал по тв, Ханде с някаква сватбена рокля. Не знам нищо повече за него. Аз въобще съм доста изостанала, не знам какво се случва в света на дизитата . напоследък. За 1 година само и съм в неведение. Гледах, но не докрай Рози и грехове, каня се да догледам сезон 1 и да започна с 2 ри. И Далечен град , който сега следя само по фрагове и описания, и коментарите на момичетата от темата за Онур Туна и Севда Ергинджи и колеги от техни сериали. Заради партньорката му от Доктор чудо се захванахме с Далечен град, който вече достигна сезон 3 и май вече започнаха да зациклят.

# 65
Не съм запозната в момента гледам Само на 17 и Достойнство единствено и чакам да видя Сухо лято с Мерт Рамазан ,но като цяло или аз станах много капризна или ми писва да гледам сериали и аз не знам вече не съм онова момиче което всеки ден гледаше сериали много трудно харесвам нещо или седя и го гледам заради някого и тн. 17 ми харесва доста е хард но ме връща в годините в които харесвахме Керем Сайер..

# 66
СНИМКА НА ДЕНЯ. Hands Ok Hand

От архива.

https://www.instagram.com/p/DePIuxmEa3Y/?hl=bg&img_index=1

Връзката между Yiğit (Kerem Bürsin) и Sibel (Yasemin Allen) в Şeref Meselesi е една от най-страстните, сложни и трагични сюжетни линии в поредицата.

💖💖💖💖💖💖

# 67

Това изобщо не е Керем Бюрсин Simple Smile

# 68
# 69
Някой който са тагнали на неговия таг.

Общи условия

Активация на акаунт