Дългото чакане след трансфер – тема 124

• 4 529
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
Lunatichka92, категорично има втора черта. Какво хубаво начало на деня! Мисля, че всички в темата вече се вълнуваме колкото теб от кръвния тест. Успех и стиснати палчета! Heart

# 31
Пожелавам на всички чакащи подобно чувство❤️.Иначе съм си Тома Неверни и ще се зарадвам истински чак утре след ЧХГ-то.

# 32
Пожелавам на всички чакащи подобно чувство❤️.Иначе съм си Тома Неверни и ще се зарадвам истински чак утре след ЧХГ-то.
олеее да, наистина се вижда😊. Ще кажеш след кръвния. В КИРМ беше инвитрото, нали

# 33
Lunatichka вижда се определено втората черта и ЧХГ-то няма да отчете малко според мен. Тихичко честито и безпроблемна бременност ❤️

# 34
Да,в КИРМ

# 35
Много ви стискам палци 🤞. Въпреки многото негативни мнения аз също имам успех там и вярвам че лекарите са добри💓

# 36
Днес направих консултация и се оказаха, че първите ми два ембриона, които стигнаха до мисед са били 4аб и 4бб нещо от този сорт и самия доктор не можа много добре да ми обясни. Последните ми 4-ри, които са останали са 3бб и май 3аб и другите 2 нещо си, тъй като не се изказа ок. Разбрах, че два стават и другите 2 не или са на кантар, но не били ок. Избрах да направя хистероскопия и на следващ цикъл да направя трансфер. Препоръча ми да размрази 2 и ако не му хареса единия да размрази още един и да трансферира 2 ембриона. Реално няма да местя нищо и ако не стане и този трансфер приключвам с МЦАР Варна и добре, че си записвам предварително час за ноември при Чапанова и направо там ще направя пункция, че вече ми писна с тази клиника във Варна. Усетиха, че искам да се махам и днес чаках 2 часа и половина за 5 минутка консултация и прегледаха всички преди и след мен, които дойдоха

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 18:21 от Ivito90

# 37
Не знам защо си го причинявате. Бих се махнала от там веднага! 5 минути внимание и 2 часа чакане, потресаващо.

# 38
Няма как да изхвърли ембриончетата, не знаеш кое е твоето бебе, което ще дойде на бял свят.
Изпитвала съм подобно отношение, но не защото ще се откажа от клиниката, а защото разбрахме, за тяхна грешка. Нямахме намерение да се караме или да ги съдим, но отношението веднага се смени, беше покъртително. Не стига, че вървиш по този труден път, ами да получиш лошо отношение или да те карат да чакаш е крайно неуместно и непрофесионално.
Единственото, което виждам като вариант е да си преместиш ембрионите или да си направите трансферите. И да ги изтърпиш.

# 39
Повярвайте, днес ми идваше да им тегля майните на всички и да им кажа да ми дадат документите и да преместя ембрионите, но се сдържах. За последно ще се поизмъча при тях, така или иначе чак за ноември месец ще имам час за клиника Надежда. Каквото стане във Варна, това ще е поне за последно. Забравих от нерви да питам за трансфер на естествен цикъл, но ще питам по време на хистерото, тъй като съм на 36 и не знам дали е ок. Странното е, че изключи ДНК фрагментация нищо, че е средна хубост и все едно всичко е наред. Да питам и вас, ако мъжо си вземе Профертил да пие ок ли е? Аз пия Мио инозитол, Коензим Q10 и Витамин Д. Ще ги спра преди трансфера. 
Не знам защо си го причинявате. Бих се махнала от там веднага! 5 минути внимание и 2 часа чакане, потресаващо.

# 40
Моя мъж успя да подобри спермограмата със cпимен. Мисля, че така се казваше. Пиеше и профертил, никаква промяна нямаше при него.
Ако имате време, може да го пробвате и след три месеца да видите има ли някакъв ефект.
Пиеше и Трибестан, но не съм сигурна там какъв ефект имаше.
Писали сме заедно, преди малко.
Много съжалявам, че сте преживели това отношение днес.

# 41
Благодаря Miki! При нас спермограмата беше излязла, че е ок, но Днк фрагментацията, че е средна степен и се учудихме, тъй като приемаше  профилактично Спермотренд около 3 месеца, който ни го препоръча познат гинеколог. Ще го вземем, това което ни писахте и да започне да приема, така и така докато се стигне до пункция ще минат 3 месеца, че и повече сигурно. Лекарите се държат добре явно, само когато имат полза от нас. Бях чела за Трансвагинална хидролапароскопия и във Варна в тази клиника го правят и е по щадящо от лапарото, но не иска доктора да го направи, тъй като било за хора, които търсели причина защо не забременяват по естествен път. Викам, добре де и аз това искам да знам, тъй като имам 3 трансфера и 3 имплантации и той само каза, че да наистина всеки път имало имплантация и до там. Съгласи се само за хистерото, защото от инвитрото печелят повече и нямат изгода да открият причината. Не съм правила лапароскопия и затова исках този щадящ метод, тъй като ти оглеждат тръбите и яйчниците и може да има сраствания или нещо друго и аз вече не знам какво. Сестра ми например имаше сраствания от операция на апендицит, докато не и откриха срастванията и не ги премахнаха не можа да забременее втори път по естествен път

# 42
Вижте съставките на Профертила и ги вземете по отделно. В него са много ниски дозите, на моя мъж го бяха изписали също. Доста е скъп. Има тема за мъжки фактор, там момичета пишат за добавки, които са помогнали на мъжете им и количествата.

# 43
Моят мъж приемаше 3 х 2 таблетки дневно Трибестан и една таблетка Профертил дневно. За  месеца показателите му се подобриха от астенотератозооспермия до нормозооспермия. При нас Полукс Форте, за съжаление, не даде никакъв резултат.

# 44
Ще питам, какво може да пие и по колко от тези, които написахте вие. Надявам се да има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт