Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 175 - октомври 2026)

• 8 455
  • 145
  •   21
Отговори
# 30
Другата госпожа бях аз. Господинът бе изключително груб през цялото време, каза, че нямало такава игра.  И че на този принцип съм можела да му се обадя и да заявя, че съм спечелила апартамент. Затворих му и писах отново на Нестле, няма отговор. Ако не спечеля от играта на Пюрина няма да ме е яд, особено ако е организирана от същата агенция.

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 10:10 от msiarova

# 31
Честита ни нова тема и нов месец ! Kissing FaceFlowers Four Leaf Clover
Нека я напълним с много желани награди ! Gift

Тук има печеливши , не се намерих в списъка, но бележката регистрирах и в другата игра на Алвина, дано там имам късмет Relaxed
https://lidl.mexonpromo.bg/#winners

# 32
ee aз пък чак сега видях, че имало и друга игра на алвина, аз си рег. 2 бележки само в другата им игра на промо алвина, не съм разбала че има и в лидл.. пу как ме хвана яд, макар че шансовете за печалба пак не са особено много, ама поне да бях участвала

# 33
  • Сливен
Явно на мен се е паднал друг "господин" . Сега ми върнаха обаждане...Паднах от смях 🤣🤣🤣
Значи, мъжа каза "Да, права сте, имало е игра, ама от НЕСТЛЕ НЕ са ни уведомили, за играта и че ние сме организатора, за дадената игра ".
До довечера ще качат списъка със печелившите , а утре ще се обаждат.
Човека каза, че за пръв път се случва подобно нещо - да пуснат игра от Нестле, а те да не знаят, че са  Организатор. 🤣😆😆
😆😆😆

# 34
😁 Винаги има 1 път да им се случи и няма да е последен  🤣
Явно на мен се е паднал друг "господин" . Сега ми върнаха обаждане...Паднах от смях 🤣🤣🤣
Значи, мъжа каза "Да, права сте, имало е игра, ама от НЕСТЛЕ НЕ са ни уведомили, за играта и че ние сме организатора, за дадената игра ".
Човека каза, че за пръв път се случва подобно нещо - да пуснат игра от Нестле, а те да не знаят, че са  Организатор. 🤣😆😆
😆😆😆

# 35
Да е успешен и ползотворен месеца!
Аз също днес писах няколко пъти на Нестле за кошниците!Май се правят на ударени!
Да валидирали,какво като няма бележки?!Да съм следяла пощата!И агенцията им ще пише!

# 36
  • Русе
Здраве и късмет на всички! Септември имам куфар на Роса и ваучер на кроасаните, изпращам го и посрещам октомври с надежда за повечко награди!

# 37
https://www.nestle-cereals.com/bg/supermario/promo1
А с тази игра какво се случва??...

# 38
  • Сливен
Ами , мъжа наистина беше любезен. Даже беше толкова учуден, още при първото обаждане, като каза, че и друг се е обадил.

А когато ми върнаха обаждане  - каза, че още няколко човека след мен са се обадили, да попитат какво се случва с Кошниците.
Те от своя страна, веднага са звъннали на НЕСТЛЕ, защото при тях като Организатор, Въобще НЕ излиза , че има игра или такава изобщо.
И както написах по-горе - до довечера ще качат списъка, а утре ще започнат със обажданията от тях страна.

Ако не греша/дано да съм разбрала правилно/, каза че и на ел.поща да очакваме/ще получим съобщение.

😁 Винаги има 1 път да им се случи и няма да е последен  🤣
Човека каза, че за пръв път се случва подобно нещо - да пуснат игра от Нестле, а те да не знаят, че са  Организатор. 🤣😆😆
😆😆😆

# 39
  • София
И аз чакам..

# 40
Добре че им пишем и звъним да задействаме нещата че иначе ще си чакаме 😁 Важното е че вече чакаме обаждания 😉
Ами , мъжа наистина беше любезен. Даже беше толкова учуден, още при първото обаждане, като каза, че и друг се е обадил.

А когато ми върнаха обаждане  - каза, че още няколко човека след мен са се обадили, да попитат какво се случва с Кошниците.
Те от своя страна, веднага са звъннали на НЕСТЛЕ, защото при тях като Организатор, Въобще НЕ излиза , че има игра или такава изобщо.
И както написах по-горе - до довечера ще качат списъка, а утре ще започнат със обажданията от тях страна.

Ако не греша/дано да съм разбрала правилно/, каза че и на ел.поща да очакваме/ще получим съобщение.

😁 Винаги има 1 път да им се случи и няма да е последен  🤣
Човека каза, че за пръв път се случва подобно нещо - да пуснат игра от Нестле, а те да не знаят, че са  Организатор. 🤣😆😆
😆😆😆

# 41

И аз чакам, но нищо не ми отваря дори.

# 42
Имам мейл с код за войо Blush

# 43
  • София
Запис в новата прекрасна октомврийска тема с благодарности към всички!

Аз не съм печелилна нищо от юни насам и затова си пожелавам 3 награди този месец Simple Smile
Пожелавам по-добре организирани игри, по-хубави награди и повече похвали тук в темата!

# 44
Честит нов месец с пожелание за много хубави награди! Гледам, че започнаха да зареждат с коледни стоки по магазините, така че да очакваме такива и по игрите!

Общи условия

Активация на акаунт