Обтегнати отношения

• 153
  • 9
  •   9
Отговори
Темата е за родителите на моята половинка.И двамата сме на 23г.Бременна съм.Той не иска да ги остави,да се отделим.Категоричен е.Искам съвет,защото тези хора не спират да ме дразнят.Вдигам кръвно от тях.Много са суеверни.Не успях да се нарадвам на бременността.Вместо най -хубавия ми се превърна в най -ужасния период.Те прекаляват.Постоянно слушам бебето като се роди как ще го осоляват,че ще го мажат със свинска мас.До 40-ти ден никъде няма да излизаме.А за дрехите да съм запомнила,че се перат на ръка и след залез слънце се прибират.Аз съм на ръба на нервна криза.Тези хора непрестанно повторят едно и също.Още от сега започват не да дават акъл ,а направо да казват кое как ще стане.Кажете ми мили дами ,как да постъпя.С половинката ми сме в обтегнати отношения и само се караме,заради техните.Много искам да не съм поредната самотна майка, но най -вероятно ще съм.Преди не бяха такива хора.От както разбраха ,че очакваме дете се промениха и станаха нетърпими.

# 1
Слагате граници, лични.Говорите с мъжа си, там също слагате граници, с родителите отсега заявявате, че детето ще бъде гледано от Вас и мъжа Ви по Вашия начин.Не е нужно да се карате, просто да сте твърда и ясна.
Мъжът Ви на 23- още е лапе, затова имате и тези проблеми.Имам син на 23 и виждам как още не е узрял за семейство.

# 2
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Изнесете се.

# 3
Слагате граници. Ако пак ви ги преминат, изнасяте се.
След това не вдигате телефона за да ви е спокойно, все пак сте бременна.
Разбира се преди това им казвате, че комуникация с тях не искате повече и да ви оставят намира.
Иначе живот с родители мисля, че е ясно, че никога не се получава.
Не знам защо продължават хората да се връзват на тоя номер.

# 4
Ти къде предлагаш да се изнесете? Доходи имате ли, как ще се издържате?

Не ми се вижда реалистична темата. Не намесата, тя е реалистична, а тези осолявания, неизлизане до 40-тия ден и подобни. Все пак тези хора са се сдобили с дете през 2003-та година, не 1903-та. Хайде, през 50-те години на двайсти век със сигурност е имало такива обичаи за гледане на дете, но в началото на този век? Би трябвало да са живели в някоя гора или в пустинята, без ток, без средства за комуникация и без контакт с лекари и каквито и да е хора.
Добре е след точка да слагаш по един интервал.
Желая ти по-успешно творчество следващия път.

# 5
Голямо търсене трябва да е било, та да намерите чак толкова назадничави хора на 45-50 години Smiley
Абсолютно измислена тема, която услужливо обобщава голям брой "тригъри" за подфорума.
Малко повече креативност можеше да се вкара, 23-годишните изобщо не пишат така Smiley

# 6
Защо трябва да се перат дрехите на ръка? За прибирането им вечер ясно - да не ги налазят самодивите.

# 7
Не знам, сигурно нямат вяра на пералнята Joy

# 8
На хора тип Гераците абсурд да сложиш границата.

# 9
  • В полите на Пирин планина
Родителите на младежа ли ви издържат?
Ако сте самостоятелни, което не ми се вярва, бихте могли да поставите граници. Иначе - едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт