Мабрук за 25-ти път!!! Най-слънчевите мами в арабските страни!!!

• 13 402
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Е, Любе, да ти е жива и здрава племенницата   bouquet!!! Много здраве и късмет й пожелавам, а на щастливата мама бързо възстановяване.
Веси, Миме, Марси, много ви благодаря за пожеланията  Hug и цветята.

# 76
Любе 4естита племенница да е жива и здрава

# 77
НА СВАТЕТО С ЛЮБОВ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!

# 78
 Любе, честита племенничка, да ви е жива и здрава и да е гордост голяма за татко, леля и мама! Heart Eyes

# 79
 Гале, да е жива и здрава и сестричката ти , сигурно и тя разпалва такива пунически войни, не забравяй , че всичко започна от теб.  love001

# 80
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Брех, че красива ни стана днес темичката!!!!

Любе, да ти е жива, много здрава и щастлива племеницата!!!!

Бреее, Ноя, много напредна в публикуването и търсенето на снимки... виждам кой ще ни прави аватари в следващата тема на цялата банда!!!  Wink Sunglasses

# 81

Бреее, Ноя, много напредна в публикуването и търсенето на снимки... виждам кой ще ни прави аватари в следващата тема на цялата банда!!!  Wink Sunglasses[/i]

bowuu, това е вица на деня  rotfImbo rotfImbo Внимавай, че конкуренцията( dtti) ти диша във врата. Wink Twisted Evil

# 82
  • O.A.E./ Пазарджик

Любе, честито и много се радвам, че всичко е нормално!
Бог да ги пази и двете и бързо възстановяване Hug

# 83
СватенцеHug много обичам черешки . Страшно ме трогна с обаждането ти, половинке  Heart Eyes.
Момичета, днес ми е толкова хубав ден, така че ще ме извините, че ви досаждам всеки втори пост Twisted Evil.

# 84
СватенцеHug много обичам черешки . Страшно ме трогна с обаждането ти, половинке  Heart Eyes.
Момичета, днес ми е толкова хубав ден, така че ще ме извините, че ви досаждам всеки втори пост Twisted Evil.

И на мен ми е празнично заради теб, само дето щях да те изям за четвъртинката, ама ти се размина де. Twisted Evil Joy Heart Eyes

# 85
Здравейте мами smile3525
Аз съм сестричката на Галето. До сега не съм писала във вашата темичка , но останах приятно изненадана че сте ме поздравили Hug  bouquet
Много усмивки и слънчево настроение на всички именници и не само на тях. Heart Eyes
Почерпете се

# 86
Мерси, fogis, и ти ли си такава фога като Галето?  bouquet Laughing

# 87
   bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВЕТЕ ЕЛИТА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
И на мен ми е празнично заради теб, само дето щях да те изям за четвъртинката, ама ти се размина де. Twisted Evil Joy Heart Eyes

fogis,

# 89
Ей хубав ден хубави хора Hug Hug  Hug
Каки драго ми е да те зърна тук при нас.Добре си ни дошла.Довечера като дойдем да не ме изненадаш с такива гозби като на картинките.... Heart Eyes
И аз днес покрай празника голяма еуфория ме гони.На обяд ходих да звъня на едно друго Ели,което сега работи в Гърция и не сме се виждали от дълго време...тъй че все на хубави емоции ми върви .
И не на последно място да поздравя и Любето.Да ти е жива и здрава племенницата , детството й да е изпълнено с много смях и веселие  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт