В декемврийската редичка чакаме на Диди малката сестричка!

• 20 435
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Раичка, айде бре, загуби се с 2мата младежи!  Heart Eyes
Смайли, и аз да те поздравя за таблото, както и аплодисменти за Дара!  Hug А мечето за преобличане много ми харесва, как точно му се сменят дрехите  Crazy Не видях описание...
Янче, съжалявам за коките  Confused Дано бързо да й минат.  Hug
Деси, това за зъбите наситина е ужасно. Но има и по-трагични случаи-тук на една приятелка, която налива детето си (2г) със сок по цели нощи миналия месец му направиха цели 7 пломби!  Shocked Бях наистина шокирана! Естествено с пълна упойка е било, горкото дете. Sad Диана стриктно мие сутрин и вечер, някой път и по-често като не я видя. Слага си паста на четката и търка. Никакви приказнки не съм й разказвала, свикнала си е. Лошото е, че покрай съседчетата (на 5 и 7г) яде все по-често бонбони и сладолед  Rolling Eyes
Марси, и Диана често боледува от уши...миналата седмица пак беше, минахме само с едно хомеопатично по съвет на педиатъра.

# 61
Здравейте пак.
За утре - ако вали, сме във Феите, ако не - в някой парк. Следобед, евентуално, театър. Ще решаваме в движение и ще се чуваме по телефоните. Аз ще уведомя Кристина.

Аз искам пак да си похваля детето. Днес цял ден беше навън без памперс. Казваше си и пишкаше на тревичката. Нито един пропуск.
Точно седмица след началото смея да твърдя, че вече приключихме с памперсите. Приемам съвети за махане на памперса по време на сън. Все пак смятам, че трябва да поизчакам малко докато си затвърди навиците. Или?
Благодаря за поздравленията, но аз никак не съм креативна, даже въобще. Да е жив и здрав нета, има всякакви идеи.

Шоши, тръпки ме побиха! Пълна упойка??? 7 пломби??? На двегодишно???
Мечето е вид пъзел - има различни рокли за момиченцата и дрешки за момченцата, трябва да се напаснат. Трябва да ги има и при вас. Вчера Милена каза, че ги е купувала от немско за 1-2 евро  Grinning

Раичка, браво за ентусиазма. Аз нямам нерви да се разправям с фирми и кметове. Действам директно с метлата и лопатата. Правя си и устата да съберем пари да купим нов пясък, но всички си правят оглушки. Все едно само моето дете си играе там. Не ми е за парите - 20 лв. ще излязат 10 торби пясък, ама ... Имаше подобна тема вчера в Нашите деца, можеш да я погледнеш, за да се ориентираш в бюрократичната джунгла. Сега предизборно имаш май повече шансове.

Завиждам и на Ели за басейните, и на Чоча за Гърция, и на Ася за градинката ...

# 62
  • София
Аз за нощния се чудя още как да процедирам. Засега имам нощи със сух ама имаме и напикани... Затова не бързам. Иначе следобед - изпишкване преди и след сън. В яслата спи без и вече доста време няма гафове. 

# 63
по темата - на мен ми се струва, че за нощния наистина много зависи от детето и може да се окаже, че за това е още много рано, но май не пречи да се опита и в началото... аз напоследък не му слагам на Сав, но си признавам, че онзи ден и снощи бях толкова уморена, че му сложих, ама на сутринта са по-скоро сухи, а той така и така се буди поне по веднъж, явно още известно време и ще се изпишква при тези будения...

а иначе - аз май попаднах в клопката 'колкото повече, толкова повече' - трети ден спя до след 9 и се събуждам все по-недоспала си, но сега някъде трябва да излезем, та надявам се да се срещнем, ама май няма да е в парк, като гледам през прозореца...

Чоча, давай снимките де!

# 64
  • Sofia
Ето снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=136742
Поздравления на всички депампирани,на останалите успех!
Асе,браво за градинката!Аз каквото цвете да опитам да гледам все умира Sad И вече хич не се занимавам с цветя.даже съм предупредила да не ми подаряват,че ги моря Mr. Green

# 65
  • София
Чоча, направо ти завиждам. Сигурно добе сте си починали... Като гледам няма и много хора и е било много спокойно.

# 66
  • Sofia
Янче,починахме си наистина.Беше фрраш от хора,особено българи.Цената си заслужаваше,а за лукса,който имахме даже беше евтино.живот и здраве мислиме септември в Вики да направиме още едно море там.За децата е рай и направо почти всяко семейство беше с 1 или 2 деца

# 67
  • София
А има ли хубави детски кътове и площадки?

абе девойки какво ще правите днес? Мая си идва по обяд и следобеда ако е хубаво времето мисля да направим една Баба Яга...

# 68
  • Sofia
има и детска градина и постоянни занимания.Изцяло е мислено за децата

# 69
Привет от мен

chocha
супер са снимките, много готско изглежда там  Party и аз търсих Вики по снимките от начало, и си мислех, колко странно, че никъде я няма  Blush Laughing а то сте били само двамата Wink
В кой хотел бяхте, и с агенция ли - коя? Или по нета си намерихте хотела?

# 70
  • Sofia
Ели с агенция бяхме.Една мацка от Турист сервиз сега си е направила агенция Лотос, май беше.
Не по нета,мъж ми познава агентката.Резервациите са направени края на февруари за края на май,иначе места няма.В Сани бийч клуб бяхме-това са къщичките

# 71
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес беше абитуриентския бал на сестра ми.
Ето малко снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/9

# 72
Деси сестра ти е била мой тип абитуриентка, много семпла и красива, страхотна Hug
Първо да похваля баце - спи без памперс нощем вече 4 дни, сам ми каза да го махна - не искам памперс повече, ми супер и аз не искам да давам повече пари за памперси Laughing
ние нищо не направихме почивните дни - при нас се изляха ебаси пороите а и Виктор не иска да ходи в София - не го знам що, иска да си миткаме из наше село, на риба го водих и така.
Раичкаааааааа, от Дамян не мога да видя колата - вечно е на работа:(

# 73
  • на езерото
   Деска, сестра ти е била много сладка на бала си  bouquetПожелавам и успех в живота и винаги съдбата да изпречва на пътя и много малки препятствия!
  И Никол е без нощен памперс още от фефруари, когатио има пиш ме буди, но не иска да мие зъби голяма борба е ooooh!По идея на Смайли разказвам много зловещи приказки за Чук и Пук, но резултата е нулев #Cussing out.
  Покрай малката си лепнах една задрава кашлица, днес стигнах до джипката и тя установи че е бронхит.Та сега пазя къщата а малката беснее с дядо си и баба си.

# 74
Шошииииииии още ли сте 2 в 1 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт