Кога ви обезсчестиха?

• 19 355
  • 160
  •   1
Отговори
# 60
Много интересна дума си използвала... О-без-с-честиха! С о възкликваш, с без премахваш, със с добавяш, а честиха какво е? Колко често е ставало ли?

# 61
  • в моя свят на мир и любов
Цитат
Много интересна дума си използвала... О-без-с-честиха! С о  възкликваш, с без  премахваш, със с  добавяш, а честиха  какво е? Колко често е ставало ли?

Laughing Laughing Laughing

# 62
  • в моя свят на мир и любов
Цитат
А на тебе кой ти даде титлата "експерт" та така авторитетно се изказваш кой помнел и кой не. За ИСТИНСКИЯ даже няма и да споменавам.
Явно си от самозваните познавачи......

може да съм самозвана, ама съм познавачка bowuu

# 63
Извинявам се за правописната грешка,но както виждам на всички им е ясно за какво става на въпрос.
Много интересна дума си използвала... О-без-с-честиха! С о възкликваш, с без премахваш, със с добавяш, а честиха какво е? Колко често е ставало ли?
Това много ме разсмя Laughing Hug

# 64
  • София - Рим и обратно
Много те моля да поправиш грешката в заглавието, дразнещо е.

# 65
  • Стара Загора
...средата,възпитанието и мн. др.

Ето това е най важното!
И аз да се запиша в този протокол -бях на 22.Не защото бях задръстена ,а защото имах чеСт.
А относно анкетата: А родителите Ви знаеха ли кога стана това?  Mr. Green

# 66
  • някъде ... тук ...
...А родителите Ви знаеха ли кога стана това?  Mr. Green
Не помня дали и кога съм им казала, не живеех вече при тях Mr. Green

# 67
Цитат
А на тебе кой ти даде титлата "експерт" та така авторитетно се изказваш кой помнел и кой не. За ИСТИНСКИЯ даже няма и да споменавам.
Явно си от самозваните познавачи......

може да съм самозвана, ама съм познавачка bowuu

Важното е да си вярваш! Ако искаш и марсианка можеш да мислиш че си, не ми пречиш......  Laughing

# 68
Много те моля да поправиш грешката в заглавието, дразнещо е.
Не мога да поправя грешката в заглавието,мога само да редактирам анкетата.Съжелявам ако съм подразнила с това някого,не съм го искала. Flushed

# 69
  • Под тепетата
Не смятам,че съм била обезчестена,но да не се хващаме за думите.По скоро съм правила секс за първи път на 18 години и то с най-правилния за мен мъж,който в момента ми е съпруг и не смятам,че нещо съм загубила,че не съм започнала по-рано.Обаче всеки си ги разбира нещата по своему. Rolling Eyes

# 70
Директно на въпроса - В казармата  Grinning Grinning

# 71
Там жени има ли? Thinking

# 72
Може и да не е било с жена Whistling

# 73
Еми нямаше по мое време (сега има Simple Smile ) ама нали въпроса е "Кога ви обезчестиха" и аз ти отговорям директно "В казармата"  Laughing Laughing Laughing  нещо не можеш да разбереш отговора ми ли?

# 74
Еми нямаше по мое време (сега има Simple Smile ) ама нали въпроса е "Кога ви обезчестиха" и аз ти отговорям директно "В казармата"  Laughing Laughing Laughing  нещо не можеш да разбереш отговора ми ли?
Еми аз казах,може и да не е било с жена.

Общи условия

Активация на акаунт