Кога ви обезсчестиха?

• 19 367
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
  • На небето
На 18...! Беше  съпруга ми...беше ми първия....  Blush

smile3501  Браво дано има повече такива отговори. За сега се радвам, че в анкетата тези под 14 са много малко. Не мисля, че едно дете е достатъчно зряло на тази възраст за подобно нещо, но на кой ли му пука.  ooooh! Още повече се радвам, че тези над 18г. са повече.  newsm10 За протокола бях на 17г.

# 91
  • Пловдив
Аз пък на 15 изобщо не мислех за мъже...много смотана бях

Иначе другото се случи на 21 Embarassed

# 92
  • Виена
Така поставен въпроса ми звучи, като кога ви изнасилиха?

Иначе на 15г. правих за първи път секс, без отнемане на чест.
Е явно аз съм за тук   Rolling Eyes.За съжаление,не беше по мое желание  Close.Та аз нямах навършени 14 години.Родителите ми бяха в чужбина,нямаше с кого да споделя.Радвам се ,че бях силна и бързо го превъзмогнах!Макар,че  никога няма да го забравя.

# 93
  • София
винаги съм се чудила на жени дето мъжът им е първия,а виждам,че тук са доста или поне така казват-не ви ли се е искало да имате база за сравнение,щото казват че никой не е останал само с един/една и да уточня:не се заяждам,интересно ми е просто,а за протокола-16г.

# 94
Сега, като четох на мъжа ми някои отговори, той се захили и ми каза, че искал пак да го обезчестя  Laughing Laughing Laughing
А какъв е проблема с това мъжа ти да ти е първия, на мен ми беше, обичаме се - нямам нужда да правя сравнения... той и без това се справя много добре  Wink

# 95
  • София
ами за да знаеш кое е добре,трябва да знаеш и кое е зле примерно,или пък не те ли гложди любопитство как го правят другите. Simple Smile

# 96
Ами щом за мен изживяването още е върха след 6 години връзка и 5 брак, значи няма какво да се занимавам с глупости... А и вече, човек като натрупа опит... надали някой външен би могъл да знае как да ме задоволи  Flutter още като ме погледне и... и аз не съм си мислела, че след толкова време заедно няма да си омръзнем и ще се държим като тийнейджъри, дори още понякога ходим да ме люлее на люлките и просто да си говорим, за съжаление напоследък от работа и задължения тези моменти са редки  Rolling Eyes А и аз не бих поддържала връзка едновременно с двама /ако някой ден отношенията ни приключат, може да се замисля по въпроса със сравнението Wink/
А и той мисли така, даже в момента е на сухо горкичкия  Mr. Green, че чакаме бебче, пък на мене хич не ми се прави секс - та той не е тръгнал да ме сравнява с когото и да било, което за мен означава много, повечето мъже не биха се оставили Деси и Лили толкова време  Joy
Разбрали сме се, а и и двамата смятаме, че това е въпрос и на уважение, и ако някой иска да си прави забежки, първо ще сложи край на отношенията... Но така или иначе поне за сега няма такива изгледи, що се отнася за единия секс, и за двама ни е страхотно изживяване да си го правим заедно и се надявам да си остане така...

Това не означава, че са се свършили сексапилните мъже по улиците Wink или че аз не ги забелязвам, но за мен сексът не е на всяка цена... Отговорих ли на въпроса ти?
Съжалявам, ако постът е станал дълъг и съм ви отегчила  Sad

# 97
На 17 г. За мен също "обезчестяване" има особена конотация в наши дни. Както и да е Peace

По въпроса за това кога е нормално/рано/късно да започнеш да правиш секс - индивидуално е, разбира се. Но е добре да е осъзнато решение и да се свързва с положителни емоции след време.

# 98
  • Пирдоп
Бях на 18.5г. с моя мъж. С него сме вече 12 г. заедно и до сега на нито единия от двамата не му е минавало и мисълта да опита с друг. Моя начин на мислене и моето мнение е същото като на dddddd.

# 99
  • под тепетата
И аз в отбора на "задръстените" - на 20 с мъж ми- взаимно, той на 21. И като Mary Ch и ddddd.... Само дето семейният стаж ни е 17 г.

# 100
брех брех,тъкмо щях да пиша, че чест си имам още и никой не ми я е взимал, и бъркам си в протмонето...- ми някой ми я е свил, без да разбера...тц тц какви хора има, ще ти откранат честта е така-без да им е нужна!А пък аз...какво да правя сега...трябва нова да купувам..

# 101
  • в Tara
лелееее, как ми е грозна тази думичка само!
мислих, че е отживелица.

съжалявам, че не съм по темата, не се сдържах.

# 102
На 16 г.

Педофилия е, когато възрастен прави секс с дете ...

Peace

# 103
  • София
хаха, стига бе, наистина ли някой е гласувал с опция "под 14" Shocked

# 104
На 15 бях, с  голямата ми любов Peace

Общи условия

Активация на акаунт