, пък тя УЖ не му е фен....хъм.....
.

.[/size]
.
Много танци могат да се играят на маса, особено като си на 4-5 уискита

! (макар,че този месец съм се пислаа за срещата на спамо-чат темата,която определено в чалга заведение се провежда, та..не се знае знае ли се
)
. И сега за да допринеса за доброто му психическо възстановяване му пращаме с Ева много целувки и силни прегръдки. Има голяма промяна в нея от рождения му ден насам, а сега след като и казах че е бил болен и е лежал в болница тя съвсем се пречупи и по няколко пъти на дем ме пита : "Мамо, Пепчо добре ли е вече"? и само ходи и дава хапчета на куклите си като ги нарича Пепчо и че ще го излекува
, майка ми в момента е на почивка в Сандански и точно днес говорихме по телефона. Каза, че е бъкано с вирусчета всякакви и градът е пълен със болни деца (нормално). Тя на втория ден се е катурнала със Т и кашлица, а имай предвид че не е излязла даже от хотела, защото е валяло като из ведро.
. Нахраних я с майонеза, която е била бая старичка и сега Евката ми е цялата в обриви от главата до петите
. Няма празно място. Водих я при 3-ма различни педиатри и тримата ми казаха едно и също-хранителна алергия. И се съмнявам, че за капак дядо и и е пробутал и няколко ягодки (въпреки че отрича!), а от най-малката ягодка дупето и става огън червено веднага. Сега пие някакъв Зиртек и даже и Пепчо лекуваме с него, задочно
. 

бладаря ти за подкрепата. На Евка да и кажеш , че много правилно го лекува Пепи и съвсем скоро ще е абсолютно здрав. Много се радвач, че и е преминал уплаха от нашето дзверче 
Препоръчани теми