АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 647
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, днес съвсем непредвидено беше първия ден на Ева на детска градина  Grinning. По-точно полу-ден, защото не беше предвидена за обяд и я взех в 11,30 ч.
сутринта отидох да оставя документите и багажа и, а тя се шмугна в стаята и изобщо не ми обърна внимание, като я виках да си тръгваме. Госпожата ми каза, че я взимат и ми хлопна вратата под носа  #Crazy.
Аз останах в двора на градината и се чудех на къде да хвана какво да направя и какво да кажа, абе все едно някой ме е пуснал на Марс.
Устоях на изкушението да звънна в следващия половин-един час  Mr. Green и като отидох преди малко да я взема, тя се беше ухилила до уши.
Затова утре сутринта я водя и остава там цял ден. тя беше много разочарована, че няма да яде там, ще пиша и утре как е преминал първият ни цял учебен ден.
Ох, сладкото ми малко момиченце, сутринта се чувствах, все едно ми е празна душата  Sad.

Весито, честито на малкият юнак. Да са ти живи мъжете и много да се грижат за теб  Heart Eyes.

# 226
Веси, да ти е жив и здрав малкия сладур
Боже, все едно вчера пихме кафе и ти беше с корема... как хвърчи времето не мога да повярвам, че е минала една година.
Ох, присъединявам се аз към отбора, ама нещо не знам дали ще стане. Така заблазявам на хората, които са заченали без да искат. Пустото ми любопитство ще ме изяде. Нямам търпение. Да ме пита човек защо, ама... такава съм си

Зори, вярваш ли ми че се поразплаках като ти прочетох поста. Толкова миличко ми стана. Милата ми госпожичка ЗАЩО???? Да е жива и здрава. Нацелувай я от мен
Ох, как Ви заблазявам за тези трепети. Катрин чак догодина ще ходи на градина

Sarsarilka, мен в близко бъдеще ме очаква сщата процедура, но на цял апартамент. Купено е всичко, сега само чакаме подходящ момент да започнеме къртенето

# 227
  • София
Появих сеееееееее!!!
Тази нощ пътувахме от Слънчев бряг и днес вече сме в София.Нашата градина още я ремонтират,все едно нова строят.Дано след десетина дни всичко да е завършено вече и "сиямската ми близначка" да започв градина.
Нямам време сега,но утре ще пиша повече.
Успех на всички нови ученици и ученички Simple Smile .Пожелавам им лесна адаптация и по-малко болести Simple Smile !

# 228
  • София
Ох , толкова ви се радвам и ви чета и все не мога да стигна до писане.
Овъртяла съм се в разни "игри" в новата работа, не ми остава време за нищо, а ми се излиза, дивее, кафепие с вааас!!!
По шестосептемврийските празници бяхме с Жени и Пепчо (и мъжовете де) в Гърция. Така спокойно и хубаво живеят, толкова е красиво на остров Тасос, че не ми се сравнява с тук. А съм родолюбка по принцип.
Хайде да се видим другият уикенд с децата?? Мисля , че и театралния сезон почва, така,че хем те доволни-хем маммите да побъбрим.М?
В унисон с "римайндърчето" на Хапчицата- ХОДЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО НА МАМОЛОГ И ДВА ПЪТИ НА ЦИТОНАМАЗКА! МОЛЯ ВИ!
Не искам да развалям тук настроението с обяснения защо съм така импперативна....

# 229
Ако някой не е убеден, че има за какво да се ходи на цитонамазка и преглед на гърдите, да ми се обади. Ще му разкажа. Още ми е прясно.

# 230
  • Варна
Хелоу! Първо да кажа честит празник на Зори! Да си жив и здрав, много щастлив!   bouquet

Сетне да споделя, че случайно открили нова група в близката градина и приели Мая. Обаче домашния талафон не работи трети месец и нямало кой да ме осведоми. Нищо, аз съм много доволен, но мероприятието ще започне чак на 10-ти октомврий, а нямам търпение!  Crazy
Рюмонтът в нашия дом продължава, може би до Коледа. Поне имам куфня вече, изглежда.. странно, но свиквам. Мисля, че е много красива, но ми трябва още малко време да я възприема.
Много съм изнервен и употребен от тая хамалогия, детето цяло лято при баба си и иска да се прибира при нас.. Дано другата седмица вече да се случи тая  благинка.
А мерси за напомнянето за намазването - не съм бил там от повече от година и ще приложа процедурата другия месец. Обещава! И няма да забравя!!  Peace
Нямам търпение да отида и да атакувам някой друг магазин за детски работи. По петнайс чифта да купувам, да тъпча торбата, да фъргам деньги, да пера пералня, да суша на вятър.. Ой, ой - издухал съм са..  ooooh!
Поздрави и здраве!  Heart Eyes

# 231
  • Добрич
Здравейте и от мен.
Чета с интерес вашите впечатления от детските градини...
Ние сме от понеделник- реших да започват заедно с кака си училище  Wink
Да видим, нервно ми е....

През октовмри съм на мамолог, че от миналата година не съм ходила, а цитонамазка правих последно преди 1 година. Ще си направя още една другия месец.... Обещавам!

Весел ден на всички!!!   bouquet  Heart Eyes

# 232
А на мен пък ми се реве. И си рева де  Sad.
Ауу как ми липсва детенце  Cry Sad Cry!!!

# 233
Ето ме и мене завърнала се от почивка, приключила ремонти и работеща  Grinning
Зори,  Hug ще свикнеш още повече, че Евка се чуства спокойна и щастлива. радвай се,че детенцето е пораснало и има потребност да опознае света без да я държиш да ръката   bouquet

Жени, благородно ти завиждам приятелко и ти пожелавам възможно най-скоро да се похвалиш с прекрасната новина за бебче  Heart Eyes

Веси, да ти е жив и здрав малкият красавец и много да те радва и слушка  Wink

Моят юнак тази година ще е вече 2-ра група в градината, ама още си реве сутрин да го питаш и него защо не може да каже, хубаво му е там, вечер когато отида да го взема е толкова весел и спокоен, но сутрин целия квартал ни знае кога излизаме, няма такова дране  Blush

Емче за среща с куклен театър съм  Hug въпреки, че имаме роднински мероприятия другият уикенд ще го измисля  Laughing

# 234
Честит празник на всички, които имат ученици в къщи !!!

Пожелавам им много да учат, но дваж повече да сполучат   bouquet!

Искам и да похмаля мойто Евче, че и  е голям мерака за детската градина. Вчера е спала, яла (уж  Mr. Green), тази сутрин нямаше търпение да подари букетите на госпожите.
Аз вчера се удавих в сълзи, а когато отидох да я взема следобеда, те тъкмо ги изкарваха в двора да играят, и Ева много разочаровано ме посрещна с думите :
"Мамооо, не искам да идваш да ме земеееш""
 #Puppy dog

# 235
  • Варна
Мъх, днес работи ли градината?? Ами тя не е училище?
Боже.. Пак изтървях купоня..
Мая се приготви да ходи с големите на празник. Там, където е евакуирана имат близко основно училище и днес щяха да ходят с майка ми..
Много съм отнесена, дезорганизирана. Тюх! Нищо. И без туй трябва да чакам 1 месец да тръгне на градина, а въобще нямам търпение, както вече писах по-горе..

А пък Мая рисува. Много съм доволен, че е заинтригувана от драскането. Рисува кръгче, рисува човече, слънце, точки. Аз, като всяка развълнувана майка, виждам невижданото в нейните творби и ги възхвалявам наляво-надясно... Баща й е потресен, как може на възглавницата или на стената да има произведения рисувателни, а аз му се карам, че не оценява гения на дъщеря си.. Снимах вчера, ако са прилични фотосите ще ви се похваля... Любов, любов..  Heart Eyes Учим букви. Тоест баба й я учи, а вчера й купих пластмасови букви и цифри. Ами за забавление. Много им се радва и познава половината. Вижда своята буква на най-различни места и се кефи. А аз съм много щастлива, че детето порасна и стана човек.. Пита ме въпроси!! Откога чакам!! Ох, не мога да й се нарадвам, пък е далеч от мен..
Наборите могат ли да се обличат сами?

# 236
Мойто се облича. И се съблича. Повече се съблича. Родена нудистка си отглеждам.

Госпожата каза, че и в градината се пробвала да ходи гола, но не й разрешили.

# 237
  • Варна
Дано успяват да укротят ексхибиционизма.. Мая все още ходи боса и по възможност по или без долни гащи. Вкъщи, разбира се, но не е малко.. Ужас, ужас.  Crazy

# 238
  • София
Ааа без тия. Приза за ексхибиционист на отчетната ни тема, мисля, повечето от вас знаят отдавна къде е  Mr. Green Mr. Green
Зори, много ви мисля тези дни, повече теб, моята кръщелница не толкова  Mr. Green Mr. Green Контактно детето, социално, на духовната си водачка се е метнало!
Ивчо е гола вода с две неща:
1.колелото
2.рисуването
Но...наследствената обременнеост си казва думата Mr. Green
Иначе пее, рецитира, фантазира и уж танцува Simple Smile А напоследък много проточено, с френски акцент казва, че ще става "актиииоуууур"

# 239
Мацката ми тръгна на градина.Simple SmileИмаше малко рев сутринта.
Аз се изумих от така наречената педагогика.
Мислех,че ще има някакво запознаване,някакво опознаване.Няма такъв филм от вратата за краката.
Аз просто затворих вратата за да не гледам сцената.
Имам чувството,че Веси ще ме мрази до края на живота си заради това зарязване.
Минах после бяха в двора играеше си с децата.
Нямаше рев.Интересно ми е утре как ще бъде и дали ще и е било интересно.

Общи условия

Активация на акаунт