Мамите от Овча купел може срещичка да спретнат

• 13 499
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Елинката, как така "не е трябвало да казваш някои неща"?! Тия тогава какво излъчват, ах, как тогава ще се разбере истината  newsm78  Нагласяват си нещата, както им е удобно.  Crossing Arms
Радвам ви се, че се вълнувате от детските площадки. Аз нямам много време /макар и да не ходя още на работа, уча си прословутото висше  ooooh! / и ми е трудно да сколасам.

Велмар, много трудно е да намериш свестен фризьор в квартала. Имаше една, но нея я няма вече. Подстрига ме превъзходно, дъщеря ми също. Като отивам пак на подстрижка - и ... няма я. Другите все ми съсипват косата  Sick , писна ми, все едно аз да се подстрижа /което неведнъж съм практикувала/. Виж, за козметик, една приятелка ходи някъде в блок около Търговския, но трябва да я питам конкретно  Thinking .

Айде да лягаме, лека нощ!

# 181
  • София/Овча купел 2
Малееееееее,как съм ви изпуснала.Много съм заблеяна.Сега вече по-честичко ще се включвам.

# 182
Здравей, niunia! Аз съм те забелязала отдавна, особено в плетаческата темичка  Blush  Направо ще идвам да ми даваш уроци, много си сръчна  Hug

Мами, кой къде ще празнува Коледа и Нова година? Накупихте ли подаръците вече?
Ние напазарувахме още ноември и сега имам само довършителни нещица. Намислила съм цяла програма за Коледа, но и приемам нови идеи  Mr. Green   Научих каката на едно стихотворение, приготвих Коледни приказки, за да ги четем до елхата, правим картички, снежинки и герлянди...

Вие сте...

# 183
  • София/Овча купел 2
Здравей, niunia! Аз съм те забелязала отдавна, особено в плетаческата темичка  Blush  Направо ще идвам да ми даваш уроци, много си сръчна  Hug

Мами, кой къде ще празнува Коледа и Нова година? Накупихте ли подаръците вече?
Ние напазарувахме още ноември и сега имам само довършителни нещица. Намислила съм цяла програма за Коледа, но и приемам нови идеи  Mr. Green   Научих каката на едно стихотворение, приготвих Коледни приказки, за да ги четем до елхата, правим картички, снежинки и герлянди...

Вие сте...

Благодаря,направо ме засрами Blush.За уроците когато решиш заповядай,на среща съм Hug.

Ние смятаме да закараме девойката при нашите в П-ни на 25.12. и да си я приберем на 02.01.Така ще изкараме една спокойна НГ,а и иначе ще трябва да си седим двечките в къщи,защото мъж ми ще е на работа.

# 184
Здравейте, момичета Hug След като прерових няколкос траници, за да открия темичката, вече мога да се разпиша Laughing.ВИждам че честта да се разпиша първа за тази година е моя, и бързам да ви я честитя Hug.Пожелавам на всички много здраве, късмет, и една много успешна и щастлива година  Hug И нека прословитата планирана миналогодишна лятна среща се осъществи преди да настъпи тазгодишното лято Grinning ( наистина станахме прословути Joy)
Дано някой влезе скоро в темичката и прочете поканата ми  за квартална срещичка Wink.Само нека се  пооправи времето.Надявам се да сме по-активни поне виртуално.Поздрави от нас  bouquet

# 185
  • На края на вселената!
За много години! Живи, здрави и щастливи!
Тук сме си, ама е адски студ и почти не мърдам от вкъщи!

# 186
Хей,колко бързо се разписа Grinning.Радвам се  Hug.И ние си седим вкъщи когато може, акогато не може- вскеи по задачите Crazy.Дано поомекне времето скоро, та да излезем на поне кратка разходка на въздух, че ми писна само   да я возя като багаж в колата... Rolling Eyes

# 187
Здравейте, мили мами и дечица!  Hug  Да ви е честита Новата 2008г, да ви донесе много положителни емоции, здраве и финансови постъпления  Mr. Green

На нашето семейство ни предстои една доста натоварена година и направо не ми се искаше да започва. От друга страна, да погледнем оптимистично, хубаво е, че има планове, които да целим да изпълним  Crazy  Дано късметът и здравето са с нас, за да смогнем с всичко  Praynig
Утре ще оперират палеца на каката и ще сме в болница 3 дни, в понеделник започвам лекции /уча задочно в МЕИ/ и ми предстоят общо 3 семестъра за цялата календарна година. Сменям работата, мъжо също ще я сменя... Въобщеее, септември ще си имаме първокласничка, а лятото преди това ще се чудим кой да гледа децата. Може и да са във Видин при свекър ми и свекърва ми, но и те работят, та ще видим какво ще се случи. Може свекър ми да напусне работа заради децата  Rolling Eyes и ми е кофти заради това. Най-вече ми е притеснено, че ще бъдем разделени с децата, аз трудно издържам повече от седмица без тях, на втората почвам да рева порядъчно  Mr. Green  и ми се свива сърцето.
Иска ми се да се стегна и да поема дълбоко въздух, да се взема в ръце и да не се предам докрая на годината  Praynig

Какво си пожелахте вие да ви се случи през новата година?  Hug  Има ли някой натоварен като мен, че да не си мисля, че съм само аз  Mr. Green

Днес е хубаво навън, направете някоя разходчица! Ние следобед ще излезем като се наспят децата  Flutter

# 188
  • На края на вселената!
Рибката, кураж! Дано мине бързо операцията и да се оправя бързо каката! Не го мисли от сега - нещата ще се наредят. Само бъди силна, дори и да си далеч от децата  Hug

# 189
Ооо, Томасе, благодаря ти за подкрепата!  Hug
Тъкмо ти гледах дечицата колко са пораснали и Малчо как се е променила  Flutter  Пу пу, да са ти живи и здрави! Нека да споделят тревогите си и да ви радват с постиженията си!!!   bouquet

Може би трябва да се извиня на всички ви, че не оформям като хората нашата темичка  Blush  Че и за Новогодишните празници не пуснах някоя готина картинка...  Rolling Eyes  Ще ме прощавате!   bouquet 

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 13:59 от ribkata

# 190
  • София/Овча купел 2
Честита Нова Година и от мен.По-спорна и успешна да е от изминалата.

ribkata,наистина много натоварена година.Кураж и търпение,тя бързо ще се изтърколи и ще дойде следващата Hug.

# 191
Честита 2008, момичета! Щастлива да е и успешна, много по-добра!
Много здраве и късмет за всички и най-вече на рибката - кураж! Очертава й се много вълнуваща година. Но всичко да е на хубаво.
И на себе си пожелажам да събера повечко кураж да си сменя и аз работата  Laughing
Надявам се тази година да успея да се срещна поне с някоя от вас  Wink

# 192
Честита ви Нова Година и от мен.Желая на всички ви много хубави мигове със семейството и само щастие и здраве.Бъдете позитивни и най-прекрасните майки.. Hug Hug Hug
Рибката желая и на вас много късмет и наистина кураж.
И ние сме си по вкъщи нещо в тоя сняг и непочистени улици не ми се мърда. ooooh!

# 193
Здравейте, милички!  Hug
Върнахме се преди няма и час от болницата. Операцията мина чудесно, детето даже мърда палеца без проблем  Grinning  Остава само превръзката за още 15 дни и тогава ще ходим да ни видят отново. Конците сами ще паднат, поне ни спестяват махането. И така... Отивам за един хууубааав освежаващ душ  Mr. Green
Минахме първото препятствие за годината - даваме натам  Laughing

Цунки на всички и внимавайте много - навън е безумен лед, едвам сме се прибрали от Ортопедията с детето. Молех се да не се връщаме по спешност с някоя счупена кост  Sick

Хубав ден и мнооооого усмивки!

# 194
БРаво, Рибке Hug Радвам се че всичко е минало гладко.Дано  това не е само първот, а последното ви препятствие за годината Hug

Общи условия

Активация на акаунт