Отговори
# 75
Здравейте,
MissCaprice, Миранди,, да това на линийката е разстоянието, което смятам да изтичам. За сега целта ми е 100 километра, като я стигна мисля да сменя на 500. Не съм сложила линийка с килограми, защото на тази по-бързо мога да си правя промени и да има някакво движение по нея. Освен това като имам някаква цел се мотивирам да спортувам Simple Smile А линийката за килограмите до меренето следващата неделя ще съм на стартова позиция. Преди да я сложа хубаво е да съм тръгнала по нея Simple Smile В общи линии използвам тактики в борбата с килограмите, които да ми улесняват битката  box box box box
А за кълновете имам някъде в къщи материали как се приготвят и как покълват и малко по-късно ще потърся и ще ви кажа. Дано ги намеря!
Вивиан, честито на малката именничка. Да ти е жива и здрава, както и цялото ви семейство заедно с нея. Да я нацелуваш хубаво   Kiss  Kiss
Честито и на всички именници, които носят тези хубави имена  Tada  Party Time  Party Time Tada Весело прекарване на празника Simple SmileSimple Smile Simple Smile
Успешна седмица на всички и мноогоо издържливост Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 76
  • София
Далал, чакай да те хвана преди да си изчезнала Heart Eyesче вчера те питах, ама не си го видяла...та
колко кг си в момента, защото с теб сме една височина и целта ни е еднаква?

# 77
Благодаря ти Мами73  bouquet Hug
ГОЛЯМ СИ СЛАДУР СТРАХ МЕ БЕШЕ ДА НЕ ТЕ ПРИТЕСНЯ НЕЩО smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Няма такова нещо HugДобре че си ти другите момичета щяха да мислят че слабея от мляко. Joy

# 78
Далал, чакай да те хвана преди да си изчезнала Heart Eyesче вчера те питах, ама не си го видяла...та
колко кг си в момента, защото с теб сме една височина и целта ни е еднаква?

56 аз съм дала информация за табличката Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Вивиан, аз имам да те догонвам, но съм сложила бързите маратонки, така че тичам подир теб   bouquet

# 79
  • София
Ти хубаво правиш, че спортуваш. Аз сега разбрах, че не трябва да се силя, иначе имам нужда от стягане но...по натам.
Вярно бе, ooooh!табличката ooooh! абе кво да ти кажа... hahaha

# 80
  • Велико Търново
Вивиан, да ти е живо и здраво детенцето с най-хубавото име на света   bouquet (и аз съм Елена  Embarassed)
Не знам довечера как ще успея да не наруша диетата. Ами да ви почерпя и вас  Hug
  party023  food002 beer Wine Glass       newsm24

# 81
Добър ден красавици  wavey wavey wavey

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
 МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Аз днес си спретнах една хубава "тренировка" - асансьора не работи отново и ходихме с Дени до Детската кухня с кенгуруто, че после и сметките плащахме, абе не си чувствам краката, кръста и гърба ooooh!, но това ми е безплатен фитнес  Laughing

Щях да пиша много работи, но половината ги забравих Embarassed май трябва да започна да си записвам вече  smile3523

И тук времето е много гадно, а още по-зле е че го дават цялата седмица такова Wear Umbrella

Хайде милички до после wavey, аз пак ще досаждам днес, понеже не можем да ходим на разходка Wink

# 82
  • Бг-мама
Честит имен ден на всички празнуващи !!!!  bouquet
Ние сме още в ремонт и у нас е страшно  ooooh!

# 83
  • София
evp честит имен ден и на теб  bouquet  bouquet  bouquet Много радост и щастие!!!

Аз сега си похапвам една голама салатка домати и краставици с извара и маслини. Това мисля и да вечерям, че трябва да компенсирам след вчерашното плюскане.

# 84
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!С най-добри пожелания от мен!

# 85
  • Варна
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!С най-добри пожелания от мен!

Присъединявам се!  bouquet

# 86
Честито на именниците и от мен! Много здраве, щастие и късмет в живота!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички диетуващи - да се стопите дано, с по 5 -10 кг надолу да сте дано, пу, пу, пу!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
Честито на именниците и от мен! Много здраве, щастие и късмет в живота!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички диетуващи - да се стопите дано, с по 5 -10 кг надолу да сте дано, пу, пу, пу!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
от твоите уста на господ във ушите а ако чуе и женамо направо ще се стопим дай боже  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 88

Мерси мерси да ти се връща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

evp честит имен ден и на теб   bouquet

Вивиан да ти е жива и здрава твоята Еленка  Heart Eyes

Днеска и моя мЪжо празнува, само дето си празнувахме по тел.  Heart Eyes  Joy hahaha Joy

Записах промените до сега, други има ли да дават данни  newsm78

Белинея чакам те с новите данни, защото миналата седмица ти записах само 81 кг., но имаше промяна в мерките ти  Thinking

Ася и аз искам 68 кг. ама нейсеееее  #Cussing out

Сметана успех на изпита мила  Heart Eyes

Аз само ходя с тефтера и калкулатора и смятам ли смятам, какви кила съм свалила, какви мерки съм свалила, Боже установих, че съм имала ханш 124 см. сега е 107 см. ужасТТТ  Party Party Party от талията - 13 см. от бюста - 8 см. някъде  Whistling Е*ати кЮфтака дето съм била, а сега съм със същото усещане, че друг слон като мене няма  Joy hahaha Joy Още ми е насаден дебелия образ в огледалото и мисълта, че съм си 100 кг.  Whistling не мога да повярвам към днешна дата какви см. и какви кила съм свалила  Flutter ако не бяхте вие просто незнам...  ooooh! ooooh! ooooh! Специални благодарности на всички ви, много ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
от твоите уста на господ във ушите а ако чуе и женамо направо ще се стопим дай боже  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Eeeeeeeee добре че сте вие в това мрачно време.Така ме радвате Joy

Общи условия

Активация на акаунт