Педиатърката каза, че прегледа с ехограф се прави през 3-я месец, а на ренген през 4-я. На 12.06. сме на консултация и тогава ще ни даде направлението за ортопед.
Педиатърката каза, че прегледа с ехограф се прави през 3-я месец, а на ренген през 4-я. На 12.06. сме на консултация и тогава ще ни даде направлението за ортопед.
Но както се шегуват лекарите помежду си, това е така наречения "много шум за нищо"
Така че недей да се шашкаш, пък и някоя от мамчетата ти беше писала, че при нея е отзвучало в пубертета (при мен все още не е, но това не ми пречи по никакъв начин
). Иначе ако още нямаш координатите на Томова, мобилния и е 0887606830. Стискам палци всичко да е наред, за да не се тормозиш излишно 
Само че и мен рентгена ме озадачи
Защо да се облъчва толкова малко бебе
Виж, ако на ехото излезе нещо обезпокоително, да , но просто така без причина 
Аз откакто се роди не съм я изключвала
, но напоследък го забелязвам, че явно му пречи и все на другата страна се завърта
Не съм забелязала да му пречи, а доста силна, понеже е за бюро, а не детска. Може би ако я завъртиш или преместиш да не му свети директно и не толкова силно няма да му прави впечатление. Може и с кърпа да я покриеш. хайде стига съм давала съвети

и не го видя. Но обясняваше, че това с прегледа на ехо е вятър работа, защото не знам какво си и само на рентген може да се изясни какво е положението.
Преди седмица ме уведомиха, че гинито объркало някакъв код в първия болничен и от София го върнали /чак сега/ и незнам какво си....

Нека Ви расте здрава и все така сладичка малката бебешорка.
Ние решихме, че е по-добре да смуче биберон, отколкото да се научи да си смуче пръстчето. Братовчедка ми така си смучеше пръста до 20-годишна. А тук всички американчета го правят, поне май до първи клас. А първокласник с биберон няма, нали? Значи по-лесно се отказва биберона
Ние нашия го забавляваме винаги, когато не се занимава сам. Което е доста често, май.
Рецитирам му детски стихотворения, пеем му песнички, приказки му разказвам, тренираме го да се изправя, говорим му и той си умира от кеф. Започва едно смеене, едно гукане, едно пищене, чак забравя да си гълта слюнките и започва да се дави 
Като го сложа да яде, започва да суче интензивно за около 2-3 мин и после започва едно реване, бутане, плюене на мляко, дърпане. Абе, кошмар. Та го дундуркам 5-10 мин и пак опити да ядем - суче 1 мин и пак същите номера и не иска да яде. Та го разхождам из стаите, та сменям позите, накрая го прилъгвах да си хапне малко, като го кърмя легнала. Дано обаче вече е приключил с тези номера, че майка му луда стана
Днес сутрина яде добре, ще видим после. 
и съм в чуденка какво да правя. Някой ден като съм по свободна ще кача снимки за да ни видите и нас.
Препоръчани теми