а така де от кога подканям мамите на ергени
. По едно време за кратък период уж бяхме поуспокоили положението обаче от 2-3 дни пак сме на същото дередже, даже имам притеснения, че от няколко дни отслабва дори
Детенце е само на кърма, предписаха ни Зантак и Мотилиум, но не съм убедена, че дават резултат. Повдигнахме му и матрачето, както ни препоръчаха, опитвам се да го оригвам, докато се храни, обаче той пак повръща. Питането ми е преживяла ли е някоя от вас нещо подобно и как помогнахте на дечицата си?

А пък вас, майчета, ви чувствам толкова близки
и като заговорих за близост да попитам: какво стана с идеята за среща ? Ще ми е приятно и на живо да ги видя сладурите, когато спре да вали
Има ли други с признаци на зъби??? 
А сокчетата /по 2 ч.л. дневно/ не виждам как допринасят за напълняване или отслебване на бебето. По скоро имам наблюдения върху слоноподобно бебе, което на 3м. яде само по 100 мл фризолак дневно, но за сметка на това пие по половин литър сладък чай на Хип и вода,наблъскана със захар...уж да не прекалявали с "калоричното" АМ.
Благодаря, ама те всички дечица са ни много сладички. А иначе Кристиана е съгласна да пристане на Ивчо, стига на почивката в Сандански да не си хареса друг ерген
. Казаха, че е рефлукс и с времето ще отмине. 2-я месец беше наддала 650 гр., лекарката каза, че е добре, така че 350 гр. за 17 дни не мисля, че са малко. Препоръчани теми