Радвам се
дано лошите неща са минали
дано лошите неща са минали
дейна чудесна новина 

) и то от 7 стигна изведнъж до 5 пъти на денонощие! А на всичкото отгоре ядене повече от 10 мин си е цял празник, дори по-често хапва за около 5 мин. и айде стига толкова.
, с тях съм по-редовна, а масажа съм го планирала вечер преди баня, но май честичко пропускам, защото Киара се е разкиселила вече и трябва да подготвям за баня експресно
Та аз затова правя масажа преди баня. 
Направо си е ден за празник! 
!
. Тук не е спирало да вали и пропускаме разходката вече 5-ти ден
После ще излезем на терасата, че съвсем се вкиснахме вътре.
/

Не ми се сърдете всички, които съм пропуснала досега и за в бъдеще !
Вече намерих координати на такъв в Пловдив. 

Гимнастика- всеки ден, когато видя,че се е кротнал малко. От типа раз-два, сгъваме и разгъваме крака и ръце и тва е. Деси ги е описала много добре.
По-скоро ме притеснява непрекъснатото седене в столчето за кола
ей уич сбъркала си си професията да знайш то не че за адвокат не се изисква да си духовит де
.Незнам дали си мернала ,има някакъв конкурс,за разказ за бремененост,раждане такива работи мисля можеш да участваш,заедно с Муца ще оберете овациите сигурна съм 
Виж на мен как ми обясниха нуждата от изцеждане: бебето не изсуква еднакво количество на всяко хранене,примерно веднъж изсуче 90 мл,после 130,на следващото хранене 70 мл и т.н. Нашите млечни жлези обаче са така устроени,че след сукане произвеждат такова количество кърма,колкото е било изразходено и така,ако бебето суче по-малко,новото производство също е по-малко,защото организмът се стреми да осигури точно колкото е нужно на детето, а не повече.И така ако не изцеждаш след хранене, има риск млякото постепенно да намалее ,да не достига на бебока и той да си остане гладен. И тогава педито ти вика"Дохранвай!", вместо да ти обясни как се стимулира лактацията, и много майки си отбиват бебетата без да искат на 2-рия месец.
ей уич сбъркала си си професията да знайш то не че за адвокат не се изисква да си духовит де
.Незнам дали си мернала ,има някакъв конкурс,за разказ за бремененост,раждане такива работи мисля можеш да участваш,заедно с Муца ще оберете овациите сигурна съм
Уич, Муцунич,
благодаря ви, че сте способни да ни развеселите дори и в средата на тази мрачна дъждовна седмица без разходки
абсолютно те подкрепям. И аз вече не изцеждам и къмата се регулира.
Препоръчани теми