Спят вече в легла и колички, МАРТенските ни звездички!

• 16 876
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Исках да цитирам morgause за контролните прегледи при гинеколог,ама нали знаете как се омотвам с цитатите и затва ще се въздържа и направо ще си кажа мнението.Аз съм от тоя тип хора,дето редовно си търчат по кабинети профилактично и на изписването като каза доктора след 10 дена да ида на преглед,веднага на датата  бях там.И аз раждах секцио,та на този първи преглед,след като се видя,че всичко е ОК,ми каза,че мога вече да си правя упражнения и аз почнах веднага, а преди това(още в родилното) носех ластични стягащи гащи с цел прибиране на корема и така на 20-тия ден след раждането нямах и следа от корем.Сега ми остават около 8 кг за сваляне( 52 кг преди бременеенето, 72 кг преди раждането, 61 кг на изписването, 60 кг сега).
    Една приятелка разправя,че кърменето много помага за свалянето на кг,ама не ми е обяснила как точно става.Казва,че свалянето се случва извендъж около 6-тия мес.след раждането и продължава дотолкова,че може да отслабнеш повече,отколкото си била преди бременността.
    Я да питам майките с операция - правите ли нещо за заличаване  на белега? Моят гинеколог ми даде Контрактубекс да го мажа по 2х на ден,обаче не виждам ефект,говорих с едно момиче,тя пък се маже с някакво лекарство за 60 лв и също не може да махне белега.

# 151
  • София
Не мога да не споделя, че на този светъл празник Емма каза за първи път ГУ!
Това е най-хубавия език, който съм чувала   Hug

Браво!Това е най-хубавото! Hug
Аз също не съм ходила на контролен преглед и не знам. Embarassed
И ние днес бяхме на събор на Герман,а после бяхме малко при свекър ми на гости в Горубляне.Беше много приятно,най-сетне хубаво време след тия дъждове.Малката спа през цялото време,и на нея й беше писнало да е по цял ден вътре.
Това е за сега.

Честит Празник!!!

# 152
Не мога да не споделя, че на този светъл празник Емма каза за първи път ГУ!
Това е най-хубавия език, който съм чувала   Hug

Hands Clap  браво, браво

# 153
А, и ти ли не спиш? Браво,браво на Емма!!!Мойто лапе пък "гука" от 1 месец,ама казва "пррррррррррр" и "квииииии" и всички й се смеят и чудят.Като казва "прррррррр", р-то и излиза много звучно,а интонацията е все едно ти се кара.

# 154
за прегледа - около 40-тия ден си бях записала час, но в крайна сметка не можах да отида, защото се оказа, че няма кой да гледа Калина и така си остана недовършено това начинание  Embarassed

А пък днес и Калина е особено разговорлива, както ви казах от ранната утрин - сякаш разбра, че е празника на буквите. И все повече сладки усмивки раздава  Hands Clap  с татко й направо се разтапяме от кеф  Joy

желая ви спокойна нощ

# 155
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Къде сте забегнали всички в това противно време? Ние пак пазим къщата, но поне вчера малко наваксахме с разходките Simple Smile Следобед сме на рожден ден на една малка госпожица и баткото само ми пили нервите с въпроса: "Кога ще ходим на р.д.?"  Crazy
morgause, честото ви първо гукане  Hug Наистина няма по-сладък език от бебешкия. И нашия мъник като се разговори и като се засмее и направо забравяш и проблеми и всичко  Heart Eyes

# 156
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро и от мен. Вчера за първи път вдигнахме температура, но нещата са под контрол.

Иначе и аз посетих вече доктора за контролен преглед, всичко е наред, шевовете са добре, но вътрешните са много чувствителни.
А сега се чудя дали да изкарам Гого на разходка?

# 157
Исках да ви питам колко са дълги децата ви на 2 месеца?

# 158
Моята Ива е 62 см ( 2 мес и 20 дена)

# 159
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
На 2 месеца Гого беше 57 см, при положение , че се роди 50  см.

# 160
А Калина 55 см - роди се 48 см

# 161
Митко на два месеца и една седмица е 60 см., а се роди 50.
Момичета, вашите бебоци,кога започнаха да си обръщат главата по посока на звук?
Искам да ви питам още нещо,което на много мами, които не мигват по цяла нощ може да прозвучи много глупаво.Преди седмица ми попадна една статия за бебешкия сън.На кратко казано там пише,че всяко дете си е индивидуално, но имаше едно изречение, че здравите деца плачели и се будели през нощта.Това значи ли, че моето като спи цяла нощ това трябва да ме тревожи?Има ли и други бебоци, които си спинкат спокойно от 22 - до 6 сутринта?Говорих и с нашата докторица, но тя ми каза да не се тревожа.Можело по-късно да си смени режима и да реши,че нощем му се играе.Не че се оплаквам, но нали знаете ние майките колко щуротии можем да измислим за нула време Embarassed

# 162
  • Пловдив
Бяхме за малко на разходка Simple Smile
Пресиян на 2 мес и няколко дена беше 57 см, роди се 53 см.
Започна да се обръща по посоката на звука може би още първия месец, но към края. От доста време вече си спи и по цяла нощ, но това изобщо не ме тревожи. Напротив - може само да ме радва  Grinning Не се психясвай с такива работи. Големият ми син от първия ден вкъщи спеше от 21.30-22 до 6 сутринта, при това аз го будех. Да чукам на дърво си имам едно живо и здраво момченце, което на всичкото отгоре е на път да ме подлуди  Crazy

# 163
  • София
Мерките и теглилките ги имам в подписа ми.
За обръщането по посока  на звука кактои вглеждането около 20-25тия ден

Вчета "бяхме" на бракуване. В кавички е, 'щото стояхме около 2 часа и то в 3/4 от времето в предверието на ресторанта, добре че беше уютно там, баткото не пожела да влезе вътре

Тук напече надявам се да е ОК времето като се събудят децата и да успеем да излезем

# 164
Митко на два месеца и една седмица е 60 см., а се роди 50.
Момичета, вашите бебоци,кога започнаха да си обръщат главата по посока на звук?
Искам да ви питам още нещо,което на много мами, които не мигват по цяла нощ може да прозвучи много глупаво.Преди седмица ми попадна една статия за бебешкия сън.На кратко казано там пише,че всяко дете си е индивидуално, но имаше едно изречение, че здравите деца плачели и се будели през нощта.Това значи ли, че моето като спи цяла нощ това трябва да ме тревожи?Има ли и други бебоци, които си спинкат спокойно от 22 - до 6 сутринта?Говорих и с нашата докторица, но тя ми каза да не се тревожа.Можело по-късно да си смени режима и да реши,че нощем му се играе.Не че се оплаквам, но нали знаете ние майките колко щуротии можем да измислим за нула време Embarassed

Това са пълни глупости за съня вечер. Не се тревожи безпричинно, току-що се върнах от педиатърката и тя ме пита дали спи вечер и като казах, че спи, каза, че е чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт