Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 973
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добра нощ,

виждам, че пак започвам да пиша, когато другите вече нанкат  Joy
Ммиленке, бравос мила, яки покупки. Но следващия път да драснеш някой ред, като идваш насам Naughty

На Кайли и Бубчето, успех на изпитите, мачкайте ги, че да свършват.
Дани, душко, и ние имаме бъги Хаук, аз съм доста доволна, макар че комбинираната ни количка е направо страхотна, тя е немска, и се бута с кутре, ама вече не става за малкия... Беше ми и на мен трудно да свикна в началото с Томахоука Joy И затова намерих елегантно решение, като си купихме още една, джогер на три гуми, страшна е, направо летя с нея по улиците  Sunglasses
Елвингче, вундшутца е бял, аз имах пред вид този от невен, който е малко по-различен, пак е вундшутц, но жълтеникав и по-рядък, него по не го харесвам.
Днес бяхме в Зоо-то, полудях от кеф, малкият също вече забелязва някои животинки, например козички, зайци, пингвини, тюлени, кончета... Много беше хубаво, пък и на 30 градуса не можеш да предприемеш много неща с малко дете. Имаше панди и коали, и огромно костенурки....

Ще кача някоя снимка, обещавам.
Лека и спокойна нощ от мен!!!

# 196
  • у дома
дубрутро  Hug аз съм най-ранобудна, това не е за вярване  Joy не, че не ставам всеки ден по това време, ама сега за малко пред компа, попарата се запарва и аз използвам Wink

blueeye®, злато, както го бях направила май не се разбра че поздрава ми беше музикален  Whistling. Натискаше се в/у човечето  Mr. Green

почти бях сигурна, ама исках да се уверя  Mr. Green

там е работата, че забравих ко още исках да пиша  Crazy  по-късно пак ще се включвам явно  Laughing

# 197
Привет, мацки! Hug

mmilena, много са готини покупките, ама аз чаках да пуснеш малко компромати от нощния ви живот във Виена! Mr. Green Браво на таткото ви, че така добре се е справил с малката шушулка. bowuu

dani777k, сефтосахте ли вече новото МПС? Grinning
А аз пък оставям нашия тате от 17 юни за около 2 седмици самотен и отивам с нашите на вилата ни до Смолян. Simple Smile

Ама какво се смея, като ние цокаме кърпички за да заспим - не ме питай какво става като забравя да взема кърпичка да цока....веднъж се случи аууууу няма сън без тях това дете  ooooh!

val_stef, а Гого като си цока кърмица и пак не заспива нявън....добре поне, че немога да ги забравя, че колкото съм отнесена... hahaha

adrianska , аз не съм много напред със захранването  Wink, но съм му правила овесени ядки със зеленчуци - сварявам всичко заедно и пасирам. Grinning А може и само да ги изкиснеш няколко часа в топла вода и да му ги дадеш със сирене или плодово пюре.

Ние вчера бяхме на гости в Нови Искър като разходих ГОго може би за 30-40 мин с количката, но в най-голямата жега. Като се върнахме вдигна около 39 Т, свалихме я с Панадол, после пак през нощта и сутринта пак имаше. Първо си мислех, че може да е от зъбчето, което още го няма, но вече се чудя дали не е слънчасал, защото веднага след като го прибрахме видяха няколо пъпки по едната му бузка, а и на врата има малък обрив от претопляне. newsm78
На всичкото отгоре, вчера си шибнах крака в стола му и сега единият пръст ми е син и едвам стъпвам...просто незнам довечера как ще изкарам на концерта Confused. (а и въобще как ще стигнем до стадиона Thinking)   

# 198

Здравейте,
влизам на бързо да почерпя , защото в 8 без 20 моята кумица роди момченце Simple Smile

# 199
  • софия
Искам и аз на концерта на Д.Майкъъъъъл  newsm45 newsm45 newsm45!

# 200
  • софия
Обърквация,да им е живо и здраво детенце  Grinning!

# 201
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това.  Cry
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му   Praynig! Никой не е застрахован.

# 202
Betty., присъединявам се и аз към апела ти Peace
Аз го направих още сутринта  като гледах Нова ТВ

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 17:54 от val_stef

# 203
  • София
Добро утро!

Обърквация да им е живо и здраво момченцето!  bouquet

Блу не си най-ранобудна - ние сме станали още в 6.30, ама нямахме нет hahaha

Валка кво съм ти направила ма душо newsm78, та искаш още отсега да ме затриеш психически и физически, като ми пожелаваш второ? Joy Аз с това диване не мога да се оправя и съм дълбоко замразила за неизвестното бъдеще дори идеята за второ.

Да се похваля - току що успях да се преборя с управителката на детската кухня и от 1 юни ще взимам храна на Калоян. Имаше над 300 молби #Crazy

Хайде усмихнат ден!

# 204
  • Sofia
Betty., призовавам се и аз към апела ти Peace
Аз го направих още сутринта  като гледах Нова ТВ
newsm10
И аз пуснах няколко, докато ги гледах по Нова. Беше много тъжно и се разплаках.
Нека да помогнем и спасим едно дете!

# 205
Мами, добре, че писахте за Светльо, защото аз незнаех за акцията. Дано да се събере сумата! Praynig Praynig Praynig

# 206
  • гр.София
 Привет!
 Betty, Peace!

Нана,как точно се пребори Mr. Green?Представих си ръкопашен бой!

И аз искам на концерт,ама няма! За компенсация сме на абитуриентски бал и ще се моля да не вали тази вечер,пък нека и Джордж Майкъл да намаже от молитвите ми Simple Smile

Обърквация,да им е живо и здраво детенцето!

Марго,ЧРД на Ники,на патерица! Хем да е палав,хем да ви слуша,и да изживее една прекрасна ваканция!

Val_stef, много ти беше подходящ и новия аватар,ама щом Таткото е рекъл-ще го слушаш Grinning

Честити нови придобивки на Марио,Найа и Мартина!

Вчера прекарахме доста часове в Борисовата градина,докато не ни подгони дъждът.Отдавна не бях виждала такава навалица.Освен това,има категория хора,дето обичат да разглеждат другите,вървят ти насреща,бутат колички с деца,ама втренчено разглеждат твоето-сигурно изчисляват за колко лева е облечено,или дали прилича на баща си Simple Smile,а не на съседа...И аз съм много любопитна,но не зяпам така хората. Абе,предпочитам по-спокойни места!
  Чао,засега Hug

# 207
  • София
Писах, писах и накрая не стана изпращането Close
Поздрави на кумицата на Обърквация за увеличавенето на населението! Да е здраво и щастливо бебчето! Hug
Нана, защо не искат да ви запишат? newsm78 На нас ни предложиха вече, но отлагам, че сме назад със захранването. Между другото - днес връчих една бисквитка на Хип на Ивчо и се забавлявах с физиономиите му като усети някакъв вкус, за разлика от пластмасата или гумата на играчките. Та - захранен е с глутен вече  bowuu
За Светльо знам от Клюкарника и много се надявам да успеят да съберат пари родителите му!  Praynig
За начина ни на приспиване - смейте се вие, ама без коса останах. Тя и без това не е много Добре поне, че не е само към мен, а се грижи и за косите на сестра ми, майка ми, свеки и дори за веждите на баща ми  Joy Дали да му купя една кукла с дълга и гъста коса - да си пощи колкото иска.  newsm78 Mr. Green

# 208
  • софия

За начина ни на приспиване - смейте се вие, ама без коса останах. Тя и без това не е много Добре поне, че не е само към мен, а се грижи и за косите на сестра ми, майка ми, свеки и дори за веждите на баща ми  Joy Дали да му купя една кукла с дълга и гъста коса - да си пощи колкото иска.  newsm78 Mr. Green

Елфче,и при нас е така  Confused!Само,че Найа ме хваща на едни такива тънички снопчета около слепоочието,където най-боли и дърпа зверски  Twisted Evil!

# 209
  • София

Елфче,и при нас е така  Confused!Само,че Найа ме хваща на едни такива тънички снопчета около слепоочието,където най-боли и дърпа зверски  Twisted Evil!
позната история
и после с интерес оглежда откъснатите косъмчета Crazy

Общи условия

Активация на акаунт