Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 984
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Блу тук няма да се разберем.

You`ll never walk alone!!!! LIVERPOOL
Блу,и аз установявам,че с теб сме с различни футболно пристрастия.Аз съм от ЦСКА и в червата,ама съм и сантиментално свързана с клуба,а и определено бях за Ливърпул и снощи, и преди 2 години Crossing ArmsАма айде сега няма да си разваляме отношенията заради единия футбол,нали Joy  bouquet Hug
И аз снощи гледах мач,пих мартини,рай...До 22.30,когато Ина реши да реве и така до края на мача CrazyМного я тормозят горните зъбки Sad
Иначе нашите днес заминаха за Гърция,сестра ми е в Монтана и някой ще си каже,че оставаме сами-но не Twisted EvilСвекърите идват днес,а малко след тях на обед ще дойдат и брата на мъжа ми с жена му WhistlingАма важното е купон да става,само дето заради времето,моя зъболекар и изпита ми след 3 дена Ина не е излизала на разходка от цифра време и скоро ще изоре ламината и теракотата ooooh!И аз като Нана отивам да я храня,че ще си прегризе решетката hahaha

# 121

Олееее Оле Оле Олееее! Ударих и печалба от Еврофутбола, защото заложих на Милан! Отборът на всички времена! Още съм в еуфория!

# 122

Честит празник на всички!
Специални поздрави на всички занимаващи се с благородната професия учител!

# 123
  • Sofia
Честит рожден ден на патерица на Велмар и Адрианска!
Дриймсче, тази докторка е отвратително нагла. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Снощи като разказах на Митко, след една минута мълчание каза "Ебаси мизерницата, за 10 лева ли е"
Пепрче, добре ли си? Много са ти мили постингите и в мен се заражда едно съмнение, че или друг ти влиза от акаунта или пък толко те е уморила Лора, че си дръпваш по една марихуанка, за да ти е все едно Mr. Green
Димана от една седмица се е научила да си издава долното чене напред и аз постоянно и се карам и й местя устата, щото не искам като порастне да прилича на Блекота.
С тази фонетика пиша по 5 часа 1 изречение

# 124
  • гр.София
Честит празник на мамите учители,преводачи,журналисти, научни работници,студентки, на батковците и каките-ученици!!!

Моите футболни пристрастия  се простират само върху "Левски" и националния отбор.

Последната ми мания е да гледам по нощите fox-crime, когато всички спят и си работя в кухнята.Всички сериали са дублирани и не си напрягам слуха и мозъка .Та там има един Хорейшио Simple Smile -на младини и в друг крими-сериал.

Някоя от вас да знае молитва за слънце Praynig?  Много зле ми действа това мрачно време. София обаче всеки ден я извеждаме навън-тя се побърква,ако не излезе. А когато си види обувките и якенцето, започва въодушевено да ръкомаха от радост,че излиза.
                                         Hug Hug

# 125
  • Sofia

Някоя от вас да знае молитва за слънце Praynig?  Много зле ми действа това мрачно време. София обаче всеки ден я извеждаме навън-тя се побърква,ако не излезе. А когато си види обувките и якенцето, започва въодушевено да ръкомаха от радост,че излиза.
                                         Hug Hug

Попитай Станишев, тои нали знае за дьжд, може да знае иза слънце.
Днес ще изведа Димана в МОЛ-а щото вече ще изкукурига. Тя нали беще хремава и не смеех да я пускам на дъжда.

# 126
Здравейте и от нас!
Честит празник на всички ни и специално на всички свързани по един или друг начин с този  хубав празник!
Ех, наистина вече много ни липсва   Nature Sunny
Сега спокойно могат да се правят срещи по моловете  Mr. Green. Добре, че ги има, че те са спасението на татето  Joy
Желая ви от сърце хубав, макар и неслънчев празник!  Hug

# 127
  • София
Ето, вашите молитви бяха чути! Wink Приятни разходки и дано слънцето се задържи повече! Hug

# 128
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

Виждам, снощи сте купонясвали и благородно ви завиждам, защото ние пък се карахме  Crossing ArmsПонеже ми беше тъпо и  финалът ми се стори тъп.  Даже преспахме скарани, което не ни се е случвало сигурно от три години. Аз продължавам да се лютЪ, а той е на работа. Мисля довечера да  довършим започнатото.  fight Накрая от проклетия ще тръгна на вечерен фитнес и ще го оставя той да квака и да кърми.
На това отгоре след 1 г. и 7 м. ми дойде. Може и да съм хормонално отровена Thinking

# 129
Здравйте мами!
Отдавна не съм писала или чела.Нашия тати замина за чужбина да изкарва парички.Решихме и преценихме,че друг вариянт няма.Та гледахме да сме повечко заедно.
Имам един конкретен въпрос.Моята бързана Йоана ,ходи като я държа за ръце,вече от 2 седмици и само за едно пръстче.Бърза..иска.Прави ми впечатление обаче се с едното краче стъпва по-навън а с другото направи или леко навътре.Все едно едното води и прави кра4ки а другото го следва.Според вас това нормално ли е имайки впредвид възрастта и дали ще се оправи като вече сама започне да ходи.Имам ли повод за притеснение или още е рано за изводи.С нетърпение чакам отговори,че нещо почнах да се тревожа!

# 130
Здравейте и от мен!
Нашият татко изведе малкия навън, за да използваме всяка слънчева минута, а аз си стоя вкъщи и си почивам. Уж готвя, но сложих един гювеч в гърнето и той сам се готви. Каката спи и мисля след малко да легна до нея.
cveta80, не се притеснявай, Сашко ходи абсолютно по същия начин. Единият крак навън, другият навътре. Разбира се не непрекъснато, отвреме-навреме така ги слага. Ти нали си й обула ортопедични обувки? Просто в момента тя все още не ходи, а размахва краката. Когато й заздравеят крачетата и започне да стъпва по-здраво ще си ги оправи. Но ти все пак я наблюдавай   Simple Smile
Леле как загърмя  newsm78

# 131
  • София
  И на мен Ваня ми ходеше доста изразено по този начин, но забелязвам че вече почва да си пооправя начина на ходене. Мисля че има време и ще се научат да ходят правилно.
  Заваля и се наложи да се приберем  Sad

# 132
Привет мамита,

Честит ни празник на светите братя Кирил и Методий! Честито на всички именници, аз познавах навремето като дете двама еднояйчни близнаци, които се казваха така Joy Честито на всички даскали и работещи в сферата на образованието! Да не забравяме, че ОБРАЗОВАНИЕТО е все още един от основните компоненти, които биха спомогнали да се намали драстично БЕДНОСТТА по света!!! Дай Боже, нашите деца, родени и още неродени, да са много начетени и образовани!!!

Днес имам особен повод да почерпя! Моя много близка мама роди снощи момиченце, 3600 кг, 52 см. Да й е живо и здраво!!!

Моят малчо също по този начин пристъпва и аз се бях доста позамислила по този въпрос, хубаво, че го обсъдихте  bouquet Имам и аз питанка, пъпчиците от претопляне бяха едни съвсем дребнички и червенички, на места струпани като по-голямо червено петно, с леки лъщящи връхчета, нали newsm78 Моето момче получи такива по гръбчето вчера, само там има, няма по ръце и по коремче и гърдички. То тук е 30, пък той по цял ден се влачи само с едно боди и пак му е топло...

И ние се сдобихме със сандалки, много се радвам!
Ето ги КЛИК

# 133
  • София
Ина също не стпваше правилно,това е и още една причина да не я пусна да ходи още.Сега вече стъпва почти идеално Peace
Току що свекърва ми и мъжа ми щяха да изпуснат Ина от масата,още ми трепери всичко Sick

# 134
  • софия
Имам си количка трала-ла-ла-ла   newsm44 newsm68 newsm44!

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 20:25 от dani777k

Общи условия

Активация на акаунт