Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 969
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Лелеее пак съм се изложила  Embarassed! Пъпчето ни е малко изпъкнало та педката се съмняваше за пъпна херния.
Поуспокоих се, че не съм сама във влизането на разни образи. У нас е паднала бомба - всичко е на земята и е толкова разхвърлено  ooooh!, а Токи не спира да мрънка идва при ме хваща се за краката ми и се изправя и ако не му обърна внимание почва да стиска юмруци. Ами аз като не разбирам какво точно иска?  Sick  Мале какъв ли характер ще има като порасне незнам.
Чакам с нетърпение да се прибере мъжа ми да го забавлява малко, че аз вече съм изчерпана и изнервена.

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВЕЛМАР И НА АДРИАНСКА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

velmar, ааа, не така! Naughty Дано да се оправиш до довечера, че да си вдигне и настроението ти. Hug

Dreams, ама тези дни на какви попадате... #Cussing out (и аз бях прочела чувалче hahaha) Съжалявам, че се е отложила манипулацията, по-добре беше сега да я направят и да се приключи. Confused

А Гого веднъж звъннал на майка ми от тел и тя след като чула, че си приказвам с татито ни и очевидно не я включвам в разговора, ми звънна на мобилния. Grinning

Иначе сега я мъчи зъбче и три вечери вече няма сън, събужда се през половин час с рев.Вече съм като сомнамбул, ставам давам биба, мажа венец...#CrazyДано да избива вече че...,

При нас това е нормалната нощма обстановка от около 1 месец...явно много твърдоглаво моето дете! Mr. Green

# 107
  • варненка от София

Честит рожден ден на Велмар и на Адрианска, желая им много здраве,

късмет и любов, да обичат и да бъдат обичани,

да са щастливи и засмени, само хубави неща от мен!

Ние днес се разхождахме цял ден, бяхме на пазар с шушето и татито. Резултатът сега е едно вилнеещо бебе и един изморен татко, проснат на кревата. Искаш ли да накажеш мъжа, заведи го на пазар  Mr. Green Голяма жега беше днес, шушето и то беше цялото сварено и попотено, та като се прибрахме си взехме двенките душ, много е вълнуващо.

Нека и аз да се похваля по темата със зъбите, АМИ ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ ТАКИВА  Confused

Сега отивам да гледам новини и ви желая приятна вечер на всички и весели празници.

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 19:19 от marulka_s

# 108
Поздрав пак.Качих няколко снимки на Снежина с помощта на Елвингчето в 9 месечните.Сестра ми дойде да си види племенничката и голяма лудница с кисел привкус е тук.
Лека вечер от нас Hug!

# 109
Честит рожден ден на ВЕЛМАР И НА АДРИАНСКА.Бъдете много щастливи и обичани майки и съпруги 

# 110
Здравейте! Party
    Честит Рожден Ден Велмар и Адрианска!
Да сте много щастливи и обичани жени и майки!
        Kaili smile3501
  AndyB,Дано с  мамчето ти всичко е наред Peace
 Ей,тези деца големи телефонисти Laughing
 А със зъбите и ние сме много назад Sad даже не се и вижда скоро зъб Mr. GreenНо на мен ми е поникнал на година,така,че има време Mr. Green
    Имам и едно въпросчевсички столчета за кола ли се закрепват за колана newsm78 На баща ми колата няма задни колани а лятото живот и здраве смятаме да пътуваме,но поне където питах всички са така Close
                   Лека вечер ,и по малко ставане нощем Laughing

# 111
Още един път благодаря за топлите пожелания.
Ние тази вечер ходихме двамата с мъжа ми на пицария  1dating и така се наядохме, че сега не можеме да си кажеме имената. Така се смяхме, защото пихме, мезихме и като дойде време да си изядеме пиците се оказа, че няма място за тях  Laughing. И срам, не срам, си ги взехме за вкъщи. Беше много готино, от близо две години насам не сме ходили някъде само двамата за повече от три часа. Децата ги оставихме на родата и за моя радост са слушкали.
Желая на всички спокойна нощ.

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 15:44 от adrianska

# 112
Ето ме пак  Mr. Green
Абе мойто детенце днес е много послушно пу-пу  Laughing,хем съм сама,а успях и гардероба да си наредя  Party,а тя си седи в кошарата и си приказва с играчките Laughing
Ели да всички столчета се закопчават с колана на колата  Laughing
Сега аз да попитам има ли още бебета,които немогат да стоят седнали сами или ние сме единствените  newsm78
Отивам да си приспя детенцето и ако не ме домързи пак ще ви досаждам  hahaha hahaha

# 113
  • у дома
оле, оле, оле, олее
оле, олее  football Mr. Green ние гледаме финала на шампионска лига  Mr. Green

Имам и едно въпросче всички столчета за кола ли се закрепват за колана newsm78 На баща ми колата няма задни колани а лятото живот и здраве смятаме да пътуваме,но поне където питах всички са така Close

да, всички! нашата кола също няма задни колани, но дядото и татито монтираха един  Grinning не е сложно и става сравнително бързо  Peace  по принцип всяка кола нямаща задни колани би трябвало да има дупки за допълнително поставяне на коланите  Wink
и ние да се похвалим - НЯМАМЕ ЗЪБИ   Confused а така са се надули венците и белеят, не е истина  Twisted Evil
Dreams-че, ама и вие на какви дофтори попадате  #2gunfire
ех, че мобилни деца  Joy

# 114
  • варненка от София
и ние да се похвалим - НЯМАМЕ ЗЪБИ   Confused а така са се надули венците и белеят, не е истина  Twisted Evil

Хубаво е да не сме сами в бедата. И нашите са като на Биляна платното дето го бели, но зъби няма и няма. Напомпани са като гъби също така, но...... Н Я М А  З Ъ Б!

Ние пък сме залепнали за любимия сериал - д-р Хаус, този ми е любимец  Mr. Green Heart Eyes

miss_74  без да те плаша, но смятам, че трябва да обърнеш внимание на доктора ви и той да си каже компетентното мнение по въпроса. Дано всичко да е наред  Hug

# 115
  • В ЛЮтеницата
Честит рожден ден на velmar и adrianska!

Много здраве, щастие и 1dating!!

# 116
Пак съм аз Laughing
  татито ни е нощна и аз използвам момента да седна на компа докато зверчето спи Wink
 Благодаря ви за бързите отговори Hug Блу и аз мислех за допълнително поставяне Wink и ще стегна бригадата Laughing
 И на мен Хаус ми е любимец,след като Хорейшио го няма Mr. Green
  За сядането може да стои седнал,но той не ще Grinning сякаш тръни има в дупето Mr. GreenВсе иска да става да пълзи или се катери отгоре ми #Crazyоткачам.Само да тръгна към вратата и рев Cry не мога да се отлепя от това дете CrazyВечно сме вкъщи на ръце и се глези ,но не иска и да стои в друг само при мен Sick
       Хайде,отивам да се гушкам с детенце,че вече така ми се спи smile3507

# 117
  • у дома
МИЛАН МИЛАН МИЛАН Mr. Green

# 118
Виджам, че тук има и футболни фенове Joy
Рожденичките са се напразнували, децата са се налудували, а пък мамитата - мързелували.

Аз също поемам към спалнята, ама ми е едно такова неестествено усещане, от много време малкият не е спал три часа, без да се събуди Joy
Лека нощ и сладки сънища!

# 119
  • София

Блу тук няма да се разберем.

You`ll never walk alone!!!! LIVERPOOL

И аз да се похваля. Снощи гледахме мача при кръстниците на детето. И ние като Адрианска за първи път, откакто се е родил Калоян излизаме двамата. Прекарахме страхотна вечер, много се смях с кръстника, който е луд фен на Ливърпул и много драматично ги преживява нещата Mr. Green
Ние с кръстницата му ударихме по няколко водки Mr. Green Laughing и си гледахме снимки от добрите стари времена, когато бяхме в гимназията. Малееееее ма хубави сме били Joy
Ох, отивам да храня диването, че ми виси на пижамата и рискувам да я скъса hahaha

Общи условия

Активация на акаунт