, гръмотевици, светкавици, дъждове, дано да не ни залее пак реката.

Дано поне мъжа ми се освободи за почивните дни и да отидем на гости при свекърва ми малко да разнообразим обстановката.

Да не му се налага на човек да ходи по болници. Аз досега само бях чела за такива неща, но сега чесно да ви кажа ми иде да ревна от яд, че са такива безскрупулни. Е, поне ми показа как да му чистя пъпа. 
Що така?
Ама и аз как съм го написала - срам
Не й давай така тел. моля те, че ще почне да звъни и по чужбинско. 

.Преди седмица падна от леглото си
.Оставих го легнал за минута докато му направя кашата и той станал прав и тупнал
.Като влязох в стаята и видях,че го няма в креватчето ми се подкосиха краката,какво ли не ми мина през ума.После плакахме и двамата.Вече не мога да го оставя сам и за секунда,нито на проходилката,нито в креватчето...никъде.Като го пусна на земята почва да се катери където се хване - пак не става.Вие как се справяте с непослушковците си?
.От месец - месец и половина ходи на гърне и взе да свиква вече.В началото не искаше да седи...голям зор...изпъваше се и ставаше,сега свикна и си върши работата 

А така се беше изнервила, все мрънкаше за нещо.
Дано да избива вече че..., преди това си спеше по цяла нощ - от 22:00 часа до към 7:00 - 7:30 часа сутрин и ни беше екстра. 

При нас беше по-различно но пак за пари, лекаря работи с определена аптека и им продава ортопедичните гащи, праща всички наред точно в тази аптека.Добре че решихме да чуем второ мнение иначе сега нещата щяха да са много сериозни...
Бъдете много обичани и обичащи майки и жени!
Честит рожден ден на две красиви мами -Адрианска и Велмар
!!!Животът ви да е изпълнен с щастие!Всички да ви обичат безкрайно и всеотдайно!Весел празник!
И да се опряваяте бързо!
Вие държите май челното място!
А за обаждането от Найа 
на Вики,ами ще се успокои милото,нали вече е свободно да прави каквото си иска 
,ей едвам я изтърпях /миналата седмица Даяна се побърка да кашля,а тя естествено вика "абе добре си е нищо и няма"
/,оттам веднага я заведох при "готината" педиатърката при която ще сме от другия месец и след почти изпития пече АБ детето ми е вече добре 

Сутринта излизахме на кратка разходка из квартала с ДАри, следобеда пък ходихме да пазаруваме до Била и да заредя бензин.ДАри , като изклю4им 4е сутринта се захрани с едно листо от цвете
и се задави лошо, в общи линии се държи добре.Спа 2 пъти по 1 час и сега е във вихура си
.Нау4и се да се придвижва с проходилката и е ад.ДОсега пререждах цветята, и още умувам кои да прежаля
.Абе- гадна работа с две думи.Надявам се да ми" просветне", 4е то празнуване- няма да има, но поне едно пиене да изпия тази ве4ер с мъжо.
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА БЕЛЕЖИТА ПЕСЕН - .....И ВСИЧКИ ЕКСТРИ!
Как я нацели точно нея не разбрах. Поне час за консултация да си беше запазила...
Днес следобед беше цирк, защото леля ми й показваше как скачал разгонен щраус, а Ирма на бънджито я имитираше и се кискаше. Трябваше да го снимам, да ви развеселя малко...