Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 955
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕЛМАР И АДРИАНСКА! Пожелавам ви много здраве, късмет и любов и много радост с вашите слънчица!   bouquet  bouquet

Много кофти прогноза за днес Sick, гръмотевици, светкавици, дъждове, дано да не ни залее пак реката.
Много се ядосах за педито на Токи. Тези са за  #2gunfire
Моето диване не спи по цели нощи, буди се през час. Направо вече сме се побъркали. Има ли друго бебе, което всеки път да се буди със зверски рев? Crazy
Сега като се преместихме, мога да го пускам на пода да пълзи (предишното жилище беше изцяло с теракота) и той е много доволен, изправя се и по мебелите обикаля цялата стая. Laughing
Това е за сега, надявам се скоро да завършим ремонта и най-накрая да се преместим ВКЪЩИ! Вчера ходих да видя какво става, кухнята е почти готова и много хубава, аз обожавам да готвя и вече нямам търпение да я използвам. Като оправим всичко ще ви пусна снимки.
Хайде чао и лек ден на всички  Hug

# 91
  • София
Елфче,абе все забраям да напиша-направо ми напълни душата с песните дето си ги пуснала в теамата за баладите Hug
Извинявам се за отклонението Blush

# 92
  • София
Елфче,абе все забраям да напиша-направо ми напълни душата с песните дето си ги пуснала в теамата за баладите Hug
Извинявам се за отклонението Blush

Blush  Heart Eyes

# 93
ЗДравейте, момичета HugВзлизам набързо  да по4ерпя  преди ДАрия да е срутила къщата ooooh!Честит рожден ден и на Адрианска  bouquet

ПО-късно ще се вклю4а пак  bouquet

# 94
Честит рожден ден, Велмар и Адрианска!!!!!
Желая ви много здраве, щасливи мигове с вашите семейства и безброй усмивки!!!

Времето продължава да е така подтискащо и да сме си по цял ден удома Sad  Дано поне мъжа ми се освободи за почивните дни и да отидем на гости при свекърва ми малко да разнообразим обстановката.
Хубав ден на всички!

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА velmar И НА  adrianska!
[/color]

newsm51  newsm51  newsm51

Ние отложихме обрязването. Д-р Оги забравил, че утре е почивен ден и затова ни записал час и снощи ни се извини за неудобството. Най-вероятно ще изчакаме до есента, че моята отпуска свършва и ще командировам Токи при бабите.
Днес се убедих, че не само нашата педка иска пари. Ходихме до Пирогов да ни видят пъпа, ако не се оправи след като проходи ще мислим какво да правим, но засега не било необходимо да се прави нещо. На излизане от кабинета, попитахме колко дължим (защото бяхме без направление), отговорът беше - колкото прецените, но по принцип не дължите нищо.   #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out Да не му се налага на човек да ходи по болници. Аз досега само бях чела за такива неща, но сега чесно да ви кажа ми иде да ревна от яд, че са такива безскрупулни. Е, поне ми показа как да му чистя пъпа.  Rolling Eyes
elen@ завиждам ти благородно, че скоро ще се местите ВКЪЩИ!  Laughing И непременно да качиш снимки!  Peace
val_stef аз пък не ти виждам аватара!  Crossing Arms Що така?
blanc много се смях с това чувалче.  Joy Ама и аз как съм го написала - срам  Embarassed.
dani777k знаеш ли, че в понеделник вечерта ми звънна кака Найа.  Joy Не й давай така тел. моля те, че ще почне да звъни и по чужбинско.  Laughing Добре, че се усетих навреме и й затворих телефона.
Pepper драсни 20-30 реда, че ми е много скапано настроението - от времето ли ще да е, от други неща ли незнам.
Хайде до писане!  Heart Eyes

# 96
Честит рожден ден !Бъдете все така чаровни,устремени и усмихнати!Пожелавам ви много любов!
(ама много сте млади,срам нямате  Twisted Evil)

Dreams и аз така го прочетох и си казах че много точно си го казала  hahaha
А на нас също ни взеха 10 лв за първия преглед,дадоха ни същото обяснение като Нана  newsm78
elen@ браво за новата къща ще черпиш  Mr. Green Искаме снимки на кухнята!

# 97
  • Габрово
Здравейте,момичета!
Честит празник на рожденичките!Бъдете здрави,щастливи и много обичани майки и съпруги! bouquet

Да се оправя по-скоро времето,че в тоя дъжд нямаме никакво настроение.Малкия вече не се трае в къщи,иска все навън.Постоянно мрънка за нещо.Не стои и секунда мирен,дори и когато е в ръцете ми.Постоянно се върти,катери се по мен...абе дигнала съм ръце от него Simple Smile.Преди седмица падна от леглото си 1crib.Оставих го легнал за минута докато му направя кашата и той станал прав и тупнал ooooh!.Като влязох в стаята и видях,че го няма в креватчето ми се подкосиха краката,какво ли не ми мина през ума.После плакахме и двамата.Вече не мога да го оставя сам и за секунда,нито на проходилката,нито в креватчето...никъде.Като го пусна на земята почва да се катери където се хване - пак не става.Вие как се справяте с непослушковците си?
Малко ще се похваля да не кажете,че само се оплаквам Wink.От месец - месец и половина ходи на гърне и взе да свиква вече.В началото не искаше да седи...голям зор...изпъваше се и ставаше,сега свикна и си върши работата Laughing.Има си и 7 зъба - 4 отгоре,2 големи отдолу и един едва се показал. tooth

Извинете ме малко се поувлякох.Поздрави на всички! Kissing Heart

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Adrianska и Velmar!Да сте здрави,силни и много стилни! Grinning

Аз вчера от еуфория забравих да пиша нашите "мерки и теглилки", Вики е станала 8 700 и 75 см.
И да ви кажа все едно не е моето детенце, сега е спокойна, усмихната... Heart EyesА така се беше изнервила, все мрънкаше за нещо.
Иначе сега я мъчи зъбче и три вечери вече няма сън, събужда се през половин час с рев.Вече съм като сомнамбул, ставам давам биба, мажа венец...#CrazyДано да избива вече че..., преди това си спеше по цяла нощ - от 22:00 часа до към 7:00 - 7:30 часа сутрин и ни беше екстра. Peace
AndyB,дано с майка ти всичко е наред.И отново благодаря за книжката!  bouquet
Kaili,браво за изпитите!
Dreams,не знам тези лекари как заспиват вечер, става въпрос за деца все пак! #Cussing outПри нас беше по-различно но пак за пари, лекаря работи с определена аптека и им продава ортопедичните гащи, праща всички наред точно в тази аптека.Добре че решихме да чуем второ мнение иначе сега нещата щяха да са много сериозни...
Още щях да пиша ама като не помня...
Сега ще кача малко снимки.

# 99
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН velmar! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН adrianska!  ura
newsm51Бъдете много обичани и обичащи майки и жени!

# 100
 bdbaloniЧестит рожден ден на две красиви мами -Адрианска и Велмар baloni!!!Животът ви да е изпълнен с щастие!Всички да ви обичат безкрайно и всеотдайно!Весел празник!
А при нас нещата са такива/отчетът е от днес/:8.690кг. и 72см. и сме болни.Няма да виня свекитата,но в неделя вечер,след като ни я доведоха,тя кашляше.И аз веднага усетих,че детето се е разболяло.Утре пак ще я вземат,но няма да мълча и ще кажа,каквото трябва,защото много ми е гадно,като гледам детето си болно,а го пратих здраво. Нещо много бледа била ,каза педито,ще й давам повече елда.Снежина само се изправя в кошатата,не може да пълзи на земята,нито да се държи по мебели и да пристъпва.Как да кача снимки в албума на 9 месечните?Не трябва ли да се знае име и парола/моля,не ми се смейте за кухите въпроси/.

# 101
  • София
megishik , не са ти кухи въпросите! Май си пишеше някъде - името е avgustinki, а паролата 2006  Peace И да се опряваяте бързо!   Hug
Забравих да поздравя и Ember! Браво за свалянето на каишите! Party
mаvi , как 7 зъба!  ooooh! Вие държите май челното място!  Laughing
За плащането при д-ри - и на нас ни искаше педито на 1вия преглед - 10лв. Някои взимат и по 20лв, така че сме на далавера Mr. Green И причината е именно споменатата от Нана.
Дриймс, а какво му има на пъпчето на Токи?  Rolling Eyes Дано се оправи с почистването!  Praynig А за обаждането от Найа  Laughing

# 102
Здравейте мацки  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВЕЛМАР И НА АДРИАНСКА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ МАЙКИ И ЖЕНИ

В това гадно време ми е толкова скапано,че чак ме мързи да говоря  Twisted Evil
Ember   smile3501 на Вики,ами ще се успокои милото,нали вече е свободно да прави каквото си иска  Mr. Green
Kaili браво и на теб,продължавай все така  Peace
На нас на първия преглед,след като се прибрахме в къщи също ни взеха 10 лв.  Rolling Eyes и тук е мястото да споделя,че наближава м.юни и ще си сменям педито  newsm44,ей едвам я изтърпях /миналата седмица Даяна се побърка да кашля,а тя естествено вика "абе добре си е нищо и няма"  #Cussing out/,оттам веднага я заведох при "готината" педиатърката при която ще сме от другия месец и след почти изпития пече АБ детето ми е вече добре  Grinning
Дриймсче,а Найа не ти ли каза нещо  hahaha hahaha
Спирам,че тази вечер ще съм сама и ако Даяна реши да слуша ще Ви досаждам  Mr. Green Heart Eyes

# 103
Mомичета, благодаря ви от сърце за милите пожелания  bouquet
Аз ,както винаги на този ден съм  в....липсващо настроение TiredСутринта излизахме на кратка разходка из квартала с ДАри, следобеда пък ходихме  да пазаруваме до Била и да заредя бензин.ДАри , като изклю4им 4е сутринта се захрани с едно листо  от цвете ooooh! и се задави лошо, в общи линии се държи добре.Спа 2 пъти по 1 час и сега е във вихура си Crazy.Нау4и се да се придвижва с проходилката и е ад.ДОсега пререждах цветята, и още умувам кои да прежаля Rolling Eyes.То се е видяло 4е са много и трябва да редуцирам бройката им...На мен оба4е ми е ужаасно лошо.Все едно ми е гладно( то  не 4е съм яла де Embarassed).НО - като си помисля за храна и ми се гади.Ако не бях в цикъл до в4ера, бих си  по мислила 4е съм бременна ooooh!.Абе- гадна работа с две думи.Надявам се да ми" просветне", 4е то празнуване- няма да има, но поне едно пиене да изпия тази ве4ер с мъжо.
Ставам , 4е ДАрия забегна от полезрението ми.... Laughing

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, МОМИЧЕТА!   bouquetДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА БЕЛЕЖИТА ПЕСЕН - .....И ВСИЧКИ ЕКСТРИ!

Ирма вчера също успя да се обади, но на педиатърката си  hahahaКак я нацели точно нея не разбрах. Поне час за консултация да си беше запазила...

Брей, това дете иска непрекъснато нещо да го забавлявам - лая, квакам, пея, лазя - Мистър Бийн не може на малкия пръст да ми стъпи  Crossing Arms Днес следобед беше цирк, защото леля ми й показваше как скачал разгонен щраус, а Ирма на бънджито я имитираше и се кискаше. Трябваше да го снимам, да ви развеселя малко...

Общи условия

Активация на акаунт