Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 939
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер и от мен!  Heart Eyes
Ние днес също успяхме да се разходим малко, а вечерта завършихме в Мола и разбира се Лорито пак намаза - във Фокса пак има промоция и таткото нямаше накъде да ходи обзаведе набързо нашта мома  4470 Laughing Joy
За първия преглед на педито от поликлиниката и ние не сме плащали.
bubcheto15 наистина си имаш една невероятна помощница - чудя се кога и Лори ще започне да ги върши такива, мен все ми е зор да пощурее малко, ама тя хич не е на това мнение.
Ember браво на Вики!  smile3501
Лори пък на обед заспива само ако се гушкаме с нея на спалнята, а вечер си знае, че трябва да си спи в нейното легло и не протестира, само трябва да се навърта някой около нея да не е сама в стаята - та ние с таткото сме се заредили с кръстословици  smile3523 hahaha
Kaili  smile3501
AndyB радвам се, че вече сте по-спокойни - успешно лечение на майчето   bouquet
Dreams напрово нямам думи...
MamaMargo  smile3501 и на Ники - ето кой ще ни помага после като тръгнат трудностите с уроците  Grinning
velmar ти направо ме разби  smile3555, а казваше, че не си от кулинарите, а сега какво излиза точим лиги за   food002
Е, да спирам, че за кой ли път пак прекалих
 newsm51  love001
Сладки сънища за всички

# 76
  • гр.София
 Правилно точиш лиги,Vst_80,  Велмар тренира,че ще духа свещички и трябва да черпи. А и не е само тя!!
  Заминавам да бера цветя.

# 77
Лелееее blanc, колко си наблюдателна  smile3501.
Аз съм толкова отвеяна, че въобще не забелязвам такива неща  Embarassed
Честит рожен ден на velmar и adrianska - да са ни живи, здрави,много обичани и винаги усмихнати мамчета   bouquet

Дано да не съм пропуснала още някой  Embarassed

# 78
Добра вечер лейдис,

виждам днес повечко сови сме се събрали. И рожденици се споменават. Аз ще им пожелая на момичетата само на свещички да остаряват, а в душата си все млади да остават Joy
Дриймсче, описала си една типична търгашеска историйска, в която някое си тъпо лекарче се опитва да ни рекетира на дребничко, използвайки като повод най-скъпото, дечицата ни. Вече не се учудвам на нищо Naughty Относно самото обрязване, дали по религиозни или не причини,  май вече много го практикуват в света, като се изтъква че било по-добре така. Дано всичко мине успешно и бързо!!!

Бубче, нямам думи за моята адашка, станала е голямо бебе и разкошно момиченце! Да ти е жива и здрава. Ама такива сме си Велините, не мога да не го кажа, умни и хубави Embarassed Embarassed Embarassed
Днес и ние бяхме на теглилките и мерилките -
аз съм отчувала едно слонченце... Моето хлапе тежи 10 360 и е висок 78 см!!!

Гледам албумчето със снимките, страхотни са всички бебчовци! Думи нямам!
Хубава и спокойна нощ на всички!!!

# 79
  • гр.София
 По навик,при влизане първо поглеждам рождениците.   
Току що им пуснах едни цветя-в намаление пише,с големи букви Joy,голям резил,добре,че успях да изтрия.

На София мерките и теглилките-8.300кг  и 72см. Нещо скромни ми се виждат Thinking

# 80
blanc eй такива са мойте гафове - ели ще честитя рожден ден с 1-2 дни по-рано, или пък ще пратя на всичките си познати смс Честито възкресение на Коледа и все от тоя сорт - големи излагации. Най-смешното е че след известно време се усещам за гафа и пада едно звънене по телефоните за извинение  Embarassed Ама те повечето ми приятели вече май са ми свикнали и яко се забавляват на мой гръб  Joy Joy Joy .
А за твоята наблюдателност ти завиждам благородно  bouquet - как искам и аз да съм такава - редовния ми номер е да вървя по улицата и да  се разминавам с мъжа ми - ама пусто се зяпам на някъде, все си живея с някви мои си мисли...Няма друг такъв отвеян човек като мен, направо съм за скрита камера /кой знае какви ги редя и тук, ама ви си траете и не казвате  Grinning/ Embarassed

# 81
  • гр.София
 Vst_80, ние отглеждаме вероятни бъдещи твои възпитаници,мно-о-ого внимаваме с теб Simple Smile

Ч.Р.Д, Вемар!!   Ч.Р.Д, adrianska!!
 Бъдете много щастливи и ценени жени и майки!

# 82
  • София
Добро утро момичета!

Ч.Р.Д Велмар и Адрианска! Да сте много обичани и здрави!

При нас зъбите отново са в действие Sick. Снощи в 1 часа Калоян му дръпна един здрав рев, яде мляко /нещо, което не прави от 1 месец/ и заспа обаче дълго подскачаше насън и постоянно си буташе пръстчето в устата. Дано излиза по-бързо новото зъбче, че се изтормози детето.

Велмар у нас палачинките са специалитет на мъжа ми. Точно сега се е съсредоточил върху сместа. Joy

Дано днес не вали! Усмихнат ден ви желая момичета!  bouquet

# 83
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛМАР И АДРИАНСКА!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 84
Честит рожден ден на Велмар и Адрианска!Много здраве,любов и щастливи мигове с любимите хора!

Снощи Тони ни побърка. Дремна 30 минути към 7 ч. и после до 12 няма заспиване. На всичкото отгоре сутринта стана в 7,30, а се надявах да поспи повече и сега съм така Tired. Отивамд а му измия дупето и се надявам малко да си поиграе сам за да си изпия кафето.
Лек ден на всички! Hug

# 85
  • София
ТОВА ЗА РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ВЕЛМАР И АДРИАНСКА.ДА СА МНОГО УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ!!!

А аз преминавам към хранене на опърничавата.Някой път ще снимам как се храним,за да ви покажа и това преживяване Mr. Green

# 86

Честит рожден ден на Велмар и Адрианска!
 Здраве, щастие, късмет
и мноооого сбъднати мечти!
  newsm51

# 87
добро утро, момичета!

аз моите пожелания ги отправих още снощи по никое време! сега само ще допълня днес Велмарчето и Адрианска да имат един прекрасен ден  bouquet

Много слънце на всички ви пожелавам, тук е адска жега напоследък!!!

# 88
Добро утро, мили ранобудни майчета!
Благодаря за пожеланията! Много сте мили и ме правите много щастлива!
Честит рожден ден и на Велмар!  hbdtu  Да си жива и здрава и обичана съпруга и майка!
А, сега се почерпете за мое здраве   Laughing

# 89
  • София
Привет!  Hug
Честит рожден ден на Велмар! Честит рожден ден и на Адрианска!
Бъдете много обичани, щастливи и здрави!  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт