Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 931
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Успяяяях- Велина Иванова МаджироваЕй,ама в това време съвсем ще изтрещя Crazy

# 61
Това време наистина е много сънливо. Тони заспа в 12,30, без да си изяде обяда, тъй като пропусна сутрешния сън. Размърда се към 13,30 и аз го гушнах да поспи още, та накрая и двамата си поспахме. Laughing Сега станах да си изпия студеното кафе, а той още спи. Но после ще ми разкаже играта. Дори още не съм пуснала пералнята.  ooooh!

Ето почерпка и от мен за взетия изпит. ,

bubcheto15 какво се оплакваш. Имаш си помощница да ти събере прането. Joy                     

Dreams дано Токи бързо се възстанови от операцията.
Ember браво на Вики!  bouquet

А моят син никога не е заспивал сам. Заспива само на цица, на ръце или като го люшкам на краката си. А толкова ми се искаше да си заспива сам. Вечер се мъчим до никое време да се приспим. Снощи ми спа 1 час на цицата и като реших че се е унесал да го оставя в леглото се ококори и пак игра. Накрая загасих всичко и заспахме заедно. Simple Smile Ама започва да ми омръзва вече.
Спирам че ще стана досадна. Mr. Green Я Pepper какви кратки постинги пише. Wink

# 62
Ember, първо поздравления за Вики! Peace

А сега за мама - направили са й гастроскопия и има една голяма зарастваща язва и възпаление на дванайсетопръстника, така че резултатите са по-скоро добри. Peace Сега са й пуснали и изследване за някаква бактерийка, която причинява всичко това. Общо взето, вече всички сме малко по-спокойни, а и тя каза, че се чувства като на почивка - самостоятелна стая с TV, легло с няколко нива, че дори и биде в банята и всичко това само по ЗК. bowuu

dusheto, на мен по същия начин ми подейства това видео. А аз също му давам парчета ябълка, а банана го хапва цял, въпреки че няма зъби още...а вечер гризка солетки с биричката Mr. Green

Dreams, какво означава, че за такова нещо не се дава направление - това е просто направление за специалист! #Cussing out

# 63
  • по света
Dreams,какво направление и иска? Може да ти откаже,нейно е правото на преценка но как така ще ти иска пари,ако решиш можеш да я накиснеш в Здравната каса ще и разкажат играта Wink
А също и до етичната комисия на Лекарски съюз.
Нещо ми се върти в главата че няма лимит за деца до 2 или 3 години,ще питам съпруга ми.

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 15:38 от juliana

# 64
Dreams, какво означава, че за такова нещо не се дава направление - това е просто направление за специалист! #Cussing out
Точно - аз затова се и ядосах. Е те това вече ако не е дискриминация незнам как да го нарека вече. Макар, че съм чувалаче взема пари за щяло и нещяло дори и от колеги. То че ще я сменя ще я сменя, ама се притеснявам да не стане от трън та на глог.
Иначе браво за резултатите на майка ти, а ако има хеликобактер пилори - той вече се лекува на 100%.  Peace

Dreams,какво направление и иска?Как така ще ти иска пари,ако решиш можеш да я накиснеш в Здравната каса ще и разкажат играта Wink
Исках й направление за хирург. Но тя е наясно, че нямаме фимоза и др. там подобни и процедурата я правим по религиозни причини. И затова ми заяви, че такъв вид направление се заплаща. Какво значи "такъв вид направление" - аз доколото знам направлението е за да минем по ЗК. Или сме по ЗК или не сме, ама тези неща от сорта ще ти струва 10 лв за да минеш по ЗК много ме вбесяват. Ама като тръгна да я сменям май пъво ще я накисна пред ЗК и тогава ще я сменя. 
Пих аз вече една студена вода и се успокоих, че поне детето ми ще бъде обрязано по цивилизован начин, а не както е било едно време и както е все още по някои места.

# 65
  • по света
Точно - аз затова се и ядосах. Е те това вече ако не е дискриминация незнам как да го нарека вече. Макар, че съм чувалаче взема пари за щяло и нещяло дори и от колеги. То че ще я сменя ще я сменя, ама се притеснявам да не стане от трън та на глог.
Иначе браво за резултатите на майка ти, а ако има хеликобактер пилори - той вече се лекува на 100%.  Peace

Dreams,какво направление и иска?Как така ще ти иска пари,ако решиш можеш да я накиснеш в Здравната каса ще и разкажат играта Wink
Исках й направление за хирург. Но тя е наясно, че нямаме фимоза и др. там подобни и процедурата я правим по религиозни причини. И затова ми заяви, че такъв вид направление се заплаща. Какво значи "такъв вид направление" - аз доколото знам направлението е за да минем по ЗК. Или сме по ЗК или не сме, ама тези неща от сорта ще ти струва 10 лв за да минеш по ЗК много ме вбесяват. Ама като тръгна да я сменям май пъво ще я накисна пред ЗК и тогава ще я сменя. 
Пих аз вече една студена вода и се успокоих, че поне детето ми ще бъде обрязано по цивилизован начин, а не както е било едно време и както е все още по някои места.

Тя НЯМА право да ти иска пари за направление.Ако не се поема от касата ,тя ти го обяснява, а като дадеш пари на нея да не би да иска разрешение от СЗОК???????
А по какви съображения го правиш си е твоя работа,може да са и хигиенни например.
Тя не вади парите от джоба си,само прибира, е тая верно плаче за етичната комисия.

# 66
Мами, а това жирафче на Памперс, мога ли да го взема без да имам паспорта в който се лепят? Имам толкова много събрани мечета, ако ги изпратя в обикновен пощенски плик, дали ще ми го дадат  Thinking

# 67
Тони днес спа 3 часа. Направо не мога да повярвам. Но за сметка на това сега ще има да дивее до никое време.Сега съм го оставила в леглото да играе и да гледа Уди Кълвача по БТВ, Grinning да видя колко време ще ме остави пред компютъра без да се рамрънка.

За трети път се включвам днес и все забравям. Бубче мерси за темичката!  bouquet

Отивам да разгледам малко снимки в албумчетата и ако имам време и аз да кача малко.

# 68
Ето и нашия отчет: + 500 гр и сме 8,300 и 3 см, така че стигнахме Токи до 72 см. Grinning Само че се оказа, че нямаме белег и затова ще ни слагат пак ваксина на 2.06...а, и до 1-2 дни трябва да имаме зъбче. Peace

Ммария, новият Мистър Бийн го гледахме още преди 3 седмици на комп-а, защото нашият татко му е голям фен, както и на Монти Пайнтън, а аз едвам ги издържам. Mr. Green

Елфче, сега кажи на свеки-то че имаш медицински противопоказания и вече не можеш да вършиш домакинска работа! Mr. Green

# 69
AndyB много се радвам за майка ти,смисъл че не е нещо по сериозно,успех с лечението! Peace
Ember много се радвам за Вики ,намъчи се милото!  Hug Поздравления!
Дано това да е най голямото изпитание в живота и,успешно преодоляно!  bouquet
Kaili успех и с другите изпити! Peace  bouquet
Пепър не така кратко,  Naughtyкъде ги дават такива,  Crossing Armsизмъкваш се по терлици,браво на Лора,дано дава все в този дух! Hug
Ние се приспиваме на гърда,и не мога да се похваля със спане отделно от месеци насам,за какво го купихме това легло ...... ooooh!
Айде и аз да се похваля :Ники днес има 6 на генералното контролно по математика!Другите имали само 2 и 3,така че си е успех!

# 70
Най-накрая се добрах до компа Crazy.ХОдихме с Дари на зъболекар по обед, тя не иска да спи  цял ден и ту е крива , ту се хили възторжено ooooh!.Въобще не мога да я разбера.... Сега я сложих да спи, ама по възгласите, които 4увам, май няма да стане номера Rolling Eyes.
Kaili , 4естито за изпита Peace
Ембър, 4удесна новина. Дано вси4ко е наред и занапред Hug
Дрийкмсче, хи4 и не се замисляй , ами  я накисни здравата таяи твоя педка #2gunfire.Ей- как може да има такива хота бе- и то ми били лекари #Cussing out
Анди, с големи темпове расте Гого Shocked.Да не е решил да стига Ивчо на Елф4ето Grinning
adrianska , ме4етата трябва да са залепени задължитлено на картата, може и да не са в техния плик, но картата е задължителна Naughty
Буб4е, много е сладка Ина на снимките( ли4и и  будния поглед Laughing).ЕЙ- абе вси4ки лъв4ета ли са толкова хитри и дяволити Crazy Запо4вам с трепет да о4аквам снимки и разкази от срещата на Ина и Лора Joy.А ако може и видео-материал.ТОва не е за изпускане.Двете ни фурии на едно място hahaha
Ох- ставам 4е ДАри се смъл4а нещо и това ме притеснява ThinkingДо после

# 71
  • гр.София
Макар, че съм чувалаче взема пари 

Ей това го прочетох като-макар че съм чувалче с пари... Joy
 А спомняте ли си,когато за първи път ви дойде при бебето педиатърката вкъщи-доколкото знам,са длъжни да направят домашно посещение,поискаха ли ви пари newsm78? На сестра ми лекарката й взела 15 лв, а на София джипи-то нищо не взе. Говорим за педиатър от ДКЦ-то,а не частен.

Ембър,браво на Вики, а и на вас за дългото търпение!
 Анди, сега е моментът майка ти да намали темпото и да се погрижи за здравето си. Знам ги повечето баби-майки,как не се щадят Tired
 Марго, Ники не си ли поиска награда за големия успех Simple Smile?

София си спи в кревата,но първо се приспива на гърдите ми в движение,после следват няколко дубъла-оставяне в креватче,рев,пак носене,пак оставяне...Накрая заспива към 20часа, а аз сядам на един стол и гледам с празен поглед в пространството,зареждам батериите и захващам останалите дейности.

Е,бях кратка Mr. Green Hug

# 72
  • София
А спомняте ли си,когато за първи път ви дойде при бебето педиатърката вкъщи-доколкото знам,са длъжни да направят домашно посещение,поискаха ли ви пари newsm78? На сестра ми лекарката й взела 15 лв, а на София джипи-то нищо не взе. Говорим за педиатър от ДКЦ-то,а не частен.

Това е така, защото при първия преглед детето още няма акт за раждане /ох, щях да напиша нотариален акт Joy hahaha/ и не е вписано в листата на лекаря като пациент. Следователно педито не може да си вземе парите от НЗОК за прегледа. Има лекари, които го прежалват този преглед, ама си има и меркантилни такива...
Нашата нищо не ни взе.

А иначе днес успяхме да изведем Калоян за малко. По-точно татко му направи едно бързо кръгче на езерото с него, а аз домакинствах.
Дано се оправи времето по-бързо, че е направо ужас по цял ден вкъщи. Всичко обръща наопаки...
Хайде лека вечер и спокойни нощи!

# 73
  • у дома
дзак или както там беше  Mr. Green
с татито ходихме на театро  Party посмяхме се два часа и отморихме малко  Laughing Ния е слушала и вече спи сладко, сладко  Party (ако няма рима, удари ма  Joy )

Ето и нашия отчет: + 500 гр и сме 8,300 и 3 см, така че стигнахме Токи до 72 см. Grinning

да, ама нас има да ни гоните - 8.500 и 72.5 см  smile3534  Mr. Green

Ния пък си хапва по 200 мл АМ и не й мигва окото  Sunglasses
лека нощ и до скоро  Hug то това със забравянето, май и през нета се хваща  Joy 

# 74
Пак съм аз. Нещо ми се размина съня и сега... Shocked. Симо зяпа телевизия, а аз се 4удя какво да правя. Та- от 4удене реших...да сготвя ooooh!. Направих винен кебап и пала4инки  chef.Та- искам да отбележа 4е за първи път пала4инките ми се полу4ават Party.НО - това е сигурно защото не ми се ядат въобще и и дея си нямам защо се втурнах да ги правя ooooh!. КАкто и да е . Отивам да си "броя овце" или да си намеря накакъв друг на4ин за заспиване, 4е ако поседя още малко будна, кой знае какви ще ги свърша Crazy.Лека и спокойна нощ от мен  bouquetДО утре......

Общи условия

Активация на акаунт