Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 950
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Elwing, направо си го захранила с глутен. Внимавай с бисквитите на Хип за гризане, че те май се разтварят по-бавно от тези на Плазмон, които се водят бишкоти за мляко и има вероятност да се задави бебчо. Аз захраних с Плазмон и на Димана й доставя голямо удоволствие да ги отхапва (нали си е с 6 зъба). Бързо се разтварят в устата й, а пък и аз й давам да пие вода, докато ги хруска.

# 211
  • София
Elwing, направо си го захранила с глутен. Внимавай с бисквитите на Хип за гризане, че те май се разтварят по-бавно от тези на Плазмон, които се водят бишкоти за мляко и има вероятност да се задави бебчо. Аз захраних с Плазмон и на Димана й доставя голямо удоволствие да ги отхапва (нали си е с 6 зъба). Бързо се разтварят в устата й, а пък и аз й давам да пие вода, докато ги хруска.
ми тези ги водят "1те бисквити на бебето от 6м", баща ми ги беше купил като навършихме тази възраст, но отлежаваха. Наистина се разтварят бързо и за малко да се задави Ивчо, защото голямо парче му остана в устата, но овладяхме положението. За сега ще ги слагам само в АМ. Чувала съм добри отзиви и за едни турски - Чичи бебе или нещо такова.

# 212
  • варненка от София
Здравейте мамченца и бебочовци.

Завърнахме се от гостуване при свекървата и отново ме очаква къща пълна с прах, боклуци и хлебарки. С тези гадове не мога да се справя, а и не можем да навием съкооператорите да напръскаме входа и общо взето ужасът си остава в пълна сила. Имаме си едни огромни черни домашни любимци, 4 хлебарки свободно вдигат спалнята и могат да ни разнасят из апартамента, кошмар  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Иначе и аз да продължа с хвалбата:

НЯМАМЕ НИТО ЕДИН ЗЪБ ВСЕ ОЩЕ!

А от два дена и аз се завърнах в редиците на жените, то не бе цикъл, не бе чудо. Бюджетът за този месец отиде за превръзки, тека като река и болииииииии, парцал съм.

Честити придобивки на Ммилена, на Дани и на всички хора с нови неща.

Да е живо и здраво бебченцето на кумицата на Обърквация.

Сега ви оставям, че да посвърша някоя работа, а довечера се надявам Бубчето и Кайли да се похвалят с преборени изпити и да почерпят както е редно все пак. Цял ден стискам всичко за стискане и вечерта ще имам нужда от подкрепа.

И не на последно място, приятно изкарване на концерта тази вечер на AndyB

# 213
Здравейте и от нас. Разписвам се набързо , 4е хи4 нямма време днес ooooh!СЛожих Дария да спи, и дано заспи, 4е да  пооправя къщат аи после да бягам на зъболекар и от там на работа Crazy За бисквитите- взимала съм и Плазмон и Хип и Чичи.Пробвам ги вси4ките. Имен ме  е страх от задавяне, та съм най-доволна от Чичи бебе. Наистина се ронят троши4ки, а ако се от4упи по-голямо пар4е се разтварят в устата много бързо. Елф4е, 4естито захранване с глутен Grinning Сега дишай по-спокойно Wink Дария от 2 дни  идва на масата с проходилката и си проси като циган4е. Онзи ден и давах пилешко  с хлеб4е а тя все отваря уста и вика АМ.Снощи нямаше какво да й дам от масата, та мина само с хляб.Осмелих се дай дам кори4ка хляб и като запо4на едно мляксне...е- няма такъв кеф. На края я разкашка и като  поне4их да й я взема като писна.... ooooh!Ужас. Голям неат е станала. Преди малко отново пусках прахослюмука4ка за да събера пръст от поредната паднала саксия. Този път преобърна нй-голямата Shocked.Още не мога д апроумея как стана.Тя е ужасно тежка и аз трудно я помръдвам. Добре 4е не й падна на главата Praynig. Сега да се похвалим-  днес ДАри за първи път се изпишка в гърне Party .ПОседя 5-10 минутки и свърши каквото трябваше.
Ох, ще ставам  4е мрънка- явно заспиването няма да е лесно.Следобед от работа ще се вклю4а пак

# 214
  • София
днес ще ви писне от мен, обещавам - за последно  Blush
Марулка, в нашия ап. положението с хлебарките беше отчайващо (слава Богу преди аз да дойда да живея тук, че иначе сигурно нямаше да хапна нищо Sick ), но свеки пръска с някакъв препарат-инсектицид - няма такъв просто - от 3-4 години 1 не се е мяркала. "Регент" ли беше или "Востак", не помня, знам че и давата ги чувах като име, но кой  е ефикасния.... Ще питам.
Велмар, браво за изпишкването на Дари. Ние си имаме гърне от вчера, но още не съм го слагала. Иначе все така продължава за ми отказва издържането над тоалетната чиния. Хили се само и не иска нито да пишка, нито друго  Rolling Eyes

# 215
Марулка, в нашия ап. положението с хлебарките беше отчайващо (слава Богу преди аз да дойда да живея тук, че иначе сигурно нямаше да хапна нищо Sick ), но свеки пръска с някакъв препарат-инсектицид - няма такъв просто - от 3-4 години 1 не се е мяркала. "Регент" ли беше или "Востак", не помня, знам че и давата ги чувах като име, но кой  е ефикасния.... Ще питам.
Елвинг, питай и казвай по-бързо, 4е при нас са на приливи и отливи Sick тези нашественици. Пръскам с какво ли не, ама като съседите си съжителства мирно и  спокойно с тях #2gunfire и не им пре4и, те идват на гости и при нас.Та- се въртим в един омагьосан кръг
Ефикасен препарат беше Глобол- един кафяв гел, който наистина ги мореше сългосро4но, но....явно  ве4е му свикнаха и ще трябва да търся други алтернативи

# 216
  • варненка от София
Абе аз имам малко фобия от отровите за хлебарки след като шушето се захрани с такава, но пък ще трябва да предприемем нещо по сериозно като мерки, че тези черни гиганти са ми ужасни. Страх ме е от тях, а и ме е гнус.

# 217
  • Sofia

И не на последно място, приятно изкарване на концерта тази вечер на AndyB
Мъжът й нея ли реши да вземе на концерта Joy Joy Joy

# 218
  • София
blanc борбата бе безмилостно жестока... Mr. Green но словесна. Ами има супер много чакащи деца - молбите са около 300 #Crazy при нас в Дружба 1. И понеже Калоян сега навърши 10 месеца искаха да го оставят за юли или септември. Да, ама аз пък не искам. А с журналист трудно се излиза на глава, особено с мен. В крайна сметка го записаха, като ме предупредиха, че готвели често зеле Joy Ми хубаво, като има зеле, ще го яде татко му. Така че и той вече е на детска кухня Laughing

Всъщност не мога да си обясня защо има чакащи?То ясно, че има деца, ама какъв ли е проблемът да не готвят повече? newsm78

# 219
Eliona,то вече незнам дали аз ще го взема, защото цяла сутрин, след поредната безсънна нощ, мърмори как ще седим толкова време прави и колко хубаво би било ако Джордж пее в някой клуб.  Mr. Green

marulka_s, аз миналата седмица очаквах, че ще се завърне М-то ми...ама нъц....не, че ми липсва де. Дано да се стабилизира и да не е толкова болезненена по-нататък.

А пък Гого си хапва обикновени бисквити, след като установих, че Плазмон-ът са си обикновени бишкоти, а цената е доста необикновена. Mr. Green Сега го чакам да се събуди и да отиваме на преглед за вероятната причина за температурата. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 14:41 от AndyB

# 220
Здравейте!
Ние сме болни- подсмърчащо- кихащо- кашлящи.... и двамата с Виктор  ooooh!
И за да е пълен купонът човекът отказва да яде. Само на кърма от време на време се навива Cry Болестта не му пречи да беснее като за световно, но пък колко е кисел... направо не е истина Sick
Избиха ни трети и четвърти зъб, ама ако всяко озъбване е такова, направо не ми се мисли newsm78
При нас е ужасно жегаво- твърдо над 30 * е последните дни- чак ви завиждам, като чета, че при вас вали.
И при мен още цикъл няма, а и таткото ме е подял на темата "да няма нещо"... Не вижда ли, че ми е чоглаво- заради кърменето не мога кой знае каква диета да спазвам, та още съм слоноподобна, а той ми подмята- да не е на път № 3. Принципно няма лошо, ама точно в този момент само № 3 ми трябва, за да си стегна чантичката и с бодра песен- към Държавна психиатрична болница Бяла /че ми е най- наблизо, а и познавам някой доктор/.
Аз ще си попочина, а мъжете да се спасяват.  bowuu

# 221
За хлебарките ползвайте ФРОНТЛАЙН,купува се от магазините за животни.По принцип е срещу бълхи,кърлежи и т.н и е за кучета и котки.Но върши чудеса.Безвреден е!!!!Доста е скъпичък-100мл е около 25 лева,но аз се оттървах от тези гости вече повече от година.Пръсках с него,когато бях бременна.Много е ефикасен!!!

# 222
 newsm44 Взех си изпита!  newsm44 Такъв кошмар не бях преживяла скоро. Бях много притеснена и от нерви имах страхотно главоболие. Чак се замислих дали да не пийна Нурофен сироп / защото такъв имам останал от Тони и реших че щом той го пие,може и аз да пийна една доза/.
Да започнем с бира, а по-късно може и на нещо твърдо. Wink
, .

# 223
Здравейте  Hug,

Хм, при мен М-то май беше фалшива тревога. Зацапа два дни и вече го няма /не, че се оплаквам, ама ме остави в чудене какво беше  Thinking/ Ще ходя на доктор, то се е видяло.
Щяхме да ходим за ден-два до вилата, ама се панирах, че ще ми се стовари някой кръвоизлив и си останахме вкъщи Sick С мъжо се сдобрихме, макар че на него му се пътуваше.

Пробвах да  дам на Ирма адаптирано мляко в случай, че някоя вечер реша да пренебрегна вечерния  час и я оставя с баща й. Да, ама не. Бутна шишето и си скри устата с ръце. Все пак заспа с баща си и биберона, което ми дава някакви надежди Sunglasses

Елиа, бързо да се оправяте! Анди, приятно изкарване!
Браво, Кайли! Ти бъдещ доктор ли си?

# 224
  • София
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Приемем поздравления.Ама ще пиша по-късно,че сега съм обещала да черпя по едно Мартини в нас newsm08

Общи условия

Активация на акаунт