ОКТОМВРИЙЧЕТО ГОДИНАТА ПРЕПОЛОВИ,ВЕЧЕ ПРАВИ ТО БЕЛИ!-3 ЧАСТ

• 9 181
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВЕЛИНКА! ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА.

Зелче, благодаря за темата.

При нас новото е пресипнал глас и изобилие от мрънкане. Май ще се ходи на доктор, ако седенето в къщи не го оправи. Настроението е добро като има коса за скубане, обаче мама не дава и т.н.

Лек ден от нас.

# 46
  • Варна
Честит рожден ден , Евелинка!Бъди много обичана от двамата си мъже!
Уф , аз определено ставам най-лошата майка . Днес пак оставих Митето да падне от дивана. Това му е третото падане  и горкото вече плаче , като го оставя на дивана сам . Ще плаче , ами , като знае каква е вятърничава майка му . smile3518 Чувствам се ужасно , ще си потроша горкото дете . Ама вече хич ме няма , имам нужда от малко почивка . Мъжът ми сега има много работа , и този ремонт , май всичко ми идва в повече . Започвам да правя нещо и забравям какво е , сложа нещо на котлона и го забравям , изобщо съвсем съм си запиляла някъде мозъка . Сега водим преговори да отидем малко на гости при моите родители , че той не ще , хич не му се стои сам . Ама какво стоене , той се прибира от време на време само да спи .
Наоплаквах се , сега да видя какво друго да свърша , докато спи малкият , че да съм в кондиция , като стане , да не го потроша пак.
Времето е малко кофти за абитуриентсkа , дано въпреки това си изкарат супер децата newsm68

# 47
  • София
 Здравейте,
мома Боряна е с варицела  smile3514 и откъде я докопа, не знам...ама ми иде да изтрепя всички околни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire знам,че не е тежка болест, ама много е малка..

# 48
  • София
Моята дъщеря пък е с ангина........Ще ни чакат до утре и ако не сваля т.  - антибиотик - OSPAMOX.

Днес вдигна 39.5 - в дупето, сега е 38 под мишницата, не сваля повече. Ще сменям доктора, че днес ме ядоса, но като се оправим ще пиша повече. Днес ходих на частен - пак в дкц-то, но друг лекар и май при него ще се записваме.

До скоро и всички болнички бебчета да оздравяват, че нещо много станаха. Cry Sad Sad

# 49
Добра вечер от нас с Габи!

mila71, стискам палци да свалите т. Аз много се боях от антибиотика/хич неисках да се стига до него поне до годинка,но ...важното е,че щом се налага помага/.
Pats ,стискам палци и на мома Борянка - да мине леко варицелата! Peace Успокоявай се,че вече една от "задължителните" болести за всяко дете отпада от списъка "предстоящи".
Любопитка,някой беше писал преди време,че тук лоши майки няма - е, много ми хареса това твърдение.Не сме роботи,а просто майки.Можем и да грешим...Особено когато се стараем и ни идва в повече.Така че - горе главата!Важното е,че Митето е добре! Hug
maria_23 ,бързо оздравяване на Анна-Мария! 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕВЕЛИНКА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД! smile3510

Лека вечер и от утре само хубави новини за оздравели дечица и спокойни мами! Hug

# 50
Мила, стискам палци бързо да преборите температурата.  Praynig
Патс, дано варицелата мине бързо и леко.  Praynig
И всички болни бебчета да оздравяват бързичко.
Любопитка, не си само ти. Днес Калоян падна за втори път. Този път се обърна с проходилката на прага на спалнята. Ами как няма да се обърне детето... Аз уж го наблюдавам непрекъснато, но точно в този момент ми звъни дом. телефон (Да ме питат от кабелната дали всичко е наред. Мили хорица  Twisted Evil) и същевременно на гсм-то татито звъни да съм затворила прозореца, че много валяло  Twisted Evil И аз да не пропусна някой тел. разговор, та не успях да си опазя детето. Калоян доста си поплака. Не се удари много, но се изплаши. За сметка на това цял следобед му угаждах, носих на ръце, давах му какво ли не - телефони, рс-то, албуми... каквото си хареса...абе...  ooooh! така е... чувствах се виновна.  Embarassed

# 51
Пу първа     food010

Мила, много гадно дано я свалите по- бързо  Peace

Патс, ти пък що се тормозиш Crazy поне ще е минала и казват че колкото са по малки толкова по лесно я изкарват ooooh!

Любопитка и Слипи , ще падат и винаги така става че само за момент си си отклонил вниманието, ама то сега се почва  ooooh!

maria_23 - да се оправяте по- бързо Peace

Моето диване пак стана в 6 и сега спи , добре че заминавам на почивка в Чепеларе, че да се наспя  Crazy

# 52
Хера ЧРД  желая ти много здраве любов и щастливи мигове
mila71 дано да сте смъкнали температурата тази нощ и да оздравявате бързо!Pats дано Боряна леко да изкара варицелата!

# 53
Честит рожден ден , Хера

Да си здрава и много обичана от двамата мъже във вкъщи  Hug

# 54
  • Стара Загора

Благодаря момичета за пожеланията Heart Eyes
А на Зелчето ще и дърпам ушите щото си пише с мъжа ми по късните доби Mr. Green

# 55
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден, Хера. Пожелавам ти много здраве, щастие и любов

Тази нощ пак имаше температура, въпреки че пие нурофен, панадол. И много плака...Ама сега като пие антибиотика мисля, че ще успеем да я свалим. Вече като ме види с лъжица не иска  да си отваря устата. Вчера едвам е изяла 30гр. пюренце, добре че имам кърма (макар й малко), само нея иска, АМ-то не иска и да го помирише.

Pats, бързо да минава варицелата.
Румена, и при нас болестта започна с пресипнал глас.
mila71 дано да свалите гадната температура.
Айде събуди се... Чао за сега от нас Hug

# 56

Честит рожден ден Херка,бъди жива и здрава и много обичана .

# 57
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕРА!
Много щастие и слънчеви дни с най- послушните мъже newsm51.

# 58
А на Зелчето ще и дърпам ушите щото си пише с мъжа ми по късните доби Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed въх не дей мъ би, няма повече така да правим с твоят мъж  smile3506само не бан  newsm17

и молим те хванах диабет с тез торти, дай нещо за душата  smile3534

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРА!МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ МЪЖЕТЕ В КЪЩИ![/color[/color]]

Общи условия

Активация на акаунт